Verwijzing in seconden

Vergeet de versnellingspook en het koppelingspedaal. Wagens met automatische versnellingsbak winnen voortdurend aan populariteit. Of u nu op zoek bent naar een stadswagen, een berline, een SUV of een monovolume, de wagens met automaat uit het Citroën-gamma bieden heel wat voordelen.

Ze brengen minder stress en meer veiligheid om al uw ritten revolutionair te veranderen. Bovendien rijden ze veel serener in de stad en zeker in de file. En doordat u niet meer hoeft te schakelen, kunt u beide handen op het stuurwiel houden. 

Dankzij de nieuwe technologieën van Citroën gaan comfort en rijplezier meer dan ooit hand in hand. Onze alerte en zuinige wagens met automaat passen zich aan uw rijstijl aan.

C5_Aircross_288923

SUV CITROËN C5 Aircross

SUV Citroën C5 Aircross, uitgerust met het Citroën Advanced Comfort® programma, onderscheidt zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee exclusieve innovaties van Citroën: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort zetels. SUV Citroën C5 Aircross is de meest moduleerbare en praktische SUV in zijn segment. Zijn kofferinhoud, variërend van 580 l tot 720 l, vormt een nieuwe referentie in het segment. Ten slotte laat hij zich met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën kennen als een SUV Next Generation.

SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

SUV Citroën C5 Aircross Hybrid is ons eerste herlaadbare hybridemodel. Hij vormt het eerste opus van ons ‘Low Emission Vehicles’-offensief, dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma leidt. SUV Citroën C5 Aircross Hybrid verenigt alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse verplaatsingen met de veelzijdigheid en de autonomie van zijn verbrandingsmotor voor lange ritten.
SUV C5 AIRCROSS HYBRID
newc3

New CITROËN C3

Met zijn lengte van nauwelijks vier meter werpt de New Citroën C3 zich op als een pittige en wendbare stadswagen. En met zijn nieuwe EAT6-automaat voor de PureTech 110-benzinemotor met Stop & Start-systeem loodst hij u met een ongekende sereniteit door de stad.
Zijn energieke en expressieve lijnenspel, zijn led-dagrijlichten, zijn Airbumps® en natuurlijk zijn talloze personaliseringsmogelijkheden maken de New Citroën C3 tot een levendige en frisse wagen met automaat.
Binnenin is de New Citroën C3 een waar concentraat van welzijn. Met zijn royale en lichte interieur, zijn comfortabele zetels en zijn handige opbergvakken vormt hij een rustgevende cocon.

New SUV CITROËN C3 AIRCROSS

De New SUV C3 Aircross is gebaseerd op het in 2017 onthulde Aircross-concept. Hij is de volgende stap in het SUV-offensief van het merk en maakt op natuurlijke wijze het verschil: een unieke stijl die robuustheid en originaliteit combineert, conform het DNA van Citroën en de fundamentele eigenschappen van de SUV-wereld. Ontdek hem in de video.
Deze SUV is voorzien van 1.2 PureTech-benzinemotoren (110 en 130) en 1.5 BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120). Een automatische EAT6-versnellingsbak gekoppeld aan een Stop & Start-systeem is beschikbaar in combinatie met de 1.2 PureTech 130-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 120-dieselmotor. terwijl een manuele 6-versnellingsbak aangeboden wordt in combinatie met de 1.2 PureTech 110-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 100-dieselmotor.
new-citroen-c3-aircross
NEW CITROËN C4

NEW CITROËN C4

New Citroën C4 maakt het verschil door de combinatie van: De elegantie, soepelheid en dynamiek van een compacte berline: een aerodynamisch silhouet, verfijnde lijnen en geheel eigen grafische details, een nieuwe lichtsignatuur vooraan en achteraan De kracht en het karakter van een SUV: grote wielen, gulle en gespierde lijnen.

NEW CITROËN Ë-C4

Met New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rij je dagelijks volledig elektrisch, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld, in alle rust als in een cocon: alle buitenhinder wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle gebruikers.
NEW CITROËN Ë-C4
berlingo

CITROËN BERLINGO

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn Citroën Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.
Citroën Berlingo introduceert een EAT8-achttrapsautomaat voor een optimaal rijcomfort.
Aan benzinezijde het PureTech-gamma:
1.2 PureTech S&S 110 pk en, vanaf half 2019, 1.2 PureTech S&S 130 pk EAT8
Aan dieselzijde het BlueHDi-gamma:
1.5 BlueHDi S&S 75pk of 100 pk of 130 MAN6 of EAT8

Grand C4 Spacetourer

Met de automatisch schakelende Citroën Grand C4 SpaceTourer rijdt u nog soepeler en serener. De EAT6-versnellingsbak van de nieuwste generatie gaat hand in hand met de efficiëntie van de PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-diesels om uitstekende verbruikscijfers neer te zetten.
De Citroën Grand C4 SpaceTourer onderscheidt zich door een modern en innovatief design. Zijn dynamische lijnen laten geen twijfel bestaan over het comfort aan boord. Met het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma werpt de Citroën Grand C4 SpaceTourer zich op als een reiswagen van topklasse, waarbij alles werd uitgedacht in het teken van uw welzijn.
En met zijn nieuwe 7” aanraaktablet en zijn talloze rijhulpsystemen blijft de Citroën Grand C4 SpaceTourer ook op technologisch vlak niet achter.
ArcheToit2019_CL.19.007.018_747X400
spacetourer

SPACETOURER

De Citroën SpaceTourer is een karaktervolle bestelwagen die u het leven makkelijk maakt. Hij staat volledig in het teken van vrije tijd met het gezin of onder vrienden en biedt moderne gezinnen een behaaglijke en moduleerbare interieurruimte. Met zijn vloeiende lijnenspel zonder agressieve trekken ademen zijn volumes gemoedsrust en robuustheid.
Deze versnellingsbak, die beschikbaar is op de BlueHDi 120 en 180 S&S diesel, verenigt rijplezier met uitstekende milieucijfers. Dankzij de Quickshift-technologie verzekert hij snelle en vloeiende schakelovergangen die een erg hoog niveau van dynamiek en rijplezier verzekeren, zowel op grote wegen als in de stad. Door de schakeltoerentallen te optimaliseren, schroeft de EAT8-automaat het verbruik en de CO2-uitstoot terug tot een van de laagste niveaus in deze klasse.
Top