Verwijzing in seconden

Geniet van het Citroën-forfait Olieverversing

Forfait Olieverversing

Olieverversing houdt in dat de gebruikte olie afgetapt wordt en door nieuwe olie vervangen wordt. Zo ben je zeker dat:

• de onderdelen van je wagen beter functioneren,

• de levensduur van je motor behouden blijft,

• vervuilende uitstoot verminderd wordt,

• je brandstofverbruik vermindert.

Onze Citroën-experts kunnen je adviseren over de meest geschikte olie. Het respecteren van de intervallen voor olieverversing is essentieel.

Vanaf 60 € incl. btw*

Een all-in prijs voor wisselstukken en werkuren zonder verrassingen, voor een goed onderhouden motor!

Vanaf 60 € incl. btw*

•De juiste olie voor je wagen (tot 5 liter)**

•Vervanging van de oliefilter
•Werkuren
•De visuele controles van Citroën met vermelding van interventies
Forfait Olieverversing

De Citroën-forfaits

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder voor het verversen van de olie. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

Citroën Avantage-forfaits

Wordt je wagen een dagje ouder en wil je je budget onder controle houden, met name wat de olieverversing betreft? Ontdek de budgetforfaits, samengesteld op basis van multimerkwisselstukken van Eurorepar en geselecteerd en goedgekeurd door de Citroën-ingenieurs voor wagens van 3 jaar en ouder. De Eurorepar wisselstukken krijgen twee jaar garantie in het hele netwerk van erkende Citroën herstellers. Met het budgetforfait Olieverversing profiteer je van de Eurorepar wisselstukken en smeermiddelen.

*Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het forfait Budget Olieverversing inclusief oliefilter, 5W-40-olie en werkuren voor Citroën C4 1,4i 16v 90. Controleer of je wagen in aanmerking komt bij het deelnemende Citroën-netwerk in België. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten geen gebreken uit die niet zichtbaar zijn. De lijst van de controles is beschikbaar bij je deelnemende Citroën-verkooppunt.

Top