New Citroën C3 - Review klant - Citroën Belgique-België - Citroën Belgique-België

Verwijzing in seconden

De klantenreviews van de New Citroën C3

Benzine- en dieselversies

Toegekende scores

4.7/5

5 sterren

21

4 sterren

4

3 sterren

0

2 sterren

1

1 ster

0

Meningen van klanten

C3

★★★★★ ★★★★★

Datum : 11/06/2021Review ingediend op :
22/07/2021

Door

Pierre L.

Heel goede gezinswagen.

1 persoon vindt deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Vlotte auto en rijdt zalig !

★★★★★ ★★★★★

Datum : 10/06/2021Review ingediend op :
15/07/2021

Door

Marleen N.

Vlotte auto en zalig om mee te rijden ! Zetels zitten heel goed, mooie afwerking binnenin en de rood/zwarte combinatie geeft een sportieve look. De optie die er bij inbegrepen waren, zijn mooi meegenomen. Heel tevreden met mijn pareltje !

1 persoon vindt deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Aangename wagen

★★★★★ ★★★★★

Datum : 12/05/2021Review ingediend op :
19/06/2021

Door

Nadina C.

Vlot wagentje,met comfortabel zetels.

3 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Top wagen voor mij

★★★★★ ★★★★★

Datum : 31/03/2021Review ingediend op :
26/05/2021

Door

Annelies V.

Ik vind dit een heel mooie auto, die alles heeft wat ik nodig heb. Al enkele complimenten gekregen over hoe hij er buiten uitziet. Ook erg blij met de kleur. Binnenin zit je erg aangenaam. Ik moet niet teveel extra opties hebben, deze auto heeft voor mij alles wat nodig is.

1 persoon vindt deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

een zeer goede wagen met veel suplementen, vooral de veiligheid aspekten

★★★★★ ★★★★★

Datum : 12/01/2021Review ingediend op :
13/03/2021

Door

Jaak D.

Reeds 6 weken in ons bezit. De eerste ervaringen zijn zeer goed. Ook een veilige wagen. Het verbruik moeten we nog afwachten na een half jaar; doch het zal hoger liggen dan hetgeen in jullie specificatie staat. Dus afwachten.

10 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

"Feel Good" gevoel

★★★★★ ★★★★★

Datum : 15/01/2021Review ingediend op :
18/02/2021

Door

Elisabeth V.

Elegant, sierlijk, gezwind... toffe wagen! Vertrouwd met de luxe én het comport van Citroën.

8 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Uitstekend

★★★★★ ★★★★★

Datum : 14/01/2021Review ingediend op :
11/02/2021

Door

Berlinda D.

Ik ben heel tevreden over mijn de aankoop van mijn nieuwe C3. Eigenlijk heb ik geen negatieve beoordelingen, alles was ook heel goed uitgelegd door mijn garagist.

8 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Ervaring met nieuwe wagen

★★★★★ ★★★★★

Datum : 10/12/2020Review ingediend op :
03/02/2021

Door

Patrick D.

Ik ben zeer tevreden over de wagen in zijn geheel, en uiterst tevreden over de service die garage Nova (Lier) mij bewijst. Het neemt niet weg dat ik op sommige wegprofielen een harde klap achteraan hoor. De garageploeg heeft uiterst grondig en snel het euvel onderzocht. Na grondige controle sluit de garageploeg stellig ophangingsprobleem uit! Ik werd grondig ingelicht en verder contact is sowieso voorzien.

7 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Geweldige auto, zeer tevreden!

★★★★★ ★★★★★

Datum : 30/09/2020Review ingediend op :
05/10/2020

Door

Nicky R.

We kochten in de maand juni een Citroën C3 bij Gebeelen Citroën garage Maasmechelen. De verkoper top, we wisten meteen waar we aan toe waren, Geweldige voorwaarden en ze deden alles om de auto nog te leveren voor het groot verlof.

13 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren

Heel tevreden

★★★★★ ★★★★★

Datum : 16/08/2020Review ingediend op :
26/09/2020

Door

Elke V.

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe wagen. Ze rijdt heel vlot en ben zot van het kleur rubi rood! Vlotte service en heel vriendelijke behulpzame werkneemsters!

9 perso(o)n(en) vindt/vinden deze beoordeling nuttig Vindt u deze beoordeling nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Beoordeling plaatsen

Signalisatie van een beoordeling met ongepaste/onwettige inhoud die de algemene gebruiksvoorwaarden schendt.





































* Verplichte velden

Terug Valideren
Top