COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

Zowel voor de kleine trajecten van alledag als voor de lange reizen, voor de vakanties met het hele gezin of gewoon om de kinderen naar hun weekendactiviteiten te brengen... Denk aan het Citroën-gamma van monovolumes en aan de buitengewone modulariteit ervan voor het geluk van iedereen. Architectuur en innovatief design aan de buitenkant, welzijn, opbergruimte, comfort en modulariteit binnenin: ontdek de monovolumes uit het Citroën-gamma – de nieuwe Citroën C4 SpaceTourer en de nieuwe Citroën Grand C4 SpaceTourer, voor 100% praktische trajecten, zonder in te boeten op rijplezier, veiligheid en rijsensaties.

246049.280805

CITROËN C4 SpaceTourer

De C4 SpaceTourer is een moderne en moduleerbare monovolume voor het hele gezin: intelligente rijhulptechnologieën, sensaties aan het stuur, algemene comfortfilosofie (Citroën Advanced Comfort®-programma), efficiëntie en veiligheid... De Citroën C4 SpaceTourer nodigt uit om re reizen en voldoet aan al uw mobiliteitsbehoeften.

CITROËN
Grand C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4 SpaceTourer is een monovolume met 7 zitplaatsen die voldoet aan de dagelijkse behoeften van het hele gezin. Zitruimte, opbergruimte, modulariteit... Citroën Grand C4 SpaceTourer nodigt uit om de weg op te gaan met uw familie en vrienden, zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers.
GRAND C4 SPACETOURER
1500x646_SpaceTourer_7.jpg

Citroën Spacetourer

Een uitgesproken design, een geoptimaliseerde architectuur, een familiaal silhouet en een modulariteit die zich aanpast aan uw wensen... Ontdek Citroën SpaceTourer, de vrijetijdscompagnon van het hele gezien en zijn kofferinhoud van 675 liter (die uitgebreid kan worden naar 3000 liter met uitgenomen zetels). Een multispace die aangepast kan worden aan uw mobiliteitsbehoeften... Zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en van alle passagiers.
Top