Verwijzing in seconden
Forfait Remmen

Geniet van het
Citroën-forfait Remmen

Je veiligheid is essentieel. Regelmatige controle van je remmen door een Citroën-specialist voorkomt dat de remafstand langer wordt. Het remsysteem moet betrouwbaar, efficiënt en duurzaam zijn. Citroën-experts zorgen ervoor dat de essentiële componenten grondig gecontroleerd worden (trommels, remblokken, remschijven en remklauwen).

Vanaf 139 € inclusief btw*

Een all-in prijs voor onderdelen en werkuren zonder verrassingen, voor optimale remprestaties!

Vanaf 139 € inclusief btw*

Vervanging (inclusief onderdelen en werkuren) van:
• remblokken voor- en/of achteraan
• of remschijven en -blokken voor- en/of achteraan
• of remtrommelkit achteraan
• of remvloeistof
Forfait Freinage

De Citroën forfaits

Forfait Remmen

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder voor je remsysteem. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

De Citroën Avantage-forfaits

Forfait Remmen

Wordt je wagen wat ouder en wil je je budget onder controle houden? Ontdek de Citroën Avantage-forfaits, ontwikkeld op basis van onderdelen van verschillende merken die door Citroën-ingenieurs geselecteerd en gevalideerd werden voor auto's van 3 jaar en ouder. Voor Eurorepar-onderdelen geldt een garantie van 2 jaar in het volledige netwerk van erkende Citroën-herstellers. Bekijk het volledige Eurorepar-gamma van remschijven.

De budgetforfaits

Wordt je wagen een dagje ouder en wil je je budget onder controle houden?  Ontdek de budgetforfaits, samengesteld op basis van multimerkwisselstukken van Eurorepar en geselecteerd en goedgekeurd door de Citroën-ingenieurs voor wagens van 3 jaar en ouder.  De Eurorepar wisselstukken krijgen twee jaar garantie in het hele netwerk van erkende Citroën herstellers. Ontdek het volledige gamma remschijven van Eurorepar.

Top