Verwijzing in seconden

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

Elektriciteit in de lucht met de nieuwe Citroën E-Berlingo Multispace! Hij behoudt alle kwaliteiten van zijn voorganger op het vlak van gebruiksgemak, ruimtelijkheid en modulariteit en voegt daar de efficiëntie van een elektrisch voertuig aan toe. De ruimtelijke en polyvalente nieuwe E-Berlingo Multispace zorgt voor een 100% elektrische ervaring, voor nog meer gemoedsrust en ontspanning aan boord. Ontdek hem in de video. 

 

 

DE AFMETINGEN VAN CITROËN E-Berlingo Multispace

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Koffervolume

Liter

Citroën E-Berlingo Multispace

DE HERUITGEVONDEN EN ONDER HOGE SPANNING STAANDE MPV!

De E-Berlingo Multispace profiteert van de polyvalentie van de Berlingo voor dagelijks gebruik, voor hobby's of voor een professionele activiteit... met de voordelen van een elektrische aandrijving!

Zijn uitgesproken design en het gevoel van robuustheid benadrukken een silhouet dat een belofte nakomt: die van volume aan boord. Dankzij de ingenieuze inplanting van de twee lithium-ion-accupacks gaat er geen ruimte verloren aan boord en in de koffer van de nieuwe E-Berlingo.

Hij is praktisch voor uw verplaatsingen van alledag en vervoert met gemak uw familie, vrienden of collega's.

ELEKTRISCHE AUTO ZONDER COMPROMIS

Elektrisch: De nieuwe E-Berlingo Multispace is uitgerust met een compacte, sterk presterende elektrische motor van het synchrone type met permanente magneten van 49 kW (67 pk). De twee lithium-ion-accupacks met sterke energetische dichtheid en een capaciteit van 22,5 kWh zijn in de bodem ingebouwd.

Autonomie : Met zijn gehomologeerde autonomie van 170 km is de E-Berlingo Multispace het perfecte antwoord op de gebruiksbehoeften want het merendeel van de Europeanen legt per dag minder dan 100 km af. Het is een moderne auto die zijn klanten een ongeziene ervaring van duurzame mobiliteit aanbiedt, en dit in alle gemoedsrust.

Gebruiksgemak : Er zijn verschillende oplaadmodi voorzien zodat hij voldoet aan alle gebruikstypes. Een standaardoplading via het klassieke stopcontact thuis (aan 8 A of 10 A, afhankelijk van het land) of de beveiligde Green Up (aan 14 A), die de auto volledig oplaadt in 8u30, 12u of 15u, afhankelijk van de stroomsterkte van het stopcontact.

Snel opladen : De E-Berlingo kan in optie voorzien worden van een snelle-oplaadmodus, via een laadpaal bevestigd aan een gevel of een laadpaal op een parking voor een autonomie van 50% in 15 min. en van 80% in 30 min.

elektrische motor Citroën E-Berlingo Multispace

RIJCOMFORT

Rijden met deze auto is milieuvriendelijk en plezant, terwijl ook de kosten onder controle worden gehouden.
Met een koppel van 200 Nm dat onmiddellijk beschikbaar is, is de E-Berlingo Multispace goed voor een stevige en lineaire acceleratie tijdens de volledige acceleratiefase. Een acceleratie die geluidloos en zonder trillingen verloopt voor meer comfort aan boord. De E-Berlingo Multispace is ook geschikt voor de stad, ongeacht de verkeersbeperkingen, dankzij zijn voordelen op fiscaal vlak en op het vlak van parkeren.
RIJCOMFORT Citroën E-Berlingo Multispace
THERMISCHE PRECONDITIONERING Citroën E-Berlingo Multispace

THERMISCHE PRECONDITIONERING

De E-Berlingo Multispace biedt een thermische preconditionering, een handige innovatie die het mogelijk maakt om via een smartphone of computer met internetverbinding te communiceren met uw wagen om het interieur op voorhand te verwarmen of te koelen. Dit is een nieuwe functie die een maximaal thermisch comfort verzekert zodra u wegrijdt.

De thermische preconditionering wordt toegankelijk vanaf uw MyCitroën-app. Daarmee kunt u ook de laadstatus van uw batterij controleren. De verwarming en airconditioning kunnen onmiddellijk worden gestart of worden geprogrammeerd.

Bij gebrek aan een mobiel netwerk (bv. ondergrondse parking) kan er geen verbinding worden gemaakt met de wagen. Als de verwarming of airconditioning wordt geprogrammeerd terwijl de wagen een netwerkverbinding heeft, wordt ze geregistreerd en zal de thermische preconditionering volgens de gekozen parameters worden geactiveerd, ook indien de wagen op dat moment geen verbinding meer heeft.

COMFORT & MODULEERBAARHEID

COMFORT & MODULEERBAARHEID Citroën E-Berlingo Multispace

De nieuwe E-Berlingo blijft vooral een praktisch voertuig om zich in alle rust te verplaatsen, het gezin, vrienden of collega's te vervoeren en vrijetijdsactiviteiten of werk op intense wijze uit te oefenen.

ZETELS Citroën E-Berlingo Multispace

3 ONAFHANKELIJKE ZETELS,
1 ENKELE AFSTELLING PER ZETEL

De E-Berlingo Multispace kan tot 5 personen vervoeren en past zich dankzij zijn vlakke laadvloer aan de grootste ladingen aan. Vertrek met het hele gezin zonder de ellenbogen te moeten gebruiken!

De zetels in rij 2 kunnen als achterbank plus zijdelingse zetel geconfigureerd worden met drie onafhankelijke uitneembare zetels.

Elke passagier achteraan geniet van zijn eigen gepersonaliseerde en geïndividualiseerde comfort.

Eén of meerdere zetels kunnen worden uitgenomen zodat het voertuig voldoet aan alle gebruikstypes en om meer plaats vrij te maken voor het laden van omvangrijke objecten, zoals het materiaal van een muziekband.

RUIMTE AAN BOORD

RUIMTE AAN BOORD Citroën E-Berlingo Multispace

De E-Berlingo voldoet aan de behoeften van mobiele klanten en aan de meervoudige en moderne levenswijzen. Hij is echt aanpasbaar en heeft een voorbeeldige modulariteit. Hij kan tot 5 personen vervoeren en past zich dankzij zijn vlakke laadvloer aan de grootste ladingen aan. De cabine biedt 78 liter opbergruimte in open en gesloten opbergvakken.  

De kofferinhoud is bij de beste in zijn categorie:

- Tot 1.350 liter met 5 personen aan boord

- 3.000 liter met de zetels in rij 2 uitgenomen

 

ACHTERRUIT DIE GEOPEND KAN WORDEN

ACHTERRUIT Citroën E-Berlingo Multispace

De E-Berlingo kan voorzien worden van een grote openende achterruit, een exclusiviteit in het segment, waardoor het laden van de koffer in alle parkeeromstandigheden gefaciliteerd wordt. Een eenvoudige manier om een gitaar voorzichtig in de koffer te leggen!

TWEE ZIJDELINGSE SCHUIFDEUREN

SCHUIFDEUREN Citroën E-Berlingo Multispace

De toegankelijkheid van de E-Berlingo Multispace is optimaal dankzij de zijdelingse schuifdeuren die een grote hulp zullen betekenen bij het laden van omvangrijke objecten.

TECHNOLOGIEËN

TECHNOLOGIEËN Citroën E-Berlingo Multispace

De nieuwe E-Berlingo Multispace biedt een brede waaier aan nuttige en doeltreffende voorzieningen om de veiligheid te verzekeren, het rijden te vergemakkelijken en het dagelijkse leven te vereenvoudigen.

Een groot 7”-aanraakscherm centraliseert al deze functies in het hart van het dashboard.

MIRRORLINK Citroën E-Berlingo Multispace

MIRRORLINK® EN APPLE CARPLAY®

De E-Berlingo Multispace, die mee is met zijn tijd, is uitgerust met een grote, perfect ingebouwde kleuren 7" touchscreen, centraal in het dashboard en steeds binnen oog- en handbereik.

De Citroën E-Berlingo Multispace heeft ook de beste connectiviteit aan boord: Bluetooth®, USB-poort, jack-aansluiting en MirrorScreen-functie.

Vanaf een smartphone die compatibel is met Mirrorlink® of Apple Carplay® kunnen de beste mobiele applicaties via MirrorScreen gedupliceerd worden op de grote touchscreen van het voertuig, zodat deze in alle veiligheid gebruikt kunnen worden.

De optionele navigatie geeft ook snelheidsbeperkingen en verkeersinformatie aan.

NAVIGATIE

NAVIGATIE Citroën E-Berlingo Multispace

Het als optie verkrijgbare navigatiesysteem combineert de weergave van snelheidsbeperkingen en verkeersinformatie. Het biedt een perspectiefbeeld van de kaarten waarop de beschikbare actieradius wordt weergegeven in functie van het resterende rijbereik.

PARKEERCAMERA

PARKEERCAMERA  Citroën E-Berlingo Multispace

De parkeercamera, die als optie verkrijgbaar is, gebruikt het grote kleurenscherm om dagelijkse parkeermanoeuvres te vergemakkelijken. En om manoeuvres bij lage snelheden nog eenvoudiger te maken, kan het parkeerhulpsysteem achteraan (standaard vanaf het tweede niveau) worden aangevuld met een parkeerhulpsysteem vooraan.

Onze Citroën E-Berlingo Multispace aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze Citroën E-Berlingo Multispace in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een Citroën E-Berlingo Multispace in uw buurt te vinden.

Top