COVID-19 | ONZE VERKOOPPUNTEN ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN, VRAAG NAAR ONZE BESCHIKBARE DIENSTEN

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

gamme-electrique_nl

Vergeet pompstations, geluidshinder en vervuiling. Denk na over ecologie. Schakel over op schone energie met de elektrische voertuigen van het Citroën-gamma.

Kleine stadsauto, elektrische cabrio of bedrijfsvoertuig op maat voor mobiliteit in de stad... Ontdek de talrijke voordelen van de elektrische auto: klein gabarit, snel opladen, autonomie voor alle dagelijkse trajecten... Een echt concentraat van technologie en creativiteit om nu al te anticiperen op de uitdagingen van morgen!

Citroën C-Zero

Gewelfde dakboog, grote ruiten, vloeiende en afgeronde lijnen... Ontdek de Citroën C-Zero, de 100% elektrische stadsauto met een resoluut stedelijke stijl. Dankzij zijn kleine gabarit (slechts 3,48 m) baant hij zich overal behendig een weg... Zonder in te boeten op ruimte met zijn 4 volwaardige zitplaatsen, zijn talrijke opbergvakken en zijn kofferinhoud van 166 liter. Een compacte auto voor in de stad en voor de kleine trajecten van alledag!
voiture-electrique-czero.jpg
EBerlingo

CITROËN E-BERLINGO MULTISPACE

Elektriciteit in de lucht met Citroën E-Berlingo Multispace! Hij behoudt alle kwaliteiten van zijn voorganger op het vlak van gebruiksgemak, ruimtelijkheid en modulariteit en voegt daar de efficiëntie van een elektrisch voertuig aan toe. De ruimtelijke en polyvalente E-Berlingo Multispace zorgt voor een 100% elektrische ervaring, voor nog meer gemoedsrust en ontspanning aan boord.

Een volledig elektrische motor

Moteur electrique voiture citroen

Geniet van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric motor. Uw elektrische auto is stil en gemakkelijk te manoeuvreren, zowel in de stad als op autowegen. Met zijn maximumsnelheid van 130 km/u sluipt uw elektrische auto perfect het stadsverkeer in, maar ook grote trajecten kan hij moeiteloos aan, dankzij zijn autonomie van 150 tot 170 km, afhankelijk van de modellen. De accu's van de elektrische auto van Citroën zijn ook voorzien van een garantie van 8 jaar of 100.000 km.

Gemakkelijker heropladen

rechargement-voiture-electrique.jpg

Uw elektrische auto van Citroën herlaadt in een paar minuten via de daartoe voorziene laadpalen op de openbare weg, thuis via een stopcontact van 230V en tijdens uw lange trajecten dankzij de omzetting van kinetische energie bij het vertragen en het remmen. Het is eenvoudiger, schoner en goedkoper!

Auto's met een elegant design

100% électrique-262623

Citroën stelt u een breed gamma van elektrische voertuigen voor, van de kleine gedurfde stadsauto tot het comfortabele bedrijfsvoertuig dat kan aangepast worden aan de vereisten van uw beroep. Ontdek het verfijnde stadsdesign van de Citroën C-Zero, de avant-gardistische en bedachtzame stadsauto. Wat de bedrijfsvoertuigen betreft, zal de volledig elektrische Citroën Berlingo u verrassen dankzij zijn harmonieuze interieur en zijn grote laadcapaciteit, die bedacht werd om te voldoen aan de behoeften van uw beroepsactiviteit. Tot slot zijn er de cabrio's. Ontdek de curves en de originaliteit van de Citroën E-MEHARI, de moderne en volledig elektrische versie van het historische Citroën-model.

Top