Verwijzing in seconden

PageFamilleVF_CL.19.001.004_1344X280

GEZINSWAGENS

Ruimte nodig voor dagdagelijkse verplaatsingen en betrouwbaarheid voor lange zomerdagen? Bekijk dan het Citroën-gamma van gezinswagens, MPV's, compacte modellen, vrijetijdswagens, combi's en voertuigen met 5, 7 of 9 zitplaatsen. Bij Citroën is er altijd plaats voor het hele gezin!

CITROËN C4 SPACETOURER

Ontdek de Citroën C4 SpaceTourer en zijn rijhulpsystemen, optimale comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en versterkte veiligheid. Deze MPV zal de harten van het hele gezin veroveren met zijn uitzonderlijk modulair design en tal van uitrustingen voor zowel kinderen als volwassenen!
18K20
Familiale-citroen-nouveau-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SPACETOURER

Citroën Grand C4 SpaceTourer is een MPV met 7 zitplaatsen die voldoet aan alle behoeften van grote gezinnen op het vlak van ruimte en modulair design. Geniet van zijn in het licht badend interieur met loft en 'feel good'-gevoel. En als u meer ruimte nodig hebt, schakel dan in één snelle beweging over van 7 zitplaatsen naar 5 en van een kofferinhoud van 645 liter naar een van 704 liter.

Citroën Berlingo

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.
273916
CITROËN SPACETOURER

CITROËN SPACETOURER

U droomt ervan om er met het hele gezin op uit te trekken? De Citroën SpaceTourer biedt u vele mogelijkheden! In een wereld waarin verplaatsingen in groep steeds meer zin hebben, is de Citroën SpaceTourer een karaktervolle minibus die u het leven gemakkelijker maakt. Met een vloeiend design zonder agressie zorgt hij met zijn volumes voor zekerheid en robuustheid.

CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

De Citroën SpaceTourer Business Lounge staat voor een verfijnd design ten gunste van de elegantie, vloeiende maar onvervalste lijnen, een robuust maar onbewogen silhouet, donkergetinte ruiten achteraan om uw klanten meer discretie te bieden... En tal van kleine statusverhogende details voor een sterk karakter.
CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE
Top