Verwijzing in seconden

Geniet van het Citroën-forfait Ruitenwissers

Forfait Ruitenwissers

Voor een optimaal zicht en veiligheid raden we aan om je ruitenwissers één keer per jaar te vervangen. Ruitenwissers zijn gevoelig voor hitte en vorst; daardoor worden ze minder efficiënt, zelfs als je ze langere tijd niet gebruikt. Om je rijcomfort te behouden, bieden de Citroën-experts je ruitenwissers aan die aangepast zijn aan je wagen.

Vanaf 49 € inclusief btw*

Een all-inprijs voor onderdelen en werkuren zonder verrassingen, voor een optimaal zicht!

Vanaf 49€ inclusief btw*

• Een set ruitenwissers vooraan
• En/of een ruitenwisser achteraan
• Werkuren van de Citroën-experts voor de plaatsing
Forfait Ruitenwissers

De Citroën -forfaits Ruitenwissers

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder van je ruitenwissers. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar. Onze ruitenwissers ondergaan validatietests (prestaties, duurzaamheid, enz.) die uitgevoerd worden door Citroën-experts in het lab. Voor je wagen is er een compleet aanbod van ruitenwissers, zowel per stuk als per set.

De Budgetforfaits voor je ruitenwissers

Wordt je wagen een dagje ouder en wil je je budget onder controle houden? Ontdek de budgetforfaits, samengesteld op basis van multimerkwisselstukken van Eurorepar en geselecteerd en goedgekeurd door de Citroën-ingenieurs voor wagens van 3 jaar en ouder. Met de Budgetforfaits Ruitenwissers profiteer je van vier soorten Eurorepar ruitenwissers: klassieke ruitenwissers, platte, hybride en voor achteraan. De Eurorepar ruitenwissers bestaan uit synthetisch rubber en kregen een geïntegreerde behandeling voor een betere bescherming van de bladen en een grotere duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden tot -30 graden te weerstaan. 

*Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het forfait Budget vervanging van de voorste ruitenwissers, inclusief Eurorepar-wisselstukken en werkuren tegen het 49€ -tarief voor Citroën C4 1,4i 16v 90. Budgetforfaits zijn voorbehouden voor wagens van 3 jaar en ouder. Controleer of je wagen in aanmerking komt bij het deelnemende Citroën-netwerk in België. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten geen gebreken uit die niet zichtbaar zijn. De lijst van de controles is beschikbaar bij je deelnemende Citroën-verkooppunt.

Top