Verwijzing in seconden
1
2
3
4
5
+
+
9
,
9
,
9
2

DESIGN

Gesculpteerde lijnen, uitgesproken stijl, harmonieus design... De CITROËN C4 heeft een uniek silhouet, evenwichtige proporties en heel wat kleine details die het verschil maken:  geribbelde motorkap, spoiler achteraan en uitlopende koplampen. Een uitgesproken en gevestigde berline!

SCHIJNWERPERS GERICHT OP DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

De CITROËN C4 accentueert zijn blik met een lichtsignatuur van de jongste generatie. Zijn lichten die uitlopen naar de vleugels, stralen dankzij het gebruik van dagrijlichten met led-lichtgeleiders meer kracht uit.Het design van de CITROËN C4 wordt achteraan benadrukt door zijn kenmerkende lichten met 3D-effect. Deze lichten onderstrepen een zuivere en vrijgemaakte koffervleugel door zijn gevestigde berlinekarakter te benadrukken. Hij is herkenbaar van bij de eerste oogopslag!

DESIGN AAN DE BINNENKANT

De cabine van de CITROËN C4 biedt u een unieke ervaring en onderscheidt zich dankzij het gebruik van gekunstelde materialen: een modern en verfijnd middenpaneel dankzij de ingebouwde 7'' touchscreen en comfortabele en ondersteunende zetels. Chroomtoetsen intelligent verdeeld over de bedieningen op het stuur, de luchtroosters en de versnellingspook.

DE AFMETINGEN VAN CITROËN C4

Lengte

4329 M

Breedte

1789/2050 M

Hoogte

1489/1502 M

Koffervolume

0,380/0,408

COMFORT

Aan boord van de Citroën C4 genieten de passagiers van uitzonderlijk comfortabele zetels. Aan het stuur zijn de rijomstandigheden optimaal dankzij de lendensteun en de elektrische massagefunctie.  Uw rug is u alvast dankbaar!EEN OPENING OP DE WERELD

De CITROËN C4 biedt grote glasoppervlakken. Stel uzelf open voor de buitenwereld en zorg voor meer zichtbaarheid dankzij een groot panoramisch glazen dak van 1,3 m² met elektrisch verduisteringsgordijn. Laat het licht binnenvallen voor het welzijn van al uw passagiers.

GELUID & LICHT!

Een optimale geluiddemping

Het geluid wordt zo dicht mogelijk bij de geluidsbronnen geabsorbeerd:
- een geluiddempende voorruit met geluidsabsorberende laag, 
- de toevoeging van geluidsabsorberende middelen in het motorcompartiment, 
- een optimale dichtheid

HiFi DENON

Het audiosysteem (met versterkte subwoofer) van uw Citroën C4 werd ontworpen met behulp van een technologie voor de ruimtelijke weergave van geluid en van een software voor geluidsverwerking, en biedt uw passagiers een geruisloze en ontspannen sfeer en een optimale geluidskwaliteit voor echt rijplezier. 

Uitrustingen voor uw comfort

De uitrustingen van uw C4 werden bedacht om u in alle omstandigheden een uitstekend comfort te garanderen: een stuurcabine met alle bedieningen binnen handbereik, een 12V-aansluiting, een zaklamp in de koffer, en een 230V-aansluiting (naargelang de afwerking).

RUIMTE EN VEELZIJDIGHEID

Ruimtelijkheid, polyvalentie en compactheid: de Citroën C4 maakt u het leven gemakkelijker: Wielbasis van 2608 mm, en zijn brede achterbank.

MEER RUIMTE

Met een capaciteit van 408 liter laat de koffer van de Citroën C4 toe 5 passagiers en hun bagage te vervoeren.

COMPACTER

De CITROËN C4 is met zijn lengte van 4,33 m, zijn breedte van 1,79 m en zijn hoogte van 1,49 m heel wat compacter.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE7" TOUCHPAD

ADML

DODE HOEKBEWAKING

STATISCHE KRUISPUNTVERLICHTING

HILL START ASSIST

Via een nieuw 7'' touchpad kunnen de mediafuncties, de telefoon, de parameterinstellingen van het voertuig en de nieuwe touch navigatie worden bediend.

1500x646_TECHNOLOGIE-4.jpg

Rijden wordt eenvoudiger gemaakt dankzij een nieuw handenvrij toegangs- en startsysteem dat toegang verschaft tot het voertuig maakt en de motor start, terwijl u de elektronische sleutel bij u houdt.

Het Dodehoekbewakingssysteem informeert u over de aanwezigheid van een voertuig of een tweewieler in de dode hoeken dankzij een oranje diode die oplicht in de hoek van de desbetreffende zijspiegel.

De mistlampen met statische kruispuntverlichting zorgen voor een extra lichtbundel aan de binnenkant van de bocht en kunnen de hoek rechts of links van het voertuig tot 75° verlichten.

De Hill Start Assist is een rijhulp om gemakkelijker te starten op een helling. Dit systeem voorkomt dat de CITROËN C4 in beweging komt op een helling wanneer het rempedaal wordt losgelaten.

GLIP IN ALLE VEILIGHEID OVERAL TUSSEN!

Met de Dode Hoekbewaking verplaatst u de CITROËN C4 met de pijlen en let u op uw achteruitkijkspiegels.

EEN BUDGET DAT ONDER CONTROLE BLIJFT

De CITROËN C4 is uitgerust met efficiënte motoren van de nieuwste generatie. 

De BlueHDi-technologie voldoet aan de Euro 6-regelgeving voor een CO2-uitstoot vanaf 86 g/km en een gemengd verbruik vanaf 3,3 l/100 km. 

De PureTech-motoren met turbocompressor vertonen hoge prestaties terwijl het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot op het beste niveau blijven. 

Deze nieuwe motoren zorgen voor superieure prestaties en plezier terwijl het verbruik onder controle blijft.

Een geoptimaliseerde prijs/prestatieverhouding met gebruikskosten die onder controle blijven.

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw CITROËN C4

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

MINIATUURVERSIE CITROËN C4

Deze in de kleur Rouge Babylone uitgevoerde Citroën C4, op een 1:43-schaal, is een bijzonder natuurgetrouw model van deze karaktervolle compacte berline van het merk met de Double Chevron. De fraaie uitvoering maakt deze modelauto een echt hebbeding voor verzamelaars.

 

Prijs: € 36,-

miniaturec4.258306
Top