Verwijzing in seconden

Zin in een kort uitstapje onder vrienden of een weekend in gezinsverband? Denk aan het Citroën-gamma van 7-zitters. De Citroën-monovolume Grand C4 SpaceTourer en de New Citroën Berlingo zijn bedacht voor de liefhebbers van grote ruimtes: gezellig interieur en moduleerbaar naar wens, grote opbergvakken voor het hele gezin, voorbeeldig rijgedrag... Ontdek de 7-zitters van Citroën en ga in alle veiligheid de weg op met het hele gezin.

voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SpaceTourer

Ontdek de GRAND C4 SpaceTourer, de monovolume van CITROËN die zorgt voor een loftgevoel! Tot 7 zitplaatsen in een helder interieur, tal van comfortuitrustingen, een modulariteit die is aangepast aan de activiteiten van het hele gezin... Met tegelijk maximale gezelligheid voor alle passagiers! Meer ruimte nodig? Geen probleem! Schakel met een eenvoudige beweging over van 7 zitplaatsen naar 5 en van een kofferinhoud van 645 liter naar een van 704 liter. Ontdek ook de nieuwe CITROËN C4 SpaceTourer, zijn 5 zitplaatsen en zijn kofferinhoud van 537 liter!

NIEUWE BERLINGO

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn New Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De New Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.
VISUEL-2-200-X-141
597x500-SpaceTourer-Monospace.jpg

Citroën SPACETOURER

U droomt ervan om er met het hele gezin op uit te trekken? De Citroën SpaceTourer biedt u vele mogelijkheden! In een wereld waarin verplaatsingen in groep steeds meer zin hebben, is de Citroën SpaceTourer een karaktervolle minibus die u het leven gemakkelijker maakt. Met een vloeiend design zonder agressie zorgt hij met zijn volumes voor zekerheid en robuustheid.
Top