COVID-19 | ONZE VERKOOPPUNTEN ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN, VRAAG NAAR ONZE BESCHIKBARE DIENSTEN

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

Vergeet de versnellingspook en het koppelingspedaal. Wagens met automatische versnellingsbak winnen voortdurend aan populariteit. Of u nu op zoek bent naar een stadswagen, een berline, een SUV of een monovolume, de wagens met automaat uit het Citroën-gamma bieden heel wat voordelen.

Ze brengen minder stress en meer veiligheid om al uw ritten revolutionair te veranderen. Bovendien rijden ze veel serener in de stad en zeker in de file. En doordat u niet meer hoeft te schakelen, kunt u beide handen op het stuurwiel houden. 

Dankzij de nieuwe technologieën van Citroën gaan comfort en rijplezier meer dan ooit hand in hand. Onze alerte en zuinige wagens met automaat passen zich aan uw rijstijl aan.

C5_Aircross_288923

SUV Citroën C5 Aircross

SUV Citroën C5 Aircross, uitgerust met het Citroën Advanced Comfort® programma, onderscheidt zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee exclusieve innovaties van Citroën: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort zetels. SUV Citroën C5 Aircross is de meest moduleerbare en praktische SUV in zijn segment. Zijn kofferinhoud, variërend van 580 l tot 720 l, vormt een nieuwe referentie in het segment. Ten slotte laat hij zich met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën kennen als een SUV Next Generation.

New CITROËN C3

Met zijn lengte van nauwelijks vier meter werpt de New Citroën C3 zich op als een pittige en wendbare stadswagen. En met zijn nieuwe EAT6-automaat voor de PureTech 110-benzinemotor met Stop & Start-systeem loodst hij u met een ongekende sereniteit door de stad. Zijn energieke en expressieve lijnenspel, zijn led-dagrijlichten, zijn Airbumps® en natuurlijk zijn talloze personaliseringsmogelijkheden maken de New Citroën C3 tot een levendige en frisse wagen met automaat. Binnenin is de New Citroën C3 een waar concentraat van welzijn. Met zijn royale en lichte interieur, zijn comfortabele zetels en zijn handige opbergvakken vormt hij een rustgevende cocon.
newc3
c4_picasso_auto

CITROËN C4 SpaceTourer

Met de automatisch schakelende Citroën C4 SpaceTourer rijdt u nog soepeler en serener. De EAT6-versnellingsbak van de nieuwste generatie gaat hand in hand met de efficiëntie van de PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-diesels om uitstekende verbruikscijfers neer te zetten. De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich door een modern en innovatief design. Zijn dynamische lijnen laten geen twijfel bestaan over het comfort aan boord. Met het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma werpt de Citroën C4 SpaceTourer zich op als een reiswagen van topklasse, waarbij alles werd uitgedacht in het teken van uw welzijn. En met zijn nieuwe 7” aanraaktablet en zijn talloze rijhulpsystemen blijft de Citroën C4 SpaceTourer ook op technologisch vlak niet achter.
Top