Verwijzing in seconden

Jumper Combi L1H1

  • Maandbedrag
  • Prijs bij betaling in één keer

Gepresenteerde uitvoering Vanaf 35 185 incl. btw /maand

Wij presenteren u de carrosserievariant Jumper Combi L1H1. U kunt een andere carrosserievariant selecteren.

2 Leverbare carrosserievarianten

BESCHRIJVING:
De Citroën Jumper Combi met lengte 1 (4,9 m) biedt plaats aan maximaal 9 inzittenden. Hij is mee met zijn tijd dankzij een modern design ten behoeve van het gebruik en het personenvervoer.
BESCHRIJVING:
De stijl van de Citroën Jumper Combi met lengte 2 (5,4 m) kan tot 9 personen vervoeren. Zijn moderne design stelt zich in dienst van de gebruiksvriendelijkheid en het personenvervoer.
Afgebeelde voertuig ter informatie.

Rekening houdend met de voortdurende evolutie van ons gamma en de complexiteit van de informaticasystemen streeft Automobile Citroën er naar de beschikbare informatie op zijn internet website up to date te houden. Het is echter wel mogelijk dat er afwijkingen bestaan tussen de technische beschrijving en de foto van het voorgestelde voertuig. In dit geval is de technische beschrijving doorslaggevend. Ons dealernet staat tot uw dienst voor het verstrekken van meer details. Wij nodigen u uit om onze verkooppunten te contacteren om na te gaan of de vergaarde informatie nog up to date is en of de gewenste kenmerken nog beschikbaar zijn.

Top