COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

Vergeet de versnellingspook en het koppelingspedaal. Wagens met automatische versnellingsbak winnen voortdurend aan populariteit. Of u nu op zoek bent naar een stadswagen, een berline, een SUV of een monovolume, de wagens met automaat uit het Citroën-gamma bieden heel wat voordelen.

Ze brengen minder stress en meer veiligheid om al uw ritten revolutionair te veranderen. Bovendien rijden ze veel serener in de stad en zeker in de file. En doordat u niet meer hoeft te schakelen, kunt u beide handen op het stuurwiel houden. 

Dankzij de nieuwe technologieën van Citroën gaan comfort en rijplezier meer dan ooit hand in hand. Onze alerte en zuinige wagens met automaat passen zich aan uw rijstijl aan.

C5_Aircross_288923

SUV C5 Aircross

SUV Citroën C5 Aircross, uitgerust met het Citroën Advanced Comfort® programma, onderscheidt zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee exclusieve innovaties van Citroën: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort zetels. SUV Citroën C5 Aircross is de meest moduleerbare en praktische SUV in zijn segment. Zijn kofferinhoud, variërend van 580 l tot 720 l, vormt een nieuwe referentie in het segment. Ten slotte laat hij zich met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën kennen als een SUV Next Generation.

New C3

Met zijn lengte van nauwelijks vier meter werpt de New Citroën C3 zich op als een pittige en wendbare stadswagen. En met zijn nieuwe EAT6-automaat voor de PureTech 110-benzinemotor met Stop & Start-systeem loodst hij u met een ongekende sereniteit door de stad.
Zijn energieke en expressieve lijnenspel, zijn led-dagrijlichten, zijn Airbumps® en natuurlijk zijn talloze personaliseringsmogelijkheden maken de New Citroën C3 tot een levendige en frisse wagen met automaat.
Binnenin is de New Citroën C3 een waar concentraat van welzijn. Met zijn royale en lichte interieur, zijn comfortabele zetels en zijn handige opbergvakken vormt hij een rustgevende cocon.
newc3
c3-aircross

SUV C3 AIRCROSS

De SUV C3 Aircross is gebaseerd op het in 2017 onthulde Aircross-concept. Hij is de volgende stap in het SUV-offensief van het merk en maakt op natuurlijke wijze het verschil: een unieke stijl die robuustheid en originaliteit combineert, conform het DNA van Citroën en de fundamentele eigenschappen van de SUV-wereld. Ontdek hem in de video.
Deze SUV is voorzien van 1.2 PureTech-benzinemotoren (110 en 130) en 1.5 BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120). Een automatische EAT6-versnellingsbak gekoppeld aan een Stop & Start-systeem is beschikbaar in combinatie met de 1.2 PureTech 130-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 120-dieselmotor. terwijl een manuele 6-versnellingsbak aangeboden wordt in combinatie met de 1.2 PureTech 110-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 100-dieselmotor.

BERLINGO

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn Citroën Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.
Citroën Berlingo introduceert een EAT8-achttrapsautomaat voor een optimaal rijcomfort.
Aan benzinezijde het PureTech-gamma:
1.2 PureTech S&S 110 pk en, vanaf half 2019, 1.2 PureTech S&S 130 pk EAT8
Aan dieselzijde het BlueHDi-gamma:
1.5 BlueHDi S&S 75pk of 100 pk of 130 MAN6 of EAT8
berlingo
c4-spacetourer

C4 SpaceTourer en
Grand C4 Spacetourer

Met de automatisch schakelende Citroën C4 SpaceTourer rijdt u nog soepeler en serener. De EAT6-versnellingsbak van de nieuwste generatie gaat hand in hand met de efficiëntie van de PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-diesels om uitstekende verbruikscijfers neer te zetten.
De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich door een modern en innovatief design. Zijn dynamische lijnen laten geen twijfel bestaan over het comfort aan boord. Met het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma werpt de Citroën C4 SpaceTourer zich op als een reiswagen van topklasse, waarbij alles werd uitgedacht in het teken van uw welzijn.
En met zijn nieuwe 7” aanraaktablet en zijn talloze rijhulpsystemen blijft de Citroën C4 SpaceTourer ook op technologisch vlak niet achter.

SPACETOURER

De Citroën SpaceTourer is een karaktervolle bestelwagen die u het leven makkelijk maakt. Hij staat volledig in het teken van vrije tijd met het gezin of onder vrienden en biedt moderne gezinnen een behaaglijke en moduleerbare interieurruimte. Met zijn vloeiende lijnenspel zonder agressieve trekken ademen zijn volumes gemoedsrust en robuustheid.
Deze versnellingsbak, die beschikbaar is op de BlueHDi 120 en 180 S&S diesel, verenigt rijplezier met uitstekende milieucijfers. Dankzij de Quickshift-technologie verzekert hij snelle en vloeiende schakelovergangen die een erg hoog niveau van dynamiek en rijplezier verzekeren, zowel op grote wegen als in de stad. Door de schakeltoerentallen te optimaliseren, schroeft de EAT8-automaat het verbruik en de CO2-uitstoot terug tot een van de laagste niveaus in deze klasse.
spacetourer
Top