COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR EDITION

Ter gelegenheid van zijn honderdste verjaardag lanceert Citroën de Collector Edition met de naam ‘Origins’, een knipoog naar zijn rijke auto-erfgoed. Om die link tussen verleden en heden te vieren wordt de Citroën C3 bedacht met een gloednieuwe personalisering..

100 JAAR PERSONALISERING

In de jaren dertig was het al mogelijk om de aandrijfwielen van de Traction Avant te personaliseren in het rood, geel of groen.

In een ander register bood de Ami 6 grafische interieurs met het befaamde ‘hulstbladmotief’, verkrijgbaar in de tinten Hazelnoot, Blauw, Rood en Olijfgroen. Ook in die tijd werden er al beperkte reeksen gecreëerd die garant stonden voor een exclusieve personalisering, zoals de 2CV Spot (in Oranje en Wit) en de 2CV Charleston (tweekleurige afwerking in Rood en Zwart of Geel en Zwart).

C3-Origins-DaD-Traction-AV
C3-Origins-DaD-Traction-AV

DESIGN

DE STADSWAGEN DIE BIJ U PAST

Aan de buitenkant onderscheidt hij zich door grafische details in de kleur Brons, als verwijzing naar de dubbele tandwielen van zijn logo. Het unieke Color Pack Brons siert zowel de mistlampen vooraan als de Airbumps®. Achteraan komt de afwerking in de Origins-kleuren terug in de modelnaam op de kofferklep. De donkergetinte achterzijruiten en kofferklepruit en de 16” lichtmetalen velgen ‘Matrix’ bevestigen de stijl van deze editie. De signatuur ‘Origins since 1919’ siert de voordeuren.

De Collector Edition Citroën C3 Origins wordt aangeboden in elegante en sobere kleuren zoals Banquise Wit, Acier Grijs en Platinium Grijs in combinatie met een zwart dak of Perla Nera Zwart in combinatie met een wit dak.

DESIGN CITROËN C3 ORIGINS
chteruitkijkspiegels CITROËN C3 ORIGINS

Van zijn achteruitkijkspiegels tot zijn Airbumps®, de C3 Origins onderscheidt zich door discrete en elegante bronskleurige details.

achterspoiler CITROËN C3 ORIGINS

Onder de aerodynamische achterspoiler zit een elegante bronskleurige streep.

centrale daksierlijst CITROËN C3 ORIGINS

Een centrale daksierlijst neemt de Origins-kleuren over en onderstreept de sterke persoonlijkheid van deze C3.

zetels CITROËN C3 ORIGINS

WELZIJN

De eigentijdse en behaaglijke Citroën C3 Origins werd ontwikkeld als een serene leefruimte. Zijn zetels zijn breed en ruim, wat onontbeerlijk is voor het comfort en welzijn aan boord. De Collector Edition ‘Origins’ is afgewerkt met een warme bekleding in Chiné Grijs met sierstiksels in Gold, een Origins-label, specifieke voetmatten en een bronskleurige cirkel op het dashboard als verwijzing naar de koetswerkkleuren.


TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE CITROËN C3 ORIGINS

De Citroën C3 Origins* kan schermen met verscheidene hoogtechnologische voorzieningen, zoals de 7”-aanraaktablet met Mirror Screen, de DAB+-radio, en zelfs parkeersensoren achteraan en een automatische airconditioning. Essentieel om uw dagelijkse leven te vereenvoudigen.

* Deze  Collector Edition werd afgeleid van de uitvoering Feel.

MOTOREN CITROËN C3 ORIGINS

MOTOREN

Milieuvriendelijkheid en rijplezier

De Citroën C3 Origins wordt aangedreven door efficiënte en zuinige PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie.
Hij is leverbaar met een manuele versnellingsbak voor de PureTech 82-driecilindermotor, de PureTech 110 S&S en de BlueHDi 100-dieselmotor met S&S.


Top