Verwijzing in seconden

DESIGN

EEN RUIME KLEURKEUZE

 

De CITROËN C4 Cactus bestaat in tal van combinaties carrosseriekleur / Airbump®. Er zijn 4 airbump®-kleuren verkrijgbaar (Dune, Chocolate, Black, Grey) evenals 11 carrosseriekleuren.

De details van het exterieurdesign

LICHTSIGNATUUR

C4 Cactus - Signature lumineuse

De CITROËN C4 Cactus vormt met zijn optimistisch design en zijn strakke lijnen een nieuw genre van crossover. De voorpartij wordt gekenmerkt door technologische lichten met led-dagrijlichten die de koplampen in de verf zetten.

Deze dubbeldeks lichtsignatuur is het handelsmerk van CITROËN geworden.

DAKRAILS

747x322-Barres-toit.jpg

De CITROËN C4 Cactus brengt zijn gedurfde persoonlijkheid tot uiting met grafische elementen in dienst van de gebruiksvriendelijkheid, zoals de Airbump®, maar ook de dakrails laten zich niet onbetuigd. Ze combineren in alle omstandigheden stijl met gebruiksvriendelijkheid

DE AFMETINGEN VAN DE CITROËN C4 CACTUS

mesures_CACTUS_1500x344.jpg

lengte van 4,16 m, wielbasis van 2,60 m (zoals de CITROËN C4): De C4 Cactus is een compacte crossover die u een ongeziene ruimtelijkheid en een ongeëvenaard rijcomfort biedt met

  • een aangename en ruimtelijke cabine,
  • een grote kofferinhoud van 358 liter, een neerklapbare achterbank 2/3-1/3*,
  • een geoptimaliseerde hoogte van slechts 1,48 m ten behoeve van de aerodynamica,
  • kleinere uitstekende delen die de wielen in de vier hoeken plaatsen.

*In optie beschikbaar op de Live-afwerking, en standaard op de andere afwerkingen.

WELZIJN

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Alles om u het leven aan boord gemakkelijker te maken. Brede zetels vooraan met sofagevoel, ingenieuze opbergvakken die voor iedereen toegankelijk zijn, open en gastvrij interieur... De C4 Cactus is gezellig en nodigt uit om aangename trajecten te delen met alle passagiers.

597x400_effet_sofa-v2.jpg

SOFAGEVOEL... BEN JE DAAR?

De brede zetels vooraan in de Citroën C4 Cactus werden ontworpen vanuit een comfortabel Sofagevoel. Met één enkel doel: uw comfort.

Deze brede en ruime zetels zijn, afhankelijk van de uitvoering, bekleed met stof of volnerfleder. De brede zetels vooraan in de Citroën C4 Cactus werden ontworpen vanuit een comfortabel Sofagevoel. Met één enkel doel: uw comfort.

Voor ontspannen rijplezier!

TOP BOX: HANDSCHOENKASTJE DAT DOET DENKEN AAN EEN REISKOFFER

 

U bent op zoek naar een handschoenkastje dat op het bovenste deel van het dashboard rechtstreeks toegankelijk is? Dat is de Top Box! Zijn omvangrijke opbergruimte (8,2 liter) zorgt ervoor dat u al uw spullen binnen handbereik hebt.

Toit pano-v3.jpg

PANORAMISCH DAK:
LAAT HET
LICHT BINNENVALLEN

Dankzij het panoramisch glazen dak van de CITROËN C4 Cactus kunt u snel zien of het weer gunstig is, zonder uit de auto te moeten stappen.

Dit panoramisch glazen dak met hoge thermische bescherming, een standaarduitrusting, heeft uitzonderlijke afmetingen en laat permanent gefilterd en aangenaam licht binnenvallen in de cabine. Weg met de ongewenste effecten van teveel warmte!

De mooie lichtinval in het interieur van de C4 Cactus zorgt ervoor dat alle passagiers aan boord het nog gezelliger hebben.

BAGAGEWERELD

202126.jpg

De sfeer? Tegelijk elegant en rustig. Dankzij zijn verfijndheid roept de Citroën C4 Cactus het thema van reizen op met een knipoog naar de bagagewereld.

HARMONIEUS INTERIEUR

747x322-citroen-c4-cactus-confort-suspension.202128.jpg

Drie interieursferen: Ambiance Stone Grey, Pack Purple Inside en Pack Habana Inside. Ze worden gekenmerkt door bij elkaar passende kleuren die zich harmonieus in de binnenruimte verspreiden.

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

Tableau de bord C4 cactus inside

De CITROËN C4 Cactus richt zich op de nuttige technologieën ten behoeve van het welzijn en de veiligheid. Technologieën die u echt nodig hebt, zoals de rijhulpsystemen.

597x457_tablette_tactile_2.jpg

ALLE BEDIENINGEN
IN EEN KLIK
OP DE TOUCHSCREEN

100% digitaal en 100% intuïtief. Alle functies van de Citroën C4 Cactus worden gegroepeerd op één enkel scherm.

Via de standaard 7-inch touchscreen, in combinatie met zijn 7 gevoelige pushs, kunnen alle functies bediend worden:

De bediening van de verschillende mediabronnen, de navigatie (3D-zicht op de kaarten, weergave van de snelheidsbeperkingen, in aanmerking nemen van de toestand op de weg), de automatische airconditioning en de telefoon (handsfree functie via Bluetooth, toegang tot de telefooncontacten, weergave van foto's van telefooncontacten).

NIEUWE EAT 6-VERSNELLINGSBAK

Zacht, vlot en vol souplesse! EAT 6 (Efficient Automatic Transmission 6) is een automatische 6-versnellingsbak van de nieuwe generatie. Deze versnellingsbak zal u nog veel meer rijplezier bieden en meet zich op het vlak van verbruik met de beste manuele versnellingsbakken op de markt.
De EAT6 optimaliseert de verbruiksverhouding zonder het allerbelangrijkste uit het oog te verliezen: een absoluut rijcomfort. Minder trillingen als de auto stilstaat, minder geluidshinder en gemakkelijker vertrekken dankzij het eerste Stop&Start-systeem op maat van een automatische versnellingsbak. Kinderspel!
1500x646_C4_Cactus_EAT6

TECHNOLOGIEËN DIE HET DAGELIJKSE LEVEN GEMAKKELIJKER MAKEN

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

EASY PUSH

Voor de configuraties met de halfautomatische ETG-versnellingsbak vervangt het "Easy Push"-systeem de traditionele versnellingspook. Deze vereenvoudigde bediening bestaat uit 3 keuzeknoppen: D om vooruit te rijden, N voor neutraal, R achteruit rijden.

2017_magic_washC4 Cactus

AIRBAG IN ROOF

De Airbag in Roof, een wereldwijde exclusiviteit, is een innovatie van CITROËN die ervoor gezorgd heeft dat de passagiersairbag in de dakhemel kon worden verplaatst terwijl hij op het vlak van veiligheid dezelfde voordelen biedt.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

MAGIC WASH

Met de Magic Wash, ruitensproeiers die rechtstreeks ingebouwd zijn in het uiteinde van de ruitenwisser, wordt de zichtbaarheid behouden, verdwijnt het vuil van de motorkap en wordt het verbruik van ruitensproeiervloeistof met de helft verminderd!

597x544_gripcontrol_2.jpg

DE GRIP CONTROL
IN 5 MODI

  • - STANDAARD: Voor op de zonovergoten wegen langs de kustlijn, de bochten in de bergen, de grote verkeersassen of de hippe boulevards in de stadscentra. Deze modus is bestemd voor de gebruikelijke wegen met weinig kans op slippen.
  • - ZAND: Om in de buurt van de mooiste surfspots te komen. Deze modus zorgt ervoor dat beide aandrijfwielen vooraan gelijktijdig doorslaan.
  • - ALLE WEGEN: Om zich in alle rust te verplaatsen op gladde ondergrond (modder, nat gras, veldweg). Deze modus werkt als een sperdifferentieel en zorgt ervoor dat het voertuig in deze specifieke omstandigheden kan vertrekken.
  • - SNEEUW: Om naar de mooiste skistations te rijden. Deze modus past het doorslaan van elk van de aandrijfwielen onmiddellijk aan op basis van de vastgestelde gripomstandigheden, om in alle gemoedsrust en veiligheid te kunnen verder rijden op besneeuwde wegen.
  • - ESP OFF: Biedt de mogelijkheid om de ESP uit te schakelen (actief tot 50 km/u).

RIJHULPSYSTEMEN: ONTDEK HOE ZE WERKEN IN DEZE VIDEO

PARK ASSIST

ACHTERUITRIICAMERA

Hill Start Assist

statische bochtverlichting

 

De parkeermanoeuvres verlopen in alle sereniteit dankzij de beelden van de achteruitrijcamera die op de 7" touchscreen worden weergegeven. Ontdek hoe het werkt in deze video.

1500x646_Camera_de_recul_C4Cactus

De Hill Start Assist houdt de remmen van het voertuig gedurende 2 seconden geactiveerd zodat u in alle rust kunt vertrekken op hellingen met een stijgingspercentage van meer dan 3%.

demarrage-en-pente_C4_Cactus

De statische bochtverlichting zorgt voor een bijkomende lichtbundel aan de binnenkant van de bocht en verhoogt zo de zichtbaarheid en de veiligheid.MOTOREN

DIESEL BLUEHDI

BENZINE PURETECH

De BlueHDi 100 diesel luidt een nieuwe stap in naar een schonere dieselmotor met recordwaarden wat CO2-uitstoot betreft (vanaf 82 g/km), en met een gecontroleerd verbruik (vanaf 3,1l/100km voor de dieselversie BlueHDi 100 S&S MAN 82 g Business).

CITROËN draagt transparantie hoog in het vaandel en onderwerpt al zijn voertuigen daarom aan echte verbruikstests. Deze tests worden gereden op een gemengd parcours van stadswegen, autowegen en snelwegen.

De gemeten voertuigen rijden op openbare wegen in gewone verkeersomstandigheden, met passagiers en bagage aan boord.


Ook de airconditioning of de verwarming wordt bediend. De hoogteverschillen op de wegen zijn representatief voor de praktijkomstandigheden.

Een atmosferische PureTech 82-benzinemotor, met 3 cilinders en een cilinderinhoud van 1,2l evenals een PureTech 110-benzineturbomotor (verkozen tot motor van het jaar 2015) met directe centrale inspuiting en dubbele VVT zijn eveneens verkrijgbaar.

CITROËN draagt transparantie hoog in het vaandel en onderwerpt al zijn voertuigen daarom aan echte verbruikstests. Deze tests worden gereden op een gemengd parcours van stadswegen, autowegen en snelwegen.

De gemeten voertuigen rijden op openbare wegen in gewone verkeersomstandigheden, met passagiers en bagage aan boord. Ook de airconditioning of de verwarming wordt bediend. De hoogteverschillen op de wegen zijn representatief voor de praktijkomstandigheden.

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Citroën C4 Cactus

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze CITROËN C4 Cactus aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze CITROËN C4 Cactus in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een CITROËN C4 Cactus in uw buurt te vinden.

597x250_C4_Cactus_blue-v2

C4 CACTUS PRO versie

Bent u een professional? De Citroën C4 Cactus bestaat ook in businessversie en in bedrijfsversie met 2 zitplaatsen.

MINIATUURVERSIE CITROËN C4 CACTUS

De Citroën C4 Cactus is ook verkrijgbaar als modelauto, op een 1:43-schaal.

Deze modelauto geeft de 1:1-versie heel natuurgetrouw weer en is fraai afgewerkt met voor verzamelaars interessante details zoals de Airbumps aan de zijkant, die het design van de Citroën C4 Cactus zo innovatief en gedurfd maken.


Prijs: € 36,-

miniaturec4cactus.258307
Top