Verwijzing in seconden

Van de nieuwe stadsauto CITROËN C3 tot de berline CITROËN C4, zonder de CITROËN C4 Cactus te vergeten: ontdek het gamma van compacte CITROËN-modellen en hun onder controle gehouden proporties om zich aan te passen aan alle rijsituaties, zonder in te boeten op comfort, gebruiksvriendelijkheid en polyvalentie... Denk compact, zowel in de stad als op de weg, om uw geest vrij te maken.

voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg

CITROËN C3

U zoekt een stadsauto die helemaal mee is met zijn tijd? Ontdek CITROËN C3 en zijn proporties die werden bedacht om de stadsjungle te trotseren! Sprankelend design, expressieve vormgeving, tal van uitrustingen en rijhulptechnologieën... De CITROËN C3 is de ideale compacte auto voor uw dagelijkse leven in de stad!

CITROËN C4 CACTUS

De CITROËN C4 Cactus combineert stijl, comfort en alledaags gebruiksgemak. De Airbump® werden bedacht voor de stad en beschermen uw voertuig tegen de kleine beschadigingen van alle dag. De CITROËN C4 Cactus gooit met een waaier aan uitrustingen ook hoge ogen wat comfort betreft: brede zetels vooraan die zorgen voor een sofagevoel, ingenieuze opbergruimten die voor iedereen toegankelijk zijn, open en gezellig interieur... De ideale compacte auto voor alle rijsituaties!
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
NEW CITROËN C4 CACTUS

NEW CITROËN C4 CACTUS

New CITROËN C4 Cactus bundelt stijl, comfort en dagdagelijks gebruiksgemak. Zijn Airbump® zijn ontwikkeld voor de stad en beschermen uw wagen tegen dagelijkse kleine ongelukjes. New CITROËN C4 Cactus blinkt bovendien uit in comfort dankzij een reeks uitrustingen: voorzetels ruim als sofa's, slimme opbergmogelijkheden die toegankelijk zijn voor iedereen, een open en verwelkomend interieur ... De ideale compacte wagen voor alle rijsituaties!
Top