Verwijzing in seconden
1
2
3
4
5

Een garantie voor kwaliteit en veiligheid

Citroën E-MEHARI

De New Citroën E-MEHARI is de eerste elektrische wagen met het "Origine France Garantie"-label. Zijn batterij wordt geproduceerd nabij Quimper. Zijn nieuwe metalen structuur met doorgedreven anticorrosiebehandeling wordt geassembleerd in de fabriek van de PSA-groep in Rennes. Ook conceptueel krijgt hij een aantal updates die zijn kwaliteitsuitstraling versterken.

EEN ICONISCH DESIGN

Complexloos, kleurrijk en optimistisch

Met zijn expressieve blik, zijn unieke design en zijn zuivere stijl zet de New Citroën E-MEHARI zijn optimistische karakter in de verf. . En net als de Méhari uit 1968 kan de New Citroën E-MEHARI tot cabrio omgetoverd worden, dankzij de afneembare zijpanelen en grote transparante panden. U kunt naar believen vooraan, achteraan, aan de zijkant of helemaal open rijden.

DE AFMETINGEN VAN NEW CITROËN E-MEHARI

Lengte

3809 mm

Breedte

1728 mm

Hoogte

1653 mm

Koffervolume

200 / 800 Liter

EEN NIEUWE VERSIE MET HARD TOP: Een 100% elektrische cabriolet met 4 plaatsen

HARD TOP Citroën E-MEHARI

Met zijn geniale Hard Top is de New Citroën E-MEHARI een echte berline voor de stad, een wagen voor elk weer en alle wegen waarmee je het hele jaar door rijdt. Nieuwe Citroën E-MEHARI is voortaan beschikbaar met een afneembare Hard Top voorzien van zijdelings ruiten en achterruit.

kleuren Citroën E-MEHARI

Fris, optimistisch en opvallend

Dankzij de beschikbare kleuren kunt u de New Citroën E-MEHARI naar uw eigen smaak aankleden. Hij is verkrijgbaar in vier koetswerkkleuren: Grand Bleu, Orange Mécanique, en het nieuwe Carte Blanche. Die kleuren kunnen gecombineerd worden met een zwarte of oranje Soft Top en een nieuwe glanzend zwarte Hard Top.

Een nieuw interieur

interieur Citroën E-MEHARI

Het interieurdesign van de New Citroën E-MEHARI werd volledig vernieuwd en krijgt een hertekend dashboard met een strook in koetswerkkleur, een nieuw stuur, de unieke binnenbekleding Beige, en opbergruimtes in de middenconsole en de deuren. Voor nog meer rijplezier wordt hij ook uitgerust met het Bluetooth-audiosysteem van Parrot.

4 comfortabele zitplaatsen Citroën E-MEHARI

4 comfortabele zitplaatsen

Met Easy Entry-systeem

De New Citroën E-MEHARI, bedoeld voor alle gebruik, biedt plaats aan tot vier personen. Beide omhullende en in de hoogte verstelbare voorzetels kantelen dankzij het Easy Entry-systeem eenvoudig naar voren om achteraan vlot te kunnen instappen. Ze hebben bovendien een positiegeheugen. De achterbank kan worden neergeklapt om ruimte vrij te maken voor alles wat u nodig hebt voor uw vrije tijd. Van de stoffen zetelbekleding zijn twee uitvoeringen beschikbaar: Beige met getextureerde inzetstukken, en Oranje met watersportpatroon.

Een met water afwasbaar interieur: om u het leven gemakkelijker te maken

water afwasbaar interieur Citroën E-MEHARI

Het ingenieuze koetswerk uit ABS-plastic, een licht en sterk materiaal dat bestand is tegen lichte aanrijdingen en corrosie, maakt van de New Citroën E-MEHARI een gebruiksvriendelijke auto: zowel het koetswerk als het interieur met zijn waterdichte stof kunnen met de tuinslang schoongemaakt worden.

Superhandig: starten en vergrendelen met de RFID-sleutelhanger

RFID-sleutelhanger Citroën E-MEHARI

Starten en vergrendelen doet u met een RFID*-sleutelhanger, die u gewoon voor de lezer onderaan de voorruit houdt. U kunt dan de oplaadstekker uittrekken, de deuren worden ontgrendeld, u kunt wegrijden, en u krijgt toegang tot de koffer, waarin nog een afsluitbaar opbergvak van 78 liter zit dat eveneens kan worden vergrendeld.* Radio Frequency Identification

100% elektrisch Citroën E-MEHARI

100% elektrisch

Krachtig, schoon en stil

De New Citroën E-MEHARI is niet alleen relaxed en optimistisch, maar ook hoogtechnologisch. Hij is 100% elektrisch en maakt gebruik van batterijtechnologie met de knowhow van de Franse Bolloré-groep. Zijn lithiummetaalpolymeerbatterij (LMP®) creëert een unieke rijervaring, die tegelijk krachtig en milieuvriendelijk is. Een bijna 20% hoger motorkoppel maakt de nieuwe versie bovendien extra levendig. Omdat hij zo stil is, heeft de New Citroën E-MEHARI een systeem dat voetgangers waarschuwt met een geluidssignaal bij snelheden onder 30 km/u zodat ze horen dat hij nadert. Dankzij zijn batterij haalt de New Citroën E-MEHARI een topsnelheid van 110 km/u en heeft hij een gehomologeerd rijbereik van 195 km over de gemengde cyclus (NEDC*).

* New European Driving Cycle.
MINIATUREN Citroën E-MEHARI

MINIATUREN VAN DE CITROËN E-MEHARI

Ontdek deze getrouwe miniatuurversies van de Citroën E-Mehari op schaal 1/43 en 1/64. Versie 1/64 verkrijgbaar in drie kleuren: Orange Mécanique, Grand Bleu en Yellow Submarine. Versie 1/43 verkrijgbaar in twee kleuren: Grand Bleu en Orange Mécanique. Geef uw collectie een frivole en kleurrijke toets.

Prijs 1/64: € 4,50
Prijs 1/43: € 36
Top