Verwijzing in seconden
960X255_Design_1.jpg

EEN SILHOUET
DAT NIET
ONOPGEMERKT BLIJFT

288x162_places.jpg

7 ZITPLAATSEN
MET GENOEG RUIMTE VOOR
IEDEREEN

288x162_Casier.jpg

MULTIFUNCTIONEEL DAK 
OPBERGRUIMTE
BOVEN HET HOOFD

MET EEN BAGAGERUIMTE
TOT
3000
LITER

OP WEG NAAR
ONTSPANNING

VRIJ BAAN
VOOR
NUTTIGE
TECHNOLOGIE

DESIGN

1500x646_Design.jpg

De Berlingo is uit duizenden herkenbaar! In deze uitvoering heeft hij een nog expressiever uiterlijk gekregen. En dat blijft niet onopgemerkt.HELEMAAL VAN DEZE TIJD

VOLOP RUIMTE

1500x646_DESIGN_3.jpg

Het slim ontworpen interieur van de Citroën Berlingo Multispace is ongekend veelzijdig en comfortabel.

 

EEN NIEUWE VOORZIJDE

Met zijn nieuwe grille, stoere voorbumper en positie van de LED-dagrijverlichting ziet de Citroën Berlingo Multispace er fris en karaktervol uit.

DE AFMETINGEN VAN CITROËN BERLINGO MULTISPACE

Lengte

4380 M

Breedte

1810/2112 M

Hoogte

1862 M

Koffervolume

0,675/1,350

COMFORT

1500x646_Berlingo_Bien_être.jpg

De Citroën Berlingo is modern, gebruiksvriendelijk en comfortabel, een auto die meer is dan alleen een vervoermiddel.

EEN VOOR ALLEN, ALLEN ER IN!

Een flexibeler interieur

Het geoptimaliseerde ontwerp van de Citroën Berlingo Multispace staat garant voor nog meer flexibiliteit en binnenruimte, met name dankzij de Modutop®, die door iedereen, maar zeker ook door kinderen, wordt gewaardeerd! De opbergruimte in het dak kan via de te openen achterruit worden bereikt. De glaspanelen en ventilatieroosters vergroten het comfort voor de passagiers. 
De Modutop® is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor extra licht in het interieur.

737x414_CONFORT.jpg

EEN PRAKTISCHE AUTO

Berlingo Citroen 2017

Met zijn geoptimaliseerde ontwerp is de Citroën Berlingo Multispace de ideale auto om erop uit te trekken.

OPBERGVAKKEN IN OVERVLOED.

Zo veel opbergvakken in één auto? Dankzij de Modutop, met zijn opbergruimtes en glaspanelen, en de te openen achterruit is er in de Berlingo plaats voor alles wat u maar wenst! Probeer het zelf door de voorwerpen in de Berlingo te laden...

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

De Citroën Berlingo Multispace heeft een 7 inch touchscreen tablet die het dashboard overzichtelijker maakt en allerlei functies biedt: een touchscreen-navigatiesysteem met 3D-kaarten, weergave van de snelheidslimiet en routeberekening op basis van de verkeersinformatie meer mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en connectiviteit met externe apparatuur), telefoon (spraakherkenning, Bluetooth handsfree-systeem, rechtstreekse toegang tot het telefoonboek en een wisselgesprekfunctie).

Profiteer optimaal van de ruimte!

BINNENRUIMTE

Het ruime interieur biedt niet alleen volop beenruimte voor de achterpassagiers, maar ook een royale bagageruimte met een inhoud van 675 liter of zelfs 3000 liter als de stoelen van de tweede zitrij zijn neergeklapt.

VEELZIJDIGHEID EN GEBRUIKSGEMAK

Handige en slim ontworpen opbergvakken, een typisch kenmerk van de Berlingo! Met de slim over het interieur verdeelde opbergvakken beschikt u over tot wel 170 liter extra opbergruimte (afhankelijk van de uitvoering).

INTERIEURAMBIANCE

1500x646_ESPACE_3.jpg

Het comfort van de inzittenden is ook afhankelijk van de sfeer in het interieur. Daarom is de Berlingo Multispace voorzien van bekledingsstoffen:
– de stof QUAD in de kleur Gris Délice in de FEEL-uitvoering, met turquoise sierstiksels;
– de nieuwe stof LIBER IA in de uitvoeringen XTR en SHINE, met okerkleurige sierstiksels.

RIJCOMFORT

1500x646_ESPACE_4.jpg

Een optimaal comfort ongeacht de rijomstandigheden. De pseudo-McPherson-voortrein verschaft de Berlingo een uiterst nauwkeurige besturing die in belangrijke mate bijdraagt aan het rijplezier.

Active City Brake, een speciaal voor het rijden in stadsverkeer ontwikkeld automatisch remsysteem dat een kop-staartbotsing bij lage snelheid kan voorkomen. Een sensor bij de voorruit herkent mogelijk gevaarlijke situaties (tot een snelheid van 30 km/h) en geeft deze informatie door aan de computer die, indien nodig, automatisch de remmen activeert.

citroen_berlingo.jpg

De beelden van de achteruitrijcamera worden op de 7 inch touchscreen tablet weergegeven zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. De lijnen op het scherm helpen de bestuurder om de auto veilig te manoeuvreren.

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

De Citroën Berlingo Multispace is leverbaar met de BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien van het meest efficiënte emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Deze motoren voldoen aan de Euro 6-norm met de volgende waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot:

  • BlueHDi 100 S&S met handgeschakelde versnellingsbak: 4,1 l/100 km en 109 g CO2/km

BlueHDi 100 S&S met ETG6-versnellingsbak: 4,2 l/100 km en 109 g CO2/km
BlueHDi 120 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak: 4,3 l/100 km en 113 g CO2/km (afhankelijk van het verkoopland)

De motoren zijn niet alleen zuiniger dankzij het hogere rendement en minder inwendige wrijving, maar presteren ook beter voor nog meer rijplezier. Lees meer over BlueHDi.

7500x423_Berlingo_Multispace_BlueHDi

BENZINEMOTOREN

520x293_Moteur.jpg

De Citroën Berlingo Multispace is leverbaar met twee krachtige en soepele benzinemotoren: de VTi 95 met handgeschakelde versnellingsbak en de PureTech 110 S&S met handgeschakelde versnellingsbak, met een brandstofverbruik van 5.1 l/100 km en een COuitstoot van 119 gr/km.

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Citroën Berlingo Multispace

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze CITROËN Berlingo Multispace aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze CITROËN Berlingo Multispace in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een CITROËN Berlingo Multispace in uw buurt te vinden.

Top