Verwijzing in seconden

ONTDEK HET IN DEZE VIDEO'S

 

Citroën C-ELYSÉE is met veel bravoure vernieuwd! De berline heeft nog meer finesse gekregen, met een grille die zijn prestigieuze verschijning bevestigt en een lichtsignatuur met een innovatief design. U kan kiezen uit twee moderne en verfrissende koetswerkkleuren: Lazuli Blue en Steel Grey.

 

DESIGN

DE ELEGANTIE VAN EEN BERLINE

DESIGN CITROËN C-ELYSÉE

De voorkant van de Citroën C-ELYSÉE is verbreed om de aerodynamiek en de wegligging te verbeteren. De nieuwe LED lichtsignatuur op de koplampen schenkt dit nieuwe model prestigieuze elegantie.

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR CITROËN C-ELYSÉE

De nieuwe lichten met 3D-effect geven de achterkant van de wagen een moderne look. Deze harmonieuze lichtsignatuur komt overeen met alle modellen in het Citroën gamma.

DE C-ELYSEE Citroën: AFMETINGEN

AFMETINGEN CITROËN C-ELYSÉE

Deze berline kreeg optimale afmetingen om makkelijk toegang te krijgen tot parkings en om vlot te maneuvreren.

Hoogte: 1,466 m
Breedte: 1,95 m
Wielbasis: 2,65 m
Lengte: 4,423 m

GETEST EN GOEDGEKEURD

De Citroën C-ELYSÉE heeft een uitgesproken robuust karakter dat ontworpen is om de tand van de tijd en de kilometers te weerstaan. Bodemvrijheid, banden, double door barrier, optimal fixing of body parts... Elk detail is ontworpen om lang mee te gaan.
CITROËN C-ELYSÉE

WELZIJN

WELZIJN CITROËN C-ELYSÉE

Een genereuze berline die zijn passagiers welzijn verschaft. Dat is de belofte van deze wagen waarvan de uitstekende wegligging en het ophangingscomfort van elke rit een waar genoegen maken.

EEN MODULAIR INTERIEUR.
EN EEN GROTE KOFFER!

De Citroën C-ELYSÉE biedt het perfecte evenwicht tussen compactheid en welzijn voor 5 passagiers en hun bagage. De uitstekende wegligging en het ophangingscomfort maken van elke rit een waar genoegen. De 500 liter ruime koffer is praktisch en toegankelijk. De achterbank is 2/3-1/3 indeelbaar. Het neerklappen gebeurt makkelijk en intuïtief en maakt veel bijkomende ruimte vrij.
KOFFER CITROËN C-ELYSÉE

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE CITROËN C-ELYSÉE

De Citroën C-ELYSÉE is een moderne en ruime berline die tegelijk elegantie en robuustheid uitstraalt. Trouw aan de Citroën-filosofie om intuïtieve technologie ten dienste te stellen van uw welzijn, is hij uitgerust met een achteruitrijcamera en een radio en navigatiesysteem van de jongste generatie, met 7" touch screen.

Tablet CITROËN C-ELYSÉE

Tablet

Alle audio- en navigatiebediening van de C-ELYSÉE is binnen handig bereik van de bestuurder samengebracht in de vorm van de jongste generatie 7"-tablet, uitgerust met de volgende technologie: • NAVIGATIESYSTEEM met realtime verbinding om files te vermijden en met verbeterde routebegeleiding via de kaartdisplay. • MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) om de apps en de inhoud van uw smartphone rechtstreeks op de tablet te gebruiken. • STEMHERKENNING (ingebouwd of via smartphone) om uw wagen met uw stem te controleren. • TELEFOONSYSTEEM met Bluetooth technologie (toegang tot al uw contacten en tweede oproepsysteem). • Geconnecteerde AM / FM RADIO met 4 luidsprekers, bediening onder het stuur (geen CD) en de mogelijkheid om te luisteren naar de muziek op uw smartphone.

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera CITROËN C-ELYSÉE

.

Wanneer u in achteruit schakelt; krijgt u op de 7"-tablet zicht op de omgeving achter uw wagen. Kleurreferenties vergemakkelijken uw maneuvers.

Achteruitparkeerhulp

Achteruitparkeerhulp CITROËN C-ELYSÉE

.

De achteruitparkeerhulp verwittigt u voor obstakels via visuele signalen op het 7" touch screen.

SNELHEIDSREGELAAR/-BEGRENZER

SNELHEIDSREGELAAR/-BEGRENZER CITROËN C-ELYSÉE

.

Met de cruise control kan u een vaste snelheid programmeren of een snelheidslimiet instellen die niet mag overschreden worden.

DIESEL BlueHDi & PETROL PureTech 82 motor

De Citroën C-ELYSÉE is verkrijgbaar met bijzonder performante en zuinige motoren. In benzineversie is er de 1.2 PureTech 82 BVM.
Als dieselversies biedt de C-ELYSÉE de 1.5 BlueHDi 100 S&S MAN6.
motor CITROËN C-ELYSÉE
MINIATUURVERSIES C-ELYSÉE

MINIATUURVERSIES C-ELYSÉE

Vervolledig uw collectie met deze fantastische miniatuurweergave van de Citroën C-Elysée van 2012 op schaal 1/43. In zijn koetswerk in Shark grijs en met zorg voor detail past dit miniatuurmodel perfect in uw vitrinekast tussen de miniaturen van andere hedendaagse modellen.

Ook verkrijgbaar in 3-inch-formaat en 4 kleurvarianten: grijs, blauw, wit en zwart.

Prijs 1/43: € 30
Prijs 3 inch: € 4

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw CITROËN C-ELYSÉE

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig

(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze Citroën C-ELYSÉE aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze Citroën C-ELYSÉE in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een Citroën C-ELYSÉE in uw buurt te vinden.

Top