New Citroën E-Mehari Styled by Courrèges - Citroën Belgique-België

Verwijzing in seconden

bycoureges

EEN LIMITED EDITION MET FRANSE ELEGANTIE

De NIEUWE CITROËN E-MEHARI, de iconische, 100% elektrische cabriolet van het merk, hult zich in Franse elegantie met de zeer exclusieve Limited Edition "Styled by Courrèges".

Hij belichaamt de toenadering tussen de twee visionaire Franse merken met hun complementaire creatieve universums en blikt vooruit op de nieuwe, resoluut moderne, veelzijdige en comfortabele generatie van de E-MEHARI.

 

 

MODERNER,
VEELZIJDIGER EN COMFORTABELER

 • Nieuwe structuur met versterkte behandeling tegen corrosie
 • Geoptimaliseerde thermische en akoestische isolatie
 • Bijna 20% hoger motorkoppel
 • ABS, ESP, frontale en zijdelingse airbags vooraan
 • Centrale vergrendeling met RFID-sleutelhanger
 • Nieuwe interieuraankleding met elementen in koetswerkkleur
 • Easy Entry-kantelzetels vooraan
 • Afsluitbaar opbergvak in de koffer
 • Automatische ontsteking van de koplampen
 • Bandendrukcontrolesysteem
  597x400_E-Mehari_Courreges
  597x477_E-Mehari-v4

  Een echt fashion object

  Met zijn expressieve blik, zijn iconische design en zijn zuivere stijl zet de NIEUWE CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges zijn unieke persoonlijkheid in de verf. Hij is getooid in de elegante kleur Vinyl Black, die volledig in overeenstemming met de designtaal van het befaamde Franse modehuis contrasteert met een binnenbekleding in felwit. Citroën en Courrèges tonen daarmee hun gemeenschappelijke wil om te innoveren door te spelen met het contrast tussen wit, hét stijlkenmerk van het modehuis, en zwart, het compleet tegenovergestelde. Courrèges ontwierp voor de Limited Edition ook een bijpassende tas, die ideaal is voor uw vrije tijd en door Courrèges bij u thuis wordt bezorgd.

  Met of zonder hardtop

  De NIEUWE CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges laat zich flexibel aanpassen aan alle facetten van uw leven. Voorzien van de hardtop met getinte ruiten achteraan wordt de 4-zits cabriolet met donkergetinte ruiten achteraan. De hardtop met glazen ruiten voor- en achteraan biedt een uitstekende thermische en akoestische isolatie en maakt van het model een wagen waarvan u het hele jaar door maximaal kunt genieten.
  Visuel-Hard-Top

  Een subliem interieur

  1500x500_E-Mehari_Courrege_Interieur

  Het interieur van de NIEUWE CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges onderscheidt zich door een lichte kleurstelling met een witte zetelbekleding en een nieuw horizontaal uitgewerkt dashboard. Het dashboard krijgt een centrale witte strook met een dwarse band waarop het logo van het modehuis geborduurd is. Het verfijnde interieur doet onmiddellijk denken aan lederwaren en reizen. De elektrische cabriolet wordt ook uitgerust met een Bluetooth-audiosysteem* van Parrot.

  * Compatibele telefoon vereist.

  Comfortabel

  Comfortabel

  De NIEUWE CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges biedt extra uitrusting die de kwaliteit, de veiligheid en het comfort naar een bijzonder hoog niveau tillen. Het interieur is gezellig en comfortabel, en de twee omhullende voorzetels kunnen in de hoogte worden versteld. Praktisch

  Om achteraan vlotter te kunnen instappen, kunnen de zetels dankzij het Easy Entry-systeem met positiegeheugen eenvoudig naar voren worden gekanteld. De handige achterbank laat zich aanpassen aan al uw behoeften en kan worden neergeklapt om ruimte te creëren voor alles wat u nodig hebt voor uw vrije tijd. De NIEUWE CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges krijgt ook nieuwe opbergvakken in de middenconsole en de deurpanelen. De binnenzijde, die is afgewerkt met een waterafstotende stof, kan net als de buitenzijde worden schoongemaakt met de tuinslang.
  Visuel-confortable-et-pratique
  Visuel-100%-électrique

  100% elektrisch

  De 100% elektrische NIEUWE CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges maakt gebruik van batterijtechnologie met de knowhow van de Franse Bolloré-groep. De lithium-metaal-polymeerbatterij (LMP®) creëert een unieke rijervaring, die tegelijk krachtig en milieuvriendelijk is. Met een bijna 20% hoger motorkoppel krijgt de nieuwe versie bovendien extra pit. Gezien zijn stille werking heeft hij een permanent waarschuwingssysteem dat actief is bij snelheden onder 30 km/u om voetgangers tijdig te waarschuwen. Dankzij zijn batterijen haalt hij een topsnelheid van 110 km/u en heeft hij een gehomologeerd rijbereik van 195 km over de gemengde cyclus (NEDC*).
  Top