COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
TECHNOLOGIE Citroën C-Zero

DE COMPACTE AUTO
100% ÉLEKTRISCH
BLIKSEMSNEL
OPLADEN

VERBRUIK Citroën C-Zero

THUIS OPLADEN
EN KOSTEN BESPAREN

COMPACT Citroën C-Zero

       4 ROYALE ZITPLAATSEN
      166 LITER BAGAGERUIMTE
    COMPACT
    MAAR TOCH RUIM

COMPACT Citroën C-Zero
COMFORT Citroën C-Zero

WELLNESS AAN
BOORD
EN COMFORABEL
RIJDEN

 

EFFICIENCY Citroën C-Zero

Z ZOALS IN 
ZONDER BRANDSTOF

DESIGN

DESIGN Citroën C-Zéro

Hebt u genoeg van het lawaai, de vervuiling en het uren ronddraaien om een parkeerplaats te vinden? Schakel over op een elektrische wagen! Deze stadsauto werd bedacht om de mobiliteit in de stad te faciliteren: klein gabarit, snel opladen en voldoende autonomie om alle dagelijkse trajecten af te werken, dit alles in een stilte die het geraas van de stad doet vergeten. Een echt concentraat van technologie en creativiteit om nu al te anticiperen op de uitdagingen van morgen!

DE AFMETINGEN VAN CITROËN C-ZERO

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Koffervolume

Liter

100% elektrische Citroën C-Zéro

JONG, ACTIEF

De Citroën C-Zéro is een 100% elektrische stadsauto met een ingenieus design: strakke en afgeronde lijnen, licht gewelfde dakboog en grote ruiten... Een compacte stijl op maat van de stad. Met een lengte van 3,48 m en een draaidiameter van 9 m kronkelt de Citroën C-ZERO zich met sprekend gemak overal tussen. Maar zijn kleine gabarit weerhoudt hem er niet van om zich te laten opmerken: onmogelijk om onopgemerkt voorbij te rijden op de boulevards van de grote steden!

... EN DAT VALT OP BINNENIN!

Het dashboard heeft een verfijnde stijl en herbergt de bedieningen van het geluidssysteem, de airconditioning en de sigarettenaansteker. De inrichting van het geheel van de elementen is functioneel, verfijnd en intuïtief met een dashboardkleur die past bij de stoffen Knit Camel-bekleding van de zetels.
dashboard Citroën C-Zéro

NUL BRANDSTOFVERBRUIK, 6 KLEUREN

Citroën C-Zéro

Chili's Rood (metallic)    Cool Silver Grijs(metallic)     Parelmoerwit (parelmoer)

Antarctique Wit         Perla zwart (parelmoer)      Karner Blauw(metallic)

WELZIJN

WELZIJN Citroën C-Zéro

En als we de mobiliteit in de stad hertekenden? Klein gabarit, snel opladen en voldoende autonomie om alle dagelijkse trajecten af te werken, dit alles in een stilte die het geraas van de stad doet vergeten. Een echt concentraat van technologie en creativiteit om nu al te anticiperen op de uitdagingen van morgen!

MINDER PLAATS, MEER RUIMTE

RUIMTE Citroën C-Zéro

i

Plaatsnemen in de C-Zéro betekent ook ontdekken dat een elektrische motor ruimte vrijmaakt voor iedereen aan boord... Het is immers belangrijk plaats te hebben, niet er te zoeken.

OM DE STAD TE BELEVEN

koffer Citroën C-Zéro

.

De Citroën C-Zéro is een auto met vier volwaardige zitplaatsen en een praktische koffer met een inhoud van 166 liter om de stad zorgeloos te beleven!

ALLEN TESAMEN

4-zitter Citroën C-Zéro

.

Bioscoop, bowling, sport, etentje met vrienden of satruday night fever? De Citroën C-Zéro is een echte 4-zitter om samen te genieten van het stadsleven.

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE Citroën C-Zéro

U bent stedelijk. U bent jong. U bent bedachtzaam? U bent de stad van morgen. Schakel over op een elektrische wagen met de Citroën C-Zéro!  De stadswagen is onder andere voorzien van meerdere comfort- en veiligheidsuitrustingen: stuurbekrachtiging, ABS, ASR, ESP, elektrische ruiten, 6 airbags, autonome telematica-box voor noodoproepen en airconditioning. 

elektrische motor Citroën C-Zéro

DE VRIJHEID AAN DE LIJN

Vergeet de pompstations! De Citroën C-Zéro wordt aangedreven door een elektrische motor met een vermogen van 49 kW (of 67 pk EEG) gevoed door een lithium-ionbatterij met een capaciteit van 14,5 kWh, 8 jaar garantie of 100.000 km. Deze batterij levert de energie die nodig is voor de aandrijving van de motor, de airconditioning en de verwarming. Zijn maximumsnelheid van 130 km/u en zijn autonomie van ongeveer 100-120 km volstaan ruimschoots voor de dagelijkse trajecten.

TANK HEM VOL ENERGIE

Via een stopcontact bij u thuis

stopcontact bij u thuis Citroën C-Zéro

.

Door de meegeleverde kabel aan te sluiten op een gewoon stopcontact van 220 volt wordt uw Citroën C-Zero in 6 tot 11 uren opgeladen (afhankelijk van de stroomsterkte).

Met behulp van een speciale laadpaal

laadpaal Citroën C-Zéro

.

De oplaadtijd wordt beperkt tot 30 min. (80% van de oplaadcapaciteit) als u gebruikmaakt van een laadpaal voor snelle oplading.

Met de kinetische energie

Met de kinetische energie Citroën C-Zéro

.

Wanneer u vertraagt, werkt de motor van uw C-Zero als een generator en zet hij de kinetische energie van het voertuig om in elektrische energie die de batterij terug oplaadt.

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

Miniatuurversie Citroën C-Zero

Breid uw collectie eigentijdse modelauto's uit met de Citroën C-Zero op een 1:43- schaal. Dit model van deze compacte stadsauto is uitgevoerd in de kleur Framboise.
 
Prijs: € 27,-

Miniatuurversie Citroën C-Zéro
Top