Onze verkoopsadviseurs blijven online of telefonisch beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

CITROËN VINDT DE COMPACTE BERLINE OPNIEUW UIT

In 2020 zet Citroën zijn elektrisch offensief verder met New ë-C4 - 100% ëlectric en New C4: een nieuwe fase in het Citroën design, uitzonderlijk comfort aan boord en de keuze tussen 100% elektrisch, benzine of Diesel.
New ë-C4 - 100% ëlectric en New C4 zijn de waardige erfgenamen van 92 jaar van compacte Citroën berlines. Sinds 1982 hebben 10 generaties berlines elkaar opgevolgd en zijn 12,5 miljoen exemplaren verkocht.

New Citroën ë-C4 - 100 ëlectric en New Citroën C4 zijn beschikbaar voor bestelling.

DESIGN

EEN UITGESPROKEN STIJL, EEN UNIEKE IDENTITEIT

C4-Design

New Citroën C4 maakt het verschil door de combinatie van:

 • De elegantie, soepelheid en dynamiek van een compacte berline: aerodynamisch silhouet, verfijnde lijnen en grafische identiteitsdetails, nieuwe signatuur van het voor- en achterlicht,
 • De kracht en het karakter van een SUV: grote wielen, royale en gespierde lijnen.

 

Voorzijde

Profiel

Achterzijde

Personalisatie

New Citroën C4 Een innoverende en technologische voorzijde

Een innoverende
en technologische voorzijde

Citroën C4 biedt een energiek en uitgesproken karakter :
● Een hoge, strakke motorkap,
● Een voorzijde met alle nieuwe esthetische codes van Citroën: lichtsignatuur in V-vorm, tweetraps koplampen en chromen chevrons over de gehele breedte van de wagen
● Een enscenering die de 100% LED Vision technologie van Citroën in de dagrijlichten, koplampen en mistlampen benadrukt.
New Citroën C4 Een dynamische en stevige achterzijde

Een dynamische en stevige achterzijde

'De achterzijde maakt de wagen dynamiek en robuust, terwijl ze een royaal koffervolume (380 L) suggereert.
Met zijn schuine achterruit, zijn aerodynamische spoiler en de lichten die met elkaar verbonden zijn door een glanzende zwarte strook, biedt de New C4 een unieke en onderscheidende enscenering en huldigt hij een nieuwe V-vormige LED-lichtsignatuur in.
New Citroën C4 Een aerodynamisch profiel

Een aerodynamisch profiel

"Het aerodynamische profiel biedt ruime volumes die worden benadrukt door enkele zachte en gespierde koetswerklijnen, 'dicht bij het lichaam', wat zorgt voor kracht en karakter.

De korte overhangen voor en achter in combinatie met de grote wielen (690 mm) en de 156 mm bodemvrijheid, die groter is dan de concurrentie, geven het voertuig een unieke, assertieve en assertieve verhoogde houding, als was hij 'klaar om te springen'.
New Citroën C4 19 exterieurcombinaties

19 exterieurcombinaties,
5 interieurcombinaties

7 koetswerkkleuren: Ice White, Obsidian Black, Steel Gray, Platinum Gray, Elixir Red, Caramel Brown en Iceland Blue

3 Kleurenpacks: Glossy Black, Textured Gray en Anodized Blue, waarbij deze laatste exclusief is voorbehouden voor de ë-C4 - 100% ëlectric.

5 interieurstijlen met warme materialen en sobere of levendige tinten: het standaardinterieur en 5 stijlen die zijn verbonden aan de Advanced Comfort zetels: Urban Grey, Metropolitan Grey, Hype Black en Hype Red.

VERHOOGDE COMFORTERVARING

OPHANGINGEN MET HYDRAULISCHE, PROGRESSIEVE DRUKLAGERS®

EC4-CAC

De New C4 is uitgerust met veringen met Hydraulische Progressieve Druklagers® die het hoogste comfort bieden met het effect van een vliegend tapijt. Dat vergroot het welzijn, de dynamiek en het rijplezier aan boord.

De werking is eenvoudig. De vering met Hydraulische Progressieve Druklagers® voegt aan beide zijden twee hydraulische druklagers toe: een voor het opspringen en een voor het samendrukken. De vering werkt dus in twee fasen, afhankelijk van de belasting:

 • Bij lichte samendrukkingen en uitzettingen regelen de veer- en schokdemper gezamenlijk de verticale bewegingen zonder de hydraulische druklagers te belasten. Dit geeft de indruk dat de auto over de vervormingen van de weg vliegt: het is het vliegende tapijteffect.
 • Bij grote samendrukkingen en uitzettingen werken de veer- en schokdemper samen met de hydraulische druklagers die de beweging geleidelijk afremmen, waardoor plotselinge haltes aan het einde van de rit worden vermeden. De hydraulische druklager absorbeert en verdrijft de opgeslagen energie. Er is dus geen sprake van opveren, de passagiers zijn perfect geïsoleerd van de weg.

 

HANDIGE EN SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN

Voor de New Citroën C4 betekent leefcomfort het leven aan boord makkelijker maken voor alle passagiers dankzij ruime volumes, praktische opbergruimte en slimme indeling.

Smart Pad Support®

Centrale console

Opbergvakken achteraan

Koffer

New Citroën C4 Citroën Smart Pad Support

Citroën Smart Pad Support

De New C4 biedt unieke opslagruimte en uitrusting voor de voorste passagier:

● De Citroën Smart Pad Support is een slim intrekbaar draagsysteem, direct geïntegreerd in het dashboard, waarop een tablet naar keuze veilig kan worden bevestigd, zodat de passagier kan genieten van de inhoud
● De schuiflade die voor de passagier in het dashboard is verwerkt, maakt het met name mogelijk om een tablet op te bergen
New Citroën C4 Centrale console

Centrale console

De hoge en brede middenconsole is ontworpen om maximale opslagruimte te bieden:

● Een nomadische oplaadzone om je smartphone makkelijk weg te leggen en op te laden
● 2 USB-aansluitingen,
● Een groot opbergvak voor de console met een compartimenteringsklep
● Een opbergsleuf voor de versnellingspook voor het opbergen van kleine voorwerpen
● Een grote centrale opbergruimte met verduisteringsgordijn, met daarin twee bekerhouders,
● Grote opbergruimte onder de verschuifbare middenarmsteun aan de voorzijde.
New Citroën C4 Ruimte achteraan

Ruimte achteraan

New Citroën C4 biedt:

● Ruime binnenruimte voor het comfort van de passagiers achteraan met uitstekende, Best in Class knieruimte achterin (198 mm),
● Nuttige opslag zoals: 1 opbergsleuf in de armleuning, bekerhouders ...
● Tot 2 USB-aansluitingen
New Citroën C4 Een ruime koffer

Een ruime koffer

Met een royale kofferruimte van 380 L die gemakkelijk te gebruiken is, staat de New Citroën C4 in het middelpunt van het segment.
Een vloer met twee standen maakt het mogelijk om de kofferbak te compartimenteren en te profiteren van een vlakke vloer wanneer de achterbank is neergeklapt. Hij kan in een schuine positie worden gehouden om de kofferbak gemakkelijker te kunnen laden.

CONNECTIVITEIT

EC4-C4-Connectivity

New Citroën C4 biedt de beste connectiviteit:

 • Via het 10 ’’ touchscreen kan je de wagen configureren en toegang krijgen tot het multimediasysteem, je telefoon, de airco en de navigatie. Het systeem gebruikt stemherkenning.
 • Connect Play met Mirror Screen functie is compatibel met Android Auto en Apple CarPlay
 • Draadloos opladen voor smartphones
 • Connect Assist, een geogelokaliseerd oproepsysteem voor noodhulp en bijstand, is gratis en 24/7 beschikbaar zonder abonnement
 • Connect Nav, de nieuwste generatie geconnecteerde 3D-navigatie
 • De Citroën® ConnectedCAM: het 3de Citröen model dat hiermee is uitgerust, na Citroën C3 en Citroën C5 Aircross SUV.

CITROËN CONNECT PLAY

New Citroën C4 CITROËN CONNECT PLAY

New Citroën C4 is via usb-functie uitgerust met Connect Play met Mirror Screen-functie. Het aanraakscherm laat je toe het scherm van je compatibele smartphone te dupliceren of te deporteren.
Je bekijkt je multimediacontent en vanop het touchscreen en kan je smartphone en zijn compatibele applicaties direct en eenvoudig bedienen vanop het touchscreen. Afhankelijk van de aangesloten smartphone kunnen de applicaties ook via spraak worden bediend dankzij een spraakherkenningssysteem.
Citroën Connect Play werkt met Apple CarPlay™ en Android Auto.

CITROËN CONNECT NAV

New Citroën C4 CITROËN CONNECT NAV

Met de 10"-tablet met aanraakscherm kan je alle media-, telefoon- en navigatiefuncties bedienen.
Het Citroën Connect Nav 3D-navigatiesysteem met spraakbesturing informeert je dankzij TomTom Traffic in realtime over de verkeerssituatie, de beschikbaarheid en de prijzen van de parkeergarages op je route ...
Het biedt bovendien een visuele en auditieve waarschuwing voor gevarenzones op je route.

CITROËN CONNECT ASSIST

New Citroën C4 CITROËN CONNECT ASSIST

Connect Assist omvat een locatiegebonden noodoproep- en hulpdienst. In het geval van een ongeval of een andere situatie die een dringende interventie vereist, kan er automatisch of door het indrukken van de "SOS"-knop door een inzittende van de wagen passende assistentie worden gestuurd. Deze dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en vereist geen abonnement.

TECHNOLOGIE

C4-Tableau de Bord

20 RIJHULPSYSTEMEN

New Citroën C4 biedt 20 rijhulpsystemen om de veiligheid, het comfort en de kalmte aan boord te verbeteren. Zo wordt het dagelijkse leven makkelijker en worden verplaatsingen veiliger.

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

New Citroën C4 HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

Het head-up display in kleur projecteert essentiële rijinformatie op een doorzichtige schijf in het gezichtsveld van de bestuurder.

HIGHWAY DRIVER ASSIST

New Citroën C4 HIGHWAY DRIVER ASSIST

De HighWay Driver Assist combineert de Adaptieve Cruise Control met de Stop & Go-functie en de Waarschuwing bij het Onvrijwillig Overschrijden van de Wegmarkering, waarbij de wagen de snelheid of de rijstrook overneemt. De bestuurder kan het rijden dus gedeeltelijk delegeren, met als enige beperking dat hij zich op de weg moet concentreren, met de handen aan het stuur, volgens de geldende wetgeving. Hij kan op elk moment de controle over het rijden overnemen door te remmen of door aan het stuurwiel te trekken.

PARK ASSIST

New Citroën C4 PARK ASSIST

Park Assist helpt je bij het vinden van een parkeerplaats die groot genoeg is voor de grootte van je wagen en voert een automatische manoeuvre uit zodra de locatie wordt gedetecteerd, parallel of in een parkeervak. Het enige wat jij hoeft te doen is de versnelling en het remmen beheren.

100% ËLEKTRISCH, BENZINE OF DIESEL

New Citroën ë-C4 MOTOREN

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric zorgt voor een stille en eenvoudige elektrische aandrijving, die zowel dynamisch als kalm is:

 • 100 kW / 136 pk motor,
 • 260 Nm onmiddellijk beschikbare koppel,
 • Tot 80% opladen in 30 minuten* voor een bereik tot 350 km in WLTP-cyclus,
 • Een 50 kWh batterij met een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van de laadcapaciteit.

* 100 kW publiek laden

New Citroën C4 Motoren

Citroën C4 biedt je de nieuwste generatie Euro 6d benzine- of Dieselmotoren:

 • Soepel en efficiënt rijden
 • In benzine een krachtkeuze van 100 pk tot 155 pk
 • In Diesel van 110pk tot 130pk
New Citroën C4 Automatische EAT8 versnellingsbak

Automatische EAT8 versnellingsbak

"De automatische 8-versnellingsbak EAT8 is gekoppeld aan een nieuwe metalen guillocheversnellingsbakbediening. Hij biedt 3 posities (R, N en D) om de achteruit-, neutrale of vooruitversnelling eenvoudig in te stellen, en 2 pushes:

● P om de Parkeer modus te activeren,
● M om de Handmatige modus te activeren bij benzine- of dieselmotoren,
● of B om de Brake modus op de elektrische motor te activeren.

ONZE MINIATUREN
NEW C4 ET ë-C4

TE KOOP IN DE LIFESTYLE-BOETIEK VAN CITROËN

Ontdek de getrouwe weergave van de nieuwe compacte Citroën berline op schaal 1/64ste, beschikbaar in vier kleuren (Caramel Bruin, Banquise Wit Elixir Rood, Iceland Blauw), en op schaal 1/43ste: C4 in de kleur Bruin Caramel, en ë-C4 in de kleur Blauw Iceland.

 • Prijs 1/64ste: 5,00 € incl. btw
 • Prijs 1/43ste: 37,00 € incl. btw
NEW C4 ET ë-C4 MINIATUREN

FOTOGALERIJ

AANBIEDING NEW CITROËN C4

AANBIEDING NEW CITROËN C4

TOT 50%
VAN DE OPTIES AANGEBODEN
(9Bis)

vanaf
17.170 €(8)
Top