Verwijzing in seconden


SPECIALE REEKS CITROËN C1 ELLE

Na de Citroën C3 ELLE, die in maart werd onthuld, krijgt nu ook de kleine stadswagen Citroën C1 een elegante en trendy ‘ELLE’-outfit. De speciale reeks Citroën C1 ELLE is rechtstreeks geïnspireerd op de moderne, actieve vrouw en haar levensstijl.

Dit model leent zich perfect om de stad op stijlvolle en dynamische wijze te doorkruisen en verleidt door zijn compacte afmetingen, zijn elegante design, het welzijn dat hij verzekert en zijn hedendaagse technologieën. 

CITROËN C1 ELLE

EEN SPECIALE REEKS GEÏNSPIREERD OP ACTIEVE VROUWEN

Gedreven door hun elegantie en streven naar eenvoud, hebben ELLE en Citroën samen een trendy stadswagen ontwikkeld om vrouwen te verleiden.

Deze speciale reeks is de vrucht van een ontmoeting tussen de universums van twee Franse merken en staat geheel in het teken van vrouwelijke elegantie en inspanningen om het dagelijkse leven eenvoudiger te maken.

Deze uitvoering toont zich op en top vrouwelijk en richt zich tot klanten die zich met stijl en karakter willen verplaatsen.

DESIGN

Dynamisch en elegant


 

De praktische en compacte Citroën C1 ELLE onderscheidt zich vanaf de eerste aanblik door zijn tweekleurige silhouet, dat naar wens is samen te stellen met de koetswerkkleuren Lipizan Wit of Caldera Zwart met een dak in Gallium Grijs, of de nieuwe koetswerkkleur Nude in combinatie met een dak in Caldera zwart.  

Met de 15” lichtmetalen velgen ‘PLANET’ laat de speciale reeks Citroën C1 ELLE geen twijfel bestaan over haar persoonlijkheid dankzij enkele specifieke accenten die de charme van het model versterken.

De auto is getooid met een elegant ‘ELLE’-logo dat de speciale reeks onderscheidt ter hoogte van de voordeuren, alsook met buitenspiegelkappen in Caldera Zwart en een donker getinte afwerking voor de zijruiten en achterruit. 

Het dak wordt in de verf gezet met stickers in Zwart en Cherry Pink voor de achterzijruiten, als symbool van zijn dynamische en frisse persoonlijkheid.

DESIGN CITROËN C1 ELLE

CITROËN ADVANCED COMFORT®

De Citroën C1 ELLE is niet alleen uniek aan de buitenkant maar bevestigt zijn karakter ook in het interieur, waar hij een echte leefruimte creëert voor vrouwen die zich graag ‘thuis’ voelen in hun C1. De kleur- en materiaalkeuze weerspiegelt als geen ander zijn persoonlijkheid,

Getuige daarvan zijn zetels in de stof Wave Light Grey met sierstiksels in Cherry Pink en zijn dashboard in de kleur Nude met accenten in geanodiseerd roze die het ELLE Color Pack in de verf zetten.
interieur CITROËN C1 ELLE
RIJHULPSYSTEMEN  CITROËN C1 ELLE

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

ZES RIJHULPSYSTEMEN

Voor een dagelijks comfort van topniveau beschikt de Citroën C1 ELLE over een compleet gamma rijhulp- en connectiviteitssystemen die de weg veiliger maken, denk maar aan de parkeercamera of ‘Active City Brake’*.

En dan hebben we het nog niet over zijn aanraaktablet met uitgebreid Mirror Screen-systeem (via Apple CarPlay™, MirrorLink® en Android Auto), dat apps van een smartphone weergeeft op het scherm van de wagen.

*Beschikbaar als optie

Top