Verwijzing in seconden

RIJD DIRECT WEG IN EEN VAN ONZE VOORRAADMODELLEN

Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Citroën. Dat betekent ook dat u plannen kunt maken voor een dagje weg of uw vakantie kunt gaan invullen. Niet met het vliegtuig of de trein, maar uiterst relaxed en comfortabel met uw nieuwe auto.

 

ONTDEK DE CITROËN JUMPY COMBI

De Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. In elke lengte - van de compacte XS tot de XL - biedt hij plaats aan 9 personen met hun bagage.

EEN ONBERISPELIJK EXTERIEURDESIGN

Citroën Jumpy Combi: onberispelijk exterieurdesign

Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Citroën Jumpy alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

De voorzijde valt verder op door de brede, stevige voorbumper. Deze is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Jumpy Combi accentueren.

RUIMTE VOOR TOT WEL 9 INZITTENDEN

Citroën Jumpy Combi: ruimte voor tot wel 9 inzittenden

De robuuste en functionele Citroën Jumpy Combi biedt vele mogelijkheden om de opstelling van de stoelen aan uw eigen wensen aan te passen. Alle achterstoelen* kunnen worden verwijderd, zodat u beschikt over een laadvolume van 4,50 m3 bij de XS tot wel 6 m3 bij de XL. De zitplaatsen van de tweede zitrij kunnen met één handbeweging worden weggeklapt voor een gemakkelijke toegang tot de derde zitrij.

* Optioneel

De afmetingen van de Citroën Jumpy Combi

Lengte

4606 mm


Nuttige lengte

2063/266 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Nuttige hoogte

1334 mm

Nuttig volume

Liter


Nuttig laadvolume

kg


MTM

2685 kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

De Citroën Jumpy Combi is leverbaar in drie lengtes (XS : 4,60 M : 4,95 XL : 5,30) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

lm:jkhjk

HANDSFREE OPENEN

Citroën SpaceTourer: de schuifdeuren handsfree openen

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: u kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

Citroën SpaceTourer: head-up display

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!

 

 

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Citroën Connect Nav met Connected Services

 

Top