Verwijzing in seconden

U bent op zoek naar een auto met een sportieve look? Het SUV-gamma van Citroën zal aan uw verwachtingen voldoen, zowel op basis van uw hun gedurfde en moderne stijlen, als door hun hoog comfortniveau, tal van technologische uitrustingen (rijhulpsystemen, multimediadiensten, veiligheidsuitrustingen...) en een ongeziene wegligging. Ontdek de durf van de SUV C3 AIRCROSS.

ONTDEK ONZE SUV'S

NEW SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NEW SUV CITROËN C3 AIRCROSS

New SUV Citroën C3 Aircross versterkt zijn persoonlijkheid met een volledig herziene, krachtige voorzijde. Hij breidt zijn personalisatieaanbod uit met 67 kleurcombinaties, nieuwe tinten, nieuwe achterzijpanelen, kleurenpacks en lichtmetalen velgen. Hij introduceert de Advanced Comfort zetels die zijn gelanceerd door SUV Citroën C5 Aircross, stelt een nieuw 9" touchscreen voor, en pakt opnieuw uit met 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen.

SUV CITROËN C5 AIRCROSS

De SUV C5 AIRCROSS, uitgerust met het Citroën Advanced Comfort® programma, onderscheidt zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee exclusieve innovaties van Citroën: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort zetels. SUV C5 AIRCROSS is de meest moduleerbare en praktische SUV in zijn segment. Zijn kofferinhoud, variërend van 580 l tot 720 l, vormt een nieuwe referentie in het segment. Ten slotte laat hij zich met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën kennen als een SUV Next Generation.
C5_Aircross_288923
SUVHYBRID

SUV CITROËN C5 AIRCROSS Plug-in Hybrid

SUV Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid is ons eerste oplaadbare hybride model. Het is het eerste opus van ons offensief "Low Emission Vehicles", dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma zal leiden. De SUV Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een verbrandingsmotor voor lange reizen.
Top