COVID-19 | ONZE VERKOOPPUNTEN ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN, VRAAG NAAR ONZE BESCHIKBARE DIENSTEN

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

C1 3-deurs

  • Maandbedrag
  • Prijs bij betaling in één keer

Gepresenteerde uitvoering Vanaf 10 583 incl. btw /maand

Wij presenteren u de carrosserievariant C1 3-deurs. U kunt een andere carrosserievariant selecteren.

3 Leverbare carrosserievarianten

BESCHRIJVING:
Een optimistisch design, een sympathieke persoonlijkheid, een dynamische en compacte stijl (lengte 3,46 m): de 3-deurs versie van de Citroën C1 trekt met zijn moderne en trendy uitstraling van een stadswagen onmiddellijk de aandacht.
BESCHRIJVING:
de 5-deurs versie van de Citroën C1 trekt met zijn moderne en trendy uitstraling van een stadswagen onmiddellijk de aandacht. Een concentraat van gezelligheid op maat van de stad met zijn lengte van 3,46 m.
BESCHRIJVING:
De Citroën C1 Airscape in 5-deurs versie staat voor meer ruimte aan boord voor uw en uw passagiers! Met een moderne en trendy uitstraling om in openlucht van de stad te genieten, is de C1 Airscape uitgerust met een soepel elektrisch openschuifbaar dak.
Afgebeelde voertuig ter informatie.

Rekening houdend met de voortdurende evolutie van ons gamma en de complexiteit van de informaticasystemen streeft Automobile Citroën er naar de beschikbare informatie op zijn internet website up to date te houden. Het is echter wel mogelijk dat er afwijkingen bestaan tussen de technische beschrijving en de foto van het voorgestelde voertuig. In dit geval is de technische beschrijving doorslaggevend. Ons dealernet staat tot uw dienst voor het verstrekken van meer details. Wij nodigen u uit om onze verkooppunten te contacteren om na te gaan of de vergaarde informatie nog up to date is en of de gewenste kenmerken nog beschikbaar zijn.

Top