Verwijzing in seconden

Wat is leuker dan een kampeerwagen om met het hele gezin op ontdekkingstocht te gaan en nieuwe horizonten te verkennen? En wat is beter om van deze reizen te genieten dan een Citroën?

Comfort, technologie, assistentie, vertrek met een gerust gemoed.

Citroën werkt samen met vele gespecialiseerde fabrikanten in Europa en levert hen voertuigen (bestelwagens, chassis) die speciaal zijn aangepast aan het design en de inrichting van uw kampeerwagen.

EEN ENKEL VOERTUIG VOOR ALLE GEBRUIK

VERTREK OP AVONTUUR IN EEN KAMPEERWAGEN

In samenwerking met Campster biedt Citroën op basis van het SpaceTourer-model een veelzijdige kampeerwagen voor momenten van ontspanning, gezelligheid en avontuur.


ONTDEK DE KAMPEERWAGEN CITROËN SPACETOURER CAMPSTER OP VIDEO

Camping-Car_Design_625x440

DESIGNDe stijl van de modellen Citroën SpaceTourer, Citroën Jumpy en Citroën Jumper is uitgesproken modern. Ze vertoont de nieuwste stijlkenmerken van het merk:
 • Vormgeving van de visgraat doorgetrokken tot aan de koplampen.
 • Dagrijlichten
 • Vloeiende en oogstrelende lijnen die vastberadenheid en robuustheid uitstralen.

  Met de opties voor personalisering, zoals aluvelgen en bumpers in koetswerkkleur, kunt u uw kampeerwagen naar wens configureren
 • REISCOMFORT

  Comfort maakt al sinds de oprichting in 1919 deel uit van het DNA van Citroën: het welzijn aan boord verbeteren, de oneffenheden van de weg filteren en het rijden vergemakkelijken, zodat lange reizen en korte uitstappen momenten van ontspanning en gezelligheid worden.

  Wij bieden dus:

 • Een comfortabel interieur, de keuze voor draaibare bestuurders- en passagierszetels voor meer bewegingsvrijheid in het interieur, praktische en gemakkelijk toegankelijke opbergvakken.

 • Bedieningen binnen handbereik en het gezichtsveld van de bestuurder: hooggeplaatste versnellingspook, centraal aanraakscherm enz.

 • Technologische rijhulpsystemen om het reizen comfortabeler te maken: aanraakscherm, achteruitkijkcamera, vertrekhulp voor hellingen, verkeersbordherkenning, automatische omschakeling tussen dim- en grootlichten.
 • Camping-Car_Comfort_625x440
  spacetourer-rouge_nl

  MOTOREN

  Elk van onze modellen kan met verschillende motoren worden uitgerust. Zo vindt u altijd de motor die het best aan uw behoeften beantwoordt.

  Ze worden geproduceerd in het Franse Trémery en zijn met versies van 95 pk tot 180 pk beschikbaar voor alle modellen van Citroën, dat al zijn technische expertise optimaal inzet en de beschikbaarheid van wisselstukken garandeert.

  Al onze motoren zijn uitgerust met de nieuwste SCR-AdBlue® -technologie en voldoen aan de veeleisende Euro 6-normen, om zo het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Dankzij hun ontwerp voor lange afstanden moeten ze slechts om de 2 jaar of 50.000 km worden gereviseerd en is de distributieriem slechts om de 10 jaar of 150.000 km aan vervanging toe.

  Wij nodigen u uit om de fluisterstille en zijdezachte werking van onze motoren te ervaren tijdens een testrit bij uw verdeler van kampeerwagens.

  EEN KAMPEERWAGEN OP UW MAAT

  campingcar-profil_nl

  Op basis van de modellen SpaceTourer, Jumpy en Jumper biedt Citroën verschillende koetswerkvormen met verschillende lengten en hoogten aan.

  Als optie is een spoorbreedte achteraan van 1,98 m beschikbaar voor de Jumper, de chassiscabine en het kale chassis. Dat zorgt voor een grotere interieurruimte, wat meer mogelijkheden biedt voor de inrichting van uw kampeerwagen.
  Dankzij deze modulariteit kunt u perfect dromen over de kampeerwagen die precies aan uw behoeften en wensen voldoet!

  CONSTRUCTEURS VAN KAMPEERWAGENS ALS PARTNER VAN CITROËN

  U kunt kampeerwagens op een onderstel van Citroën ontdekken in het netwerk van onze partners.
  Partenaires-Camping-Car-Oct2019-light_1250x500_V1

  -

  DANKZIJ DE DOOR PÖSSL ONDER HANDEN GENOMEN INRICHTING IS DE SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT UITGERUST OM ER IN ALLE VRIJHEID OP UIT TE TREKKEN.

  Top