CITROËN Configuratie

Verwijzing in seconden

CONFIGUREER JE CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Configureer je Citroën Grand C4 SpaceTourer, de familiale monovolume met de energieke en moderne stijl. Kies je afwerking, je motorisatie, je design en je uitrusting om de nieuwe monovolume samen te stellen die perfect tegemoetkomt aan je behoeftes.

De beschikbare afwerkingen voor Citroën Grand C4 SpaceTourer

Kies uit 3 beschikbare versies in de configurator: Feel, Shine en Shine Pack. Elke afwerking biedt zijn waaier aan motorisaties, interieurstijlen, uitrustingen en accessoires. Aan jou om deze te kiezen die bij je past.

Beschikbare motorisaties

Citroën Grand C4 SpaceTourer laat je de keuze tussen een benzinemotor (PureTech 130 S&S) of diesel (Blue HDi 130 ou 160 S&S), en een manuele BVM6 versnellingsbak of automatische EAT8, met geoptimaliseerd schakelen om het verbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

Interieur- en exterieurdesign

Citroën Grand C4 SpaceTourer is beschikbaar in verschillende tinten: Wit Banquise, Grijs Platinium, Grijs Acier, Rood Rubi, Blauw Forêt, Zwart Onyx en Sable, genoeg om aan alle voorkeuren tegemoet te komen. Wat het interieur betreft, kan je kiezen uit meerdere interieurstijlen met stoffen met ledereffect of gekorreld leder in verschillende kleuren (beige, grijs of tweekleurig beige en zwart).

Afmetingen van Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Citroën Grand C4 SpaceTourer monospace is ontworpen voor het gezin. Zijn stijl wordt perfect geïllustreerd door zijn koffer en zijn handenvrije kofferklep. Zijn koffer met brede opening is ontworpen voor een maximale laadruimte, met een volume van 645L tot 704L wanneer de passagierszetels vooruitgeschoven worden, en maakt een laadlengte mogelijk van meer dan 2,5 m.

Beschikbare uitrustingen

Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt standaarduitrustingen voor je comfort en je veiligheid, zoals het volnerf lederen stuurwiel, dakbogen, Active Safety Brake, en nog veel meer. Om je rijervaring te verbeteren, kun je kiezen uit een breed scala aan optionele uitrusting en accessoires, zoals masserende voorstoelen, een kinderpakket, een panoramisch glazen dak en nog veel meer.

Top