Verwijzing in seconden

U bent op zoek naar een auto met een sportieve look? Het SUV-gamma van Citroën zal aan uw verwachtingen voldoen, zowel op basis van uw hun gedurfde en moderne stijlen, als door hun hoog comfortniveau, tal van technologische uitrustingen (rijhulpsystemen, multimediadiensten, veiligheidsuitrustingen...) en een ongeziene wegligging. Ontdek de durf van de SUV C3 AIRCROSS.

ONTDEK ONZE SUV'S

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV C3 AIRCROSS geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn. Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. De SUV C3 AIRCROSS is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element

SUV CITROËN C5 AIRCROSS

De SUV C5 AIRCROSS, uitgerust met het Citroën Advanced Comfort® programma, onderscheidt zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee exclusieve innovaties van Citroën: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort zetels. SUV C5 AIRCROSS is de meest moduleerbare en praktische SUV in zijn segment. Zijn kofferinhoud, variërend van 580 l tot 720 l, vormt een nieuwe referentie in het segment. Ten slotte laat hij zich met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën kennen als een SUV Next Generation.
C5_Aircross_288923
SUVHYBRID

SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

SUV Citroën C5 Aircross Hybrid is ons eerste oplaadbare hybride model. Het is het eerste opus van ons offensief "Low Emission Vehicles", dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma zal leiden. De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een verbrandingsmotor voor lange reizen.
Top