Verwijzing in seconden

Zin in een kort uitstapje onder vrienden of een weekend in gezinsverband? Denk aan het CITROËN-gamma van 7-zitters. De CITROËN-monovolume Grand C4 SpaceTourer en de nieuwe CITROËN Berlingo Multispace zijn bedacht voor de liefhebbers van grote ruimtes: gezellig interieur en moduleerbaar naar wens, grote opbergvakken voor het hele gezin, voorbeeldig rijgedrag... Ontdek de 7-zitters van CITROËN en ga in alle veiligheid de weg op met het hele gezin.

voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SpaceTourer

Ontdek de GRAND C4 SpaceTourer, de monovolume van CITROËN die zorgt voor een loftgevoel! Tot 7 zitplaatsen in een helder interieur, tal van comfortuitrustingen, een modulariteit die is aangepast aan de activiteiten van het hele gezin... Met tegelijk maximale gezelligheid voor alle passagiers! Meer ruimte nodig? Geen probleem! Schakel met een eenvoudige beweging over van 7 zitplaatsen naar 5 en van een kofferinhoud van 645 liter naar een van 704 liter. Ontdek ook de nieuwe CITROËN C4 SpaceTourer, zijn 5 zitplaatsen en zijn kofferinhoud van 537 liter!

NIEUWE BERLINGO
MULTISPACE
7 ZITPLAATSEN

Een uitgesproken design, een geoptimaliseerde architectuur, een familiaal silhouet en een modulariteit die zich aanpast aan uw wensen... Ontdek de nieuwe CITROËN Berlingo Multispace 7 zitplaatsen, de vrijetijdscompagnon van het hele gezien en zijn kofferinhoud van 675 liter (die uitgebreid kan worden naar 3000 liter met uitgenomen zetels). Een multispace die aangepast kan worden aan uw mobiliteitsbehoeften... Zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en van alle passagiers.
voiture-7-places-berling-multispace.jpg
Top