COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

SUV C3 AIRCROSS ORIGINS COLLECTOR EDITION

Ter gelegenheid van zijn honderdste verjaardag lanceert Citroën de Collector Edition met de naam ‘Origins’, een knipoog naar zijn rijke auto-erfgoed. Om die link tussen verleden en heden te vieren wordt de Citroën SUV C3 Aircross bedacht met een gloednieuwe personalisering.

.

100 JAAR COMFORT

Het avontuurlijke karakter van de Citroën SUV C3 Aircross sluit perfect aan bij het DNA van het merk. In 1922 was de Autochenille Citroën B2 model K1, bijgenaamd de ‘Gouden Scarabee’, immers een van de eerste vijf gemotoriseerde voertuigen die de Sahara (3.500 kilometer) doorkruisten. Met die baanbrekende expeditie bewees André Citroën aan de hele wereld hoe betrouwbaar de auto’s van zijn Merk waren. Dat epos was bovendien nog maar een prelude voor de befaamde 'Croisière Noire' en 'Croisière Jaune' die Citroën respectievelijk in 1924 en 1931 organiseerde. 

1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2
1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2

DESIGN

ONUITGEGEVEN PERSONALISERING

Aan de buitenkant onderscheidt deze compacte SUV zich door grafische details in de kleur Brons, als verwijzing naar de dubbele tandwielen van zijn logo.
Het specifieke Color Pack Brons siert de mistlampen vooraan terwijl de donkergetinte achterzijruiten en kofferklepruit een mooi geheel vormen met de 16” lichtmetalen velgen ‘Matrix Black’.

De verzameleditie Citroën SUV C3 Aircross Origins wordt aangeboden in de kleuren Natural Wit, Platinium Grijs en Acier Grey in combinatie met een zwart dak of in de kleur Perla Nera Zwart in combinatie met een wit dak.
Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS
buitenspiegels Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS

De kappen van de elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn getooid met sierlijsten en de signatuur ‘Origins since 1919’ siert de voordeuren.

kofferklep Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS

De afwerking in Origins-kleuren komt ook terug in de modelnaam op de kofferklep.

WELZIJN Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS

WELZIJN

De Citroën SUV C3 Aircross biedt een voor het SUV-segment ongeëvenaarde comfort- en levenservaring aan boord. De verzameleditie ‘Origins’ bouwt voort op dat elan door een unieke interieursfeer te creëren.
Die interieurpersonalisering omvat zetels in Chiné Grijs met sierstiksels in Gold en het ‘Origins’-label, alsook een armsteun voor de bestuurder en specifieke voetmatten voor- en achteraan.


TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS

De Citroën SUV C3 Aircross is een waar concentraat van de allernieuwste technologieën om de veiligheid te verhogen en rijden serener te maken. 

Zo is de verzameleditie Origins voorzien van een rijkelijke standaarduitrusting met onder meer een automatische airconditioning, parkeersensoren achteraan, Mirror Screen om smartphone-apps te bedienen vanaf de 7”-aanraaktablet, en een digitale DAB+-radio.

MOTOREN Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS

MOTOREN

eco-efficiëntie en rijplezier

De verzameleditie Citroën SUV C3 Aircross Origins wordt verkrijgbaar met PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-diesels van de nieuwste generatie.


Automatische EAT6-versnellingsbak

Voor nog meer rijplezier is de EAT6-versnellingsbak ook verkrijgbaar op de 1.2 PureTech 130 S&S benzine en de 1.5 BlueHDi 120 S&S diesel.

Automatische EAT6-versnellingsbak Citroën SUV C3 Aircross ORIGINS
Top