Verwijzing in seconden

Space Tourer XS

  • Maandbedrag
  • Prijs bij betaling in één keer

Gepresenteerde uitvoering Vanaf 29 120 incl. btw /maand

Wij presenteren u de carrosserievariant Space Tourer XS. U kunt een andere carrosserievariant selecteren.

3 Leverbare carrosserievarianten

BESCHRIJVING:
De Citroën SpaceTourer is in zijn XS-versie een minibus met 5 zitplaatsen (4,60 m). Hij heeft een sterke persoonlijkheid en maakt u het leven gemakkelijker met een vloeiend design. Bovendien is hij bijzonder ruimtelijk, zowel in de cabine als in de kofferbak. Zijn ingehouden lengte is zeldzaam in deze voertuigcategorie.
BESCHRIJVING:
De Citroën SpaceTourer is in zijn M-versie een minibus met 5 zitplaatsen (4,95 m). Hij heeft een sterke persoonlijkheid en maakt u en uw familie het leven gemakkelijker met zijn grote kofferbak. Er is plaats voor al uw bagage wanneer u op vakantie vertrekt!
BESCHRIJVING:
Afgebeelde voertuig ter informatie.

Rekening houdend met de voortdurende evolutie van ons gamma en de complexiteit van de informaticasystemen streeft Automobile Citroën er naar de beschikbare informatie op zijn internet website up to date te houden. Het is echter wel mogelijk dat er afwijkingen bestaan tussen de technische beschrijving en de foto van het voorgestelde voertuig. In dit geval is de technische beschrijving doorslaggevend. Ons dealernet staat tot uw dienst voor het verstrekken van meer details. Wij nodigen u uit om onze verkooppunten te contacteren om na te gaan of de vergaarde informatie nog up to date is en of de gewenste kenmerken nog beschikbaar zijn.

Top