Verwijzing in seconden

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

DESIGN

DESIGN Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer Business Lounge staat voor een verfijnd design ten gunste van de elegantie, vloeiende maar onvervalste lijnen, een robuust maar onbewogen silhouet, donkergetinte ruiten achteraan om uw klanten meer discretie te bieden... En tal van kleine statusverhogende details voor een sterk karakter.

Citroën Spacetourer Business Lounge GECERTIFICEERD IN OVEREENSTEMMING MET UW BEROEP!

GECERTIFICEERD IN OVEREENSTEMMING MET UW BEROEP!

Privé- of taxichauffeur, vervoerbedrijf voor prominente figuren of pendeldienst voor grote accounts... Er bestaat sowieso een Citroën SpaceTourer die is aangepast aan uw behoeften en aan de behoeften van uw klanten!

2 LENGTES

Deze Business Lounge-versie is verkrijgbaar in 2 lengtes M (4,95 m) en XL (5,30 m) en met 6 of 7 zitplaatsen. Hij is bestemd voor het vervoer van prominente figuren en businessklanten die een mobiel kantoor, één van de mogelijke interieurinrichtingen van de SpaceTourer, weten te waarderen.

Plaats, comfort, vervoertijd waarvan gebruik gemaakt kan worden om te werken. Aan boord van een Citroën SpaceTourer lijken autoritten veel korter!

Lengte Citroën SpaceTourer Business Lounge
hoogte Citroën SpaceTourer Business Lounge

1M90 ONDER DE MEETLAT

En hij hoeft zich niet te bukken! De SpaceTourer Business Lounge is 1,90 m hoog, wat zorgt voor comfort in alle situaties en op alle plaatsen zoals luchthavens die met voertuigen uit dit segment soms moeilijk toegankelijk zijn. De Citroën SpaceTourer is met zijn elektro-hydraulische stuurbekrachtiging en zijn draaidiameter van 12,40 m een wendbaar voertuig dat voldoet aan de vereisten van alle professionals.

REIS IN EERSTE KLAS

MOBIEL KANTOOR

COMFORTABELE ZETELS

NAAR HET BELIEVEN VAN UW KLANTEN

WELZIJN

WELZIJN Citroën SpaceTourer Business Lounge

Ontspanning, professionele activiteit en gezelligheid in een cabineruimte waarin elke inzittende eersteklas onthaald wordt: dat is het motto van de Business Lounge-versie van de Citroën SpaceTourer. Hij werd bedacht voor het welzijn van een professioneel en eersteklas cliënteel.

De SpaceTourer Business Lounge zorgt voor al het comfort van een kantoor en is bovendien mobiel!

Het interieur van de SpaceTourer Business Lounge is ontworpen vanuit de idee van een werk- of ontspanruimte, met individuele leren zetels met de rug naar de weg gepositioneerd (in de 2e rij), een uitschuifbare en opklapbare tafel en donkergetinte ruiten achteraan voor meer discretie. Een waar mobiel salon voor uw klanten.

interieur Citroën SpaceTourer Business Lounge
Claudia zwarte leren interieurbekleding Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer is voorzien van een Claudia zwarte leren interieurbekleding. Een zacht en warm materiaal dat zorgt voor een eersteklas zetelcomfort.

Het gevoel van welzijn wordt aangevuld door de comfortabele dakhemel in het centrale gedeelte. Hij is uitgerust met luchtblazers voor de airconditioning die op een zachte manier lucht verspreiden en met sfeerverlichting, zoals in een vliegtuig.

L2E

Aan boord beschikken uw klanten over alle eersteklas comfort en uitrustingen van Citroën: luchtblazers met een zachte luchtstroom voor de airconditioning, bedieningen van de verwarming, diverse opbergruimten, sfeerverlichting, demping van geluiden en trillingen... Details die van belang zijn!

eersteklas comfort Citroën SpaceTourer Business Lounge

RIJCOMFORT

RIJCOMFORT Citroën SpaceTourer Business Lounge

Wat ook de staat van de weg is, de SpaceTourer biedt een eersteklas rijcomfort, onder andere dankzij de wielstellen die hem een goede stuurprecisie en tegelijk een uitstekende schokdemping bezorgen. De SpaceTourer is uitgerust met een Pseudo Mac Pherson voorwielophanging met stabilisatorstang, en een nieuwe achterwielophanging van het type schuine driehoek.

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer Business Lounge is een concentraat van technologieën voor de veiligheid en het comfort van uw passagiers met de handenvrije en gemotoriseerde schuifdeuren, de head-up display, de verkeersbordherkenning en het collision prevention alarm. Wat CO2-uitstoot betreft, is de minibus gewoon Best in Class in zijn segment.

SPACETOURER? ALTIJD GECONNECTEERD

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

HEAD-UP DISPLAY

Citroën Connect Nav is het nieuwe tactiele, in real-time geconnecteerde 3D-navigatiesysteem dat bediend kan worden via stemherkenning of via de 7"-touchscreen. Citroën Connect Nav is gekoppeld aan geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic dat real-time verkeersinformatie verschaft, tankstations en parkings lokaliseert en hun prijzen vermeldt, en nuttige plaatsen in de buurt opspoort. U zult ook de optie risicozones kunnen waarderen, waarmee u tijdens de rit geïnformeerd blijft over zones waar ongevallen gebeurd zijn of waar gevaar dreigt.

Citroën Connect Nav Citroën SpaceTourer Business Lounge
Mirror Screen Citroën SpaceTourer Business Lounge

Muziek beluisteren via uw smartphone of uw route vinden? Dat kan eenvoudig en intuïtief met Mirror Screen! Uw compatibele applicaties verschijnen op de 7" touchscreen van uw minibus. Mirror Screen werkt met Apple CarPlayTM en MirrorLink®. Praktisch, vindt u niet?

Citroën heeft de head-up display ontwikkelt die, in kleur en in uw gezichtsveld, de essentiële rij-informatie op een doorzichtig paneel projecteert. Geen excuus: u blijft geconcentreerd op de weg!

head-up display Citroën SpaceTourer Business Lounge

ALLES VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PASSAGIERS

Adaptieve Snelheidsregelaar

Adaptieve Snelheidsregelaar Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Adaptieve Snelheidsregelaar zorgt ervoor dat de minibus zich aanpast aan de snelheid van zijn voorligger. Deze automatische snelheidsregelaar kan de snelheid met 20 km/u verminderen terwijl u alleen het gaspedaal indrukt.

Dodehoekbewaking

Dodehoekbewaking  Citroën SpaceTourer Business Lounge

Het dodehoekbewakingssysteem informeert u over de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoeken via een oranje led-lampje dat in de hoek van de buitenspiegel is geplaatst. Dit systeem, bestaande uit 4 sensoren die zich in de schilden vooraan en achteraan bevinden, is actief tussen 12 en 140 km/u.

Verkeersbordherkenning

Verkeersbordherkenning Citroën SpaceTourer Business Lounge

Dit gloednieuwe systeem werkt vanaf de camera die zich bovenaan de voorruit bevindt. Het geeft de bestuurder op elk moment aan welke snelheidsbeperking er op die bepaalde plaats geldt. Wanneer er een verkeersbord met een snelheidsbeperking gedetecteerd wordt, kunt u met een druk op de knop de snelheidsaanbeveling aanvaarden.

Active Safety Brake

Active Safety Brake Citroën SpaceTourer Business Lounge

Dit systeem zorgt er, op basis van de multifunctionele camera bovenaan de zijruit, voor dat de passagiers minder verwondingen oplopen door in de plaats van de bestuurder te remmen, en dit in de volgende gevallen:

0-30 km/u: de aanrijding met mobiele of vaste obstakels of met voetgangers vermijden.

boven 30 km/u: snelheid verminderen vóór de aanrijding.

handenvrije functie Citroën SpaceTourer Business Lounge

ZONDER HANDEN DE DEUR OPENEN

De handenvrije functie van de zijdelingse schuifdeuren, een echte exclusiviteit in dit segment, maakt het mogelijk om de deuren te openen en te sluiten zonder ze aan te raken, dus ook met de handen vol. Door gewoon de voet onder de hoek van de achterbumper te steken, zal de zijdeur aan de kant waar men zich op dat moment bevindt, automatisch geopend worden. Deze deuren kunnen ook gemotoriseerd zijn, een echt voordeel voor de chauffeurs: ze kunnen ze bedienen van vooraan in het voertuig, zodat de passagiers er niet hoeven aan te sleuren.

BUDGET ONDER CONTROLE

De Citroën SpaceTourer is uitgerust met BlueHDi-dieselmotoren van de jongste generatie. In combinatie met een aerodynamisch silhouet en een onder controle gehouden gewicht (100 tot 300 kg minder zwaar in vergelijking met voertuigen uit hetzelfde segment en met een gelijkaardig vermogen), zorgen ze voor een Best in Class brandstofverbruik en CO2-uitstoot in dit segment. Naast het geoptimaliseerde brandstofverbruik zorgen deze motoren ook voor een daling van de gebruikskosten omdat ze pas om de 40.000 km of om de 2 jaar een onderhoudsbeurt moeten ondergaan. Au-delà des consommations de carburant optimisées, ces motorisations permettent un gain en matière de coût d’utilisation puisqu’elles bénéficient d’un intervalle entretien de 40 000 km ou deux ans.
BlueHDi-dieselmotoren Citroën SpaceTourer Business Lounge
verbruikswaarden Citroën SpaceTourer Business Lounge

De tests bevestigen: De Citroën SpaceTourer heeft de beste verbruikswaarden van het segment (Best in Class) met 5,1 l/100 km en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (Verbruik in de gemengde cyclus van de Blue HDi 115 S&S MAN6).

verbruikswaarden Citroën SpaceTourer Business Lounge

De verschillende dieselmotoren in de Citroën SpaceTourer zorgen voor de volgende verbruikswaarden in de gemengde cyclus en de volgende CO2-uitstoot (met de lengte XS):


- BlueHDi 95 MAN: 5,5 l/100 km en 144 g/km CO2
- BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km en 135 g/km CO2*
- BlueHDi 115 S&S MAN6: 5,1l/100 km en 133 g/km CO2
- BlueHDi 150 S&S MAN6: 5,3 l/100 km en 139 g/km CO2
- BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km en 151 g/km CO2*

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

Top