Onze verkooppunten en onze ateliers blijven open op afspraak en met absoluut respect voor sanitaire regels. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

INSTRUCTIEVIDEO'S EN HANDLEIDINGEN VOOR CITROËN C1

5 INSTRUCTIEVIDEO'S

Bent u sinds kort eigenaar van een Citroën C1 en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting? Ontdek hoe ze werken dankzij 5 korte en informatieve instructievideo's:

  • Veiligheid: Active City Brake, Verkeersbordenherkenning
  • Connectiviteit: Mirror Screen
  • Rijhulpsystemen: Achteruitrijcamera, Handenvrije toegang en starten

 

Om andere instructievideo's van Citroën C1 te bekijken klikt u op de kleine knop in de vorm van een lijst, links boven in het scherm van de Youtube-speler.

 

TECHNOLOGIE

VEILIGHEID

Active City Brake

Verkeersbordenherkenning

CONNECTIVITEIT

                                                                                                Mirror Screen

 

RIJHULPSYSTEMEN

Achteruitrijcamera

Handenvrije toegang en starten

HANDLEIDING

Dankzij de informatie en instructies in de online handleiding, tevens te raadplegen via uw MyCitroën-app, kunt u veilig en onder alle omstandigheden optimaal gebruikmaken van uw Citroën C1. Neem de tijd om de handleiding aandachtig te lezen, zodat u vertrouwd raakt met uw Citroën. De inhoud van deze handleiding heeft betrekking op alle beschikbare uitrustingen van de Citroën C1. Uw auto kan, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de uitvoering en de specifieke kenmerken voor het land waarvoor de auto bestemd is, slechts van een deel van de in deze handleiding vermelde uitrustingen, zijn voorzien.
Citroen-C1-243270_1500x500
Top