Verwijzing in seconden

DESIGN

Een optimistisch design, een sympathieke persoonlijkheid en een dynamische stijl! De Citroën C1 bevestigt zijn temperament en trekt de aandacht vanaf de eerste oogopslag. Om zijn look van moderne en eigentijdse stadsauto te vervolmaken, kan hij in optie uitgerust worden met 15’’ lichtmetalen velgen, (gediamanteerd of Black), kleurenpacks (Sunrise Red of White), verchroomde buitenspiegelkappen, een bekleding in generfd leder...
C1-2018
c1-showroom_face.jpg

EEN ONWEERSTAANBARE BLIK!

Met zijn heuse lichtsignatuur weet de verlichting met verticaal design te verleiden en benadrukt hij zijn lachende blik. De lichten zetten de technologische aard van de Nieuwe Citroën C1 nog eens extra in de verf.

SPEEL MET CONTRASTEN EN TOON DURF BIJ DE KLEURKEUZE

De Citroën C1 speelt de kaart van de kleur met niet minder dan 8 mogelijke carrosseriekleuren, waaronder Blue Lagoon en Sunrise Red. De Citroën C1 speelt ook de kaart van de contrasten met de tweekleurige carrosserieën, beschikbaar in optie. 

AIRSCAPE: DE WEG OP MET DE HAREN IN DE WIND

De Citroën C1 openbaart zich aan de stad met zijn Airscape cabrioversie, verkrijgbaar in 3-deurs en 5-deursversie. Zijn dak in soepele stof met buitengewone afmetingen (L 800 mm x B 760 mm) is gebruiksvriendelijk en elektrisch gestuurd. De Airscape-versie van de Nieuwe C1 heeft op haar beurt ook een tweekleurig effect. Er kan een kleur gekozen worden (Sunrise Red, Grey of Black) die contrasteert met de carrosseriekleur van het voertuig, voor kleurrijke en optimistische kleurencombinaties.
Le toit de la citroen c1

KLEURRIJK INTERIEUR

Citroën-C1-253772_586x331

Speels van binnen en van buiten. Zijn verfijnde en gestructureerde dashboard is voorzien van aantrekkelijke kleuren die het multimediapaneel, de sierlijsten van de luchtroosters en het voetstuk van de versnellingspook een speciale tint geven.

Er gaat dankzij de heldere kleuren van de bekledingen een vrolijke en bijzonder optimistische sfeer uit van de cabine.

COMFORT

Coffre citroen C1

De Citroën C1 biedt een ergonomie waar goed werd over nagedacht en die het leven van alle dag gemakkelijker maakt, met een kofferinhoud van 196 liter, praktisch en toegankelijk dankzij een bagageafdekking die inklapt bij het openen van de kofferklep. 

KOFFER? TOT 780 LITER!

Met neergeklapte achterbank bedraagt zijn kofferinhoud 780 liter. Hij beschikt over uitrustingen ten behoeve van het welzijn met:

  • Een automatische airconditioning
  • Een in de hoogte verstelbare bestuurderszetel
  • Zetels vooraan met positiegeheugen op de drie deuren
  • Verwarmde zetels
  • Tal van ingenieuze opbergruimten 

Wegligging

Nouvelle Citroën C1 - Tenue de route

Plezier, comfort en sereniteit, ongeacht het wegtype.  De Citroën C1 biedt een ophangingscomfort op het hoogste niveau en tegelijkertijd een wendbare en veilige wegligging in alle omstandigheden.

Met zijn beperkte afmetingen blijft hij een van de meest veelzijdige compacte stadswagens op de markt.


Veiligheid

Nouvelle Citroën C1 - Sécurité

De Citroën C1 beschikt standaard over 6 (frontale, zij- en gordijn-) airbags en een ESP-systeem dat het traject van het voertuig stabiliseert bij gripverlies. De snelheidsregelaar en het bandendrukdetectiesysteem dragen op elk moment bij tot een serene rijstijl.

De C1 kan in optie uitgerust worden met de Active City Brake, en functie die tot 30 km/u het remsysteem van uw voertuig automatisch activeert en de AFIL, een systeem dat u waarschuwt bij het onvrijwillig overschrijden van een wegmarkering.

MEER NUTTIGE TECHNOLOGIE

intelligence_origins

De Citroën C1 geeft de voorkeur aan intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken technologie.

EINDELIJK VOELT U ZICH GOED IN DE STAD!

Achteruitrijcamera

Hill start assist:

Touchpad

Handenvrij toegangs-en startsysteem

De Nieuwe Citroën C1 staat voor ontspannen rijden met rijhulpsystemen die direct toegankelijk zijn. Om manoeuvres zoals parkeren in de kleinste ruimtes te vereenvoudigen, is hij voorzien van een achteruitrijcamera waarvan de beelden van het zicht achteraan worden weergegeven op het 7’’ touchpad als de wagen in achteruitrijstand staat.

Dit systeem wordt standaard aangeboden en kan zeer nuttig zijn in de stad, bijvoorbeeld wanneer u uit een steile ondergrondse parkeergarage rijdt. Met deze functie blijft de auto automatisch 2 seconden lang remmen, zodat u rustig kunt vertrekken op hellingen van meer dan 3 %.

 

De Citroën C1 geeft voorrang aan intuïtieve, gebruiksvriendelijke technologie. Geworteld in deze filosofie kunt u met het 7'' kleuren touchpad in het midden van het dashboard de boordcomputer en alle mediafuncties bedienen (telefoon, audiofuncties).

La citroen C1 grise et rouge en ville red city

De Citroën C1 beschikt voortaan over een handenvrij toegangs- en startsysteem (ADML)  dat optioneel is terug te vinden op de Shine berline. Met deze functie krijgt u toegang tot het voertuig en start u de motor, terwijl u de elektronische sleutel bij u houdt.

MIRROR SCREEN

BLIJF VERBONDEN MET UW SMARTPHONE

Vanaf de 7”-aanraaktablet kunt u de functies van uw smartphone in alle eenvoud bedienen: navigatie, telefoon, adressenlijst, muziek, webradio en alle andere nuttige apps die compatibel zijn met het rijden.

En met de functie Mirror Screen kunt u de inhoud van uw smartphone rechtstreeks weergeven op de 7”-aanraaktablet. Sluit uw smartphone aan met de kabel, activeer Mirror Screen en geef al uw favoriete apps weer op het scherm van de tablet, zonder dat u uw blik hoeft af te wenden van de weg. Dat is praktischer, eenvoudiger en veiliger!

EEN BUDGET DAT ONDER CONTROLE BLIJFT

1.0 VTi 72 S&S

De 1.0 VTi 72-motor, in combinatie met een manuele 5-versnellingbak, en gekoppeld aan de Stop&Start-technologie, zorgt ervoor dat de Citroën C1 qua verbruik en CO2*-uitstoot bij de allerbesten behoort.

*Gemengd verbruik van 3,7 l / 100 km en CO2-uitstoot van 85 g / km

 

moteur_c1_85

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Citroën C1

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze CITROËN C1 aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze CITROËN C1 in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een CITROËN C1 in uw buurt te vinden.

 

miniature-citroen-c1-2015-desktop

MINIATUURVERSIE CITROËN C1

Doe uzelf een modelauto van de Citroën C1 cadeau, op een 1:43- of 3 inch-schaal, en kies voor één van de vijf beschikbare kleuren of de witte uitvoering met een dak in de kleur Bleu Pacifique.

Prijs 3 inch: € 4
Prijs 1:43: € 30,-
Top