Verwijzing in seconden
1480x400_1

CITROËN EN LE COQ SPORTIF

CITROËN stelt het resultaat voor van een mooie samenwerking met een ander creatief en dapper merk: Le Coq Sportif. Beide merken hielden eraan om het iconische model Type H te vieren, en het te associëren met zijn waardige opvolger die gekend is voor zijn stijl, comfort en gebruiksvriendelijkheid: Citroën Jumpy. Een unieke creatie die te ontdekken valt op het autosalon van Birmingham dat op 25 april zijn deuren opent.

Een ontmoeting tussen de twee parels van de Franse creatie

Het DNA van Citroën wordt gekenmerkt door een gehechtheid aan de mens die doorheen zijn hele geschiedenis nooit is verdwenen. De auto's van het Merk zijn altijd mee met hun tijd en bieden een antwoordt aan hen die de auto waarderen voor zijn unieke identiteit, zijn moderniteit, zijn stijl en zijn comfort. Een filosofie die gedeeld wordt door Le Cocq Sportif in zijn vakgebied!

De Type H en de nieuwe Jumpy zijn het koppelteken tussen 70 jaar geschiedenis en de kracht van CITROËN in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen. Deze 2 karaktervolle concepten hebben het voorwerp uitgemaakt van een omvangrijke personalisatie van het exterieur en het interieur om de kleuren van het merk Le Coq Sportif uit te dragen. Ze vertegenwoordigen een designvisie van mobiele werkplaatsen voor fietsen en symboliseren de combinatie van esthetiek en functionaliteit:-  Type H op een authentiek register overgoten door nostalgie, met warme materialen, - Jumpy in een moderne en verfijnde geest omgeven door de witte kleur en gebruiksvriendelijkheid.

1500x646_2

Twee mobiele werkplaatsen met de Franse kleuren

Type H en de nieuwe Jumpy werden omgebouwd in mobiele werkplaatsen voor het onderhoud van fietsen. Ze zullen ook kunnen worden omgebouwd in werkplaatsen voor het vlossen van truien. Een schalkse knipoog voor 2 showcars die tegelijk design en functioneel zijn. Hun ontwerp werd mogelijk gemaakt door de creatieve energie en de expertise van het stijlcentrum van CITROËN en van het stijlbureau van Le Coq Sportif onder elkaar te verdelen. Type H speelt de kaart van de authenticiteit en de nostalgie. Zijn warme en eenvoudige sfeer bevordert de gezelligheid en het comfort met kasten in helder hout waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals 'batipin' voor de bekleding van de werkplaats en de gereedschapsmuur. De cabine vooraan is voorzien van chocoladekleurige zetels in natuurleder. De nieuwe Jumpy speelt de kaart van de moderniteit en de verfijndheid.  Hij is bekleedt met zwarte houtsoorten die een contrast vormen met de witte volnerflederen zetels. Deze laatste zijn voorzien van stiknaden in de Franse driekleur: blauw, wit en rood.   

1500x646_3

Deze 2 showcars werden in wereldpremière voorgesteld op de Citroënstand van het Autosalon in Birmingham. Voortaan begeleiden ze Le Coq Sportif tijdens wielersportevenementen of bij de inhuldiging van verkooppunten.

1500x646_4

Top