Verwijzing in seconden

DE SUV IN DE COMFORTKLASSE

BESTEL DE UWE VANDAAG NOG

SUV Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid is ons eerste oplaadbare hybride model. Het is het eerste opus van ons offensief "Low Emission Vehicles", dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma zal leiden. De SUV Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een verbrandingsmotor voor lange reizen.

.

SLIDESHOW_1480x400_1_nl
SLIDESHOW_1480x400_1_nl

IK WIL:

eC4-Picto-CO2

ELEKTRISCH RIJBEREIK

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid heeft een batterijvermogen van 13,2 kWh voor een elektrisch rijbereik van 55 km in WLTP-cyclus.
Hij laat je toe van de ecologische bonus te genieten en van de conversiepremie.

De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70 % van zijn laadcapaciteit.

eC4-Picto-Volant

100 % VLOT EN REACTIEF RIJDEN

Hybriderijden is makkelijk en vlot, en is zowel dynamisch als rustig:
- De thermische motor heeft een vermogen van 180 pk en de elektrische motor van 81,2 kW (110 pk), voor een gecombineerd vermogen van 225 pk en een gecombineerde koppel van 360 Nm.
- 3 rijmodi: Electric, Hybrid, Sport.
- Een verbruik van 1,4 L/100 km voor een uitstoot van 31 g CO2/km in WLTP-cyclus.
- Een geoptimaliseerd verbruik met een dagelijkse herlaadbeurt.

eC4-Picto-Voiture

EENVOUDIG EN PRAKTISCH DAGELIJKS HERLADEN

Er zijn meerdere herlaadwijzen beschikbaar:
- Openbaar laadstation Wall box 7,4 kW of meer (kabel mode 3 in optie): 1u40 opladen.
- Openbaar laadstation of aan huis Wall box 3,7 kW (kabel mode 3 in optie): 3u30 opladen.
- Versterkt stopcontact in huis Green'up (kabel mode 3 in optie): 4u opladen.
- Standaard stopcontact in huis (kabel standaard meegeleverd): 7u opladen.

NB. 100kW laadstations zijn niet compatibel met hybridewagens.

DESIGN

Specifieke esthetische details

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

De Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid: een echte SUV met een sterk karakter. Hij kan worden verfraaid met specifieke geanodiseerde blauwe accenten (voorbumper en Airbump®-inzetstuk), die specifiek zijn voor de Plug-in Hybrid versie. Daarnaast zijn er gestileerde "H"-logo's op de twee voorste spatborden en een "Hybride" monogram.

Ë-COMFORT

Nog meer comfort in elektrische modus

CPP_C5AH_1500x500_5_1_nl

De SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid is nu al een maatstaf op het gebied van comfort, maar breidt de Citroën Advanced Comfort ®-reeks nu ook uit met de voordelen van elektrisch rijden: stille werking, soepel rijden zonder schokken, ogenblikkelijke prestaties en een CO2-uitstoot van 32 g.
De SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid behoudt uiteraard zijn ophangingen met Progressive Hydraulic Cushions™, die alle obstakels en onregelmatigheden op de weg filteren en absorberen, wat de indruk wekt dat hij over de weg zweeft en tegelijkertijd voor een uitzonderlijke wegligging en dynamiek zorgt. Specifiek voor de Hybrid-versie van de Nieuwe SUV C5 Aircross is de meerarmige achteras, die een onverstoorbare balans garandeert.
* Geschatte gegevens, opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van lopende WLTP-homologatie

Sieges_CL.19.030.19_747X400

‘Advanced Comfort’-zetels

De SUV Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid beschikt over zetels met een brede zitting en rugleuning In combinatie met het schuim met hoge dichtheid in het midden en een 15 millimeter dikker textuurschuim bovenaan garanderen ze het comfort, de zachte zitting en de ondersteuning bij dagelijkse ritten. De voorzetels kunnen beschikken over een verwarmingssysteem en een meerpuntsmassagesysteem.

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

De meest moduleerbare SUV van zijn generatie

De SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid behoudt al zijn voordelen op het gebied van modulariteit met drie individuele zetels achteraan, die verschuifbaar zijn over 150 mm, verstelbaar in 5 verschillende posities voor nog meer comfort, en neerklapbaar voor een vlakke laadvloer. 33 l opbergruimte in het interieur en een koffer  van 460 l tot 600.

ACTIERADIUS

Dagelijks opladen gemakkelijk gemaakt

CPP_C5AH_1500x500_3_nl

Aan een huishoudelijk stopcontact wordt de batterij in één nacht opgeladen (gedurende 4 tot 7 uur, afhankelijk van het type stopcontact). Als u een Wall Box van 7,4KW hebt, duurt het opladen minder dan 2 uur. Het opladen kan worden ingepland en uitgesteld zodat u kunt profiteren van voordelige elektriciteitstarieven (daluren). De programmering gebeurt via het aanraaktablet in het interieur of via uw smartphone in de app MyCitroën.

FACTOREN DIE DE AUTONOMIE BEÏNVLOEDEN

picto-vitesse-747x400-v3.335731.75

SNELHEID

picto-climatisation-747x400.335865.75

TEMPERATUUR

Picto-Style-de-Conduite

DE RIJSTIJL

picto-charge-transportee-747x400-v3.335733.75

DE VERVOERDE LADING

SIMULEER DE AUTONOMIE VAN UW SUV C5 AIRCROSS Plug-in Hybrid

Simuleer het bereik van uw SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid op basis van uw snelheid, temperatuur en rijstijl.

</br>CITROËN BEGELEIDT JE BIJ DE INSTALLATIE VAN EEN LAADOPLOSSING AAN HUIS

Citroën koos ZEborne als partner om je te begeleiden bij de installatie van je laadstation voor een individueel huis, omwille van hun expertise en hun netwerk van gecertificeerde technici in heel België.

ZeBorne-AtHome

Laadtijd

Simuleer de laadtijd van je SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid in functie van de verschillende beschikbare herlaadwijzen.

Specifieke, innoverende diensten

CPP_C5AH_1500x500_5_nl

Dankzij de app Free2Move herlaad je je SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid overal in Europa aan een van de 195 000 laadstations.

Lokaliseer de beschikbare en compatibele laadstations, laat je tot aan het laadstation gidsen, start je herlaadbeurt en volg je verbruik.

Optimaliseer je trajecten door vooraf je laadbehoeftes in te schatten en verstuur meteen de route die je hebt voorbereid naar het navigatiesysteem in je wagen.

Maak gebruik van de diensten voor geolokalisatie en betalingen van Free2Move.

Schrijf je in op Free2Move om te profiteren van deze aanbiedingen.

MY CITROËN

Met de My Citroën app kan je vanop je smartphone de laadstatus en het resterende rijbereik van je SUV C5 Aircross bekijken of de dagelijkse herlaadbeurt en de voorverwarming programmeren.

Programmatie van de oplaadtijd

Begin vanop afstand het onmiddellijke opladen van je SUV C5 Aircross Hybrid vanop je smartphone via de My Citroën app.
Je ontdekt er het laadniveau van de batterij, de resterende autonomie, de laadsnelheid en de resterende laadtijd. Je kan ook een uitgestelde laadtijd programmeren door een tijdstip te kiezen waarop het laden moet starten, bijvoorbeeld tijdens de daluren.

Programmatie van de voorverwarming

Activeer of programmeer op voorhand de voorverwarming van je SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid vanop je smartphone via de My Citroën app.  

FREE2MOVE

Free2Move_1500X500

De Free2Move app heeft een Charge My Car aanbod, met:

Toegang tot meer dan 220.000 laadstation in Europa,
Lokalisering van compatibele en beschikbare laadstations.

Een nieuwe versnellingsbak met 8 versnellingen

conso_C5_hybrid_nl

De 8-versnellingsbak EAT8 is ook geëvolueerd met een geoptimaliseerd schakelgedrag en de toevoeging van een remmodus die het mogelijk maakt om de batterijen op te laden zodra het pedaal wordt losgelaten.

Specifieke interfaces

In een ruim interieur is de SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid uitgerust met specifieke interfaces:
- een aanpasbaar digitaal instrumentenbord van 12,3” om alle specifieke hybride-informatie te bekijken: powermeter, actieradius op elektriciteit en op benzine, laadtijd, laadsnelheid en rijmodi,
- een aanraaktablet van 8” voor de weergave van rij-informatie zoals energiestroombeheer en verbruiksstatistieken,
- een keuzeschakelaar om de rijmodus te kiezen: ELECTRIC, HYBRID of SPORT,
- een frameloze elektrochrome binnenspiegel met elektrische rijmodusindicator: een blauw led brandt om rijden in 100% elektrische modus aan te geven.

DE AFMETINGEN VAN SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Koffervolume

Liter

20 RIJHULPSYSTEMEN

acces_demarrage_mains_libres

HANDENVRIJ STARTEN EN TOEGANG

Dit systeem laat je toe om je wagen te vergrendelen/ontgrendelen en te starten met je sleutels in je zak.

active_safety_break

ACTIVE SAFETY BREAK

Dit noodremsysteem verkleint het risico op aanrijdingen. Het treedt in werking vanaf 5 km/u en werkt zowel bij immobiele als bewegende voorwerpen en bij voetgangers. Als de bestuurder niet reageert na de waarschuwing voor een risico op aanrijding, remt het systeem de wagen automatisch af.

aide_demarrage_en_pente

HILL START ASSIST

Dit hulpsysteem helpt de wagen te vertrekken op een helling. Het voorkomt de ongewenste verschuiving van de auto op een helling wanneer het rempedaal wordt losgelaten en werkt op hellingen van meer dan 3% door de wagen gedurende 2 seconden te stabiliseren.

alerte_attention_conducteur

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem evalueert voortdurend de waakzaamheid van de bestuurder door te controleren of het rijtraject afwijkt van de wegmarkeringen. Deze functie is in het bijzonder geschikt voor snelwegen bij snelheden van meer dan 65 km/u.

alerte_franchissement_involontaire

WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIG OVERSCHRIJDEN VAN EEN WEGMARKERING

Deze functie bestrijdt vermoeidheid of onoplettendheid achter het stuur vanaf 60 km/u. Wanneer de wagen een witte rijstrook overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, wordt de bestuurder gewaarschuwd door geluidssignalen en een visueel waarschuwingssignaal.

alerte_risque_colision

BOTSWAARSCHUWING

Dit hulpsysteem waarschuwt de bestuurder dat zijn voertuig met het voertuig voor hem of met een voetganger op zijn rijbaan kan botsen. Als het systeem een risico op aanrijding detecteert, waarschuwt het de bestuurder met een visueel en akoestisch waarschuwingssignaal.

camera_de_recul

ACHTERUITRIJCAMERA

Wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld, toont deze camera het zicht achteraan op het hoofdscherm. Dit beeld wordt ondersteund door kleurmarkeringen, die variëren in functie van de nabijheid van een obstakel. Zo wordt manoeuvreren eenvoudiger.

coffee_break_alert

COFFEE BREAK ALERT

Het systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het tijd is voor een pauze, na twee uur onafgebroken rijden aan meer dan 65 km/u.

communication_feux

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

Deze functie schakelt automatisch om tussen dim- en grootlichten in functie van het verkeer wanneer 2 wagens elkaar kruisen.

attelage

AANHANGERSTABILITEITSCONTROLE

Deze aanvullende ESP-functie detecteert slingerbewegingen van de aanhanger en stuurt het remsysteem van de auto aan om de aanhanger te stabiliseren. Deze functie is functioneel op alle voertuigen die zijn uitgerust met een trekhaak.

frein_stationnement_electrique

ELEKTRISCHE HANDREM

Deze rem wordt automatisch aangetrokken wanneer je de motor uitschakelt en wordt gelost zodra je de wagen in beweging zet. Je kunt de handrem ook manueel aantrekken en loslaten met behulp van de bedieningshendel.

park_assist

PARK ASSIST

Dit systeem is een actieve parkeerhulp bij het achterwaarts of zijwaarts parkeren. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een geschikte parkeerplaats en bestuurt vervolgens de stuurrichting om in alle veiligheid te parkeren. Je hoeft enkel nog de achteruitversnelling in te schakelen, te versnellen en te remmen.

reconnaissance_panneaux

HERKENNING VAN VERKEERSBORDEN

Het systeem herkent de snelheidsborden en biedt deze informatie aan de bestuurder aan. Deze snelheid kan opgeslagen worden als instelpunt voor de snelheidsregelaar en -begrenzer. Het systeem detecteert ook de borden voor het einde van de snelheidsbegrenzing.

regulateur_vitesse_adaptatif

ADAPTATIEVE SNELHEIDSREGELING

Dit systeem vormt een echte innovatie inzake veiligheid. Met behulp van een camera detecteert het je voorligger en bewaart de door jou ingestelde veiligheidsafstand door te interageren met de rem en de versnelling. De Stop-functie is enkel beschikbaar op de EAT8 en kan de wagen volledig tot stilstand brengen om aanrijdingen te voorkomen.

angle_mort

DODEHOEKBEWAKINGSSYTEEM

Een oranje lichtdiode in de hoek van de buitenspiegels geeft de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek aan. Deze functie, die volgens hetzelfde principe werkt als achteruitrijradars, vergroot de veiligheid van alle weggebruikers.

REIS IN ALLE SERENITEIT IN DE SUV C5 AIRCROSS Plug-in Hybrid

Zoek op de kaart laadstations die compatibel zijn met uw SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid, in uw buurt, of op uw reis.

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

AANBIEDING SUV CITROËN C5 AIRCROSS Plug-in Hybrid

SALONCONDITIES SUV CITROËN C5 AIRCROSS Plug-in Hybrid

vanaf
34.930 €(8)
Top