Verwijzing in seconden

Geniet van het Citroën-forfait Distributie

Forfait Distributie

De distributieriem is een essentieel onderdeel voor een goede werking van je motor.  Als hij breekt kan dat onmiddellijke en ernstige schade veroorzaken. Voorkom onherstelbare gevolgen en vertrouw je wagen toe aan degenen die hem het beste kennen. Onze Citroën-experts kunnen je na een grondige controle de meest geschikte distributieset voorstellen.

Vanaf 309 € inclusief btw*

Een all-inprijs voor onderdelen en werkuren zonder verrassingen!

Vanaf 309 € inclusief btw *

• 8 specifieke controles van de distributieset*
• Verversen van de compressorolie van de distributieset
• Werkuren en overzicht van de werkzaamheden
• Visuele controles * door Citroën-experts
Forfait Distributie

De Citroën-forfaits voor het onderhoud van de Distributieset

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder voor het nazicht van je distributieset. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

De Budgetforfaits voor het onderhoud van de distributiekit

Wordt je wagen een dagje ouder en wil je je budget onder controle houden, met name wat de controle van de distributiekit betreft?  Ontdek de budgetforfaits, samengesteld op basis van multimerkwisselstukken van Eurorepar en geselecteerd en goedgekeurd door de Citroën-ingenieurs voor wagens van 3 jaar en ouder.  De Eurorepar wisselstukken krijgen twee jaar garantie in het hele netwerk van erkende Citroën herstellers.

Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het forfait Budget Vervanging van de distributiekit, inclusief Eurorepar-wisselstukken en werkuren tegen het 309€-tarief voor Citroën C4 1,4i 16v 90. Budgetforfaits zijn voorbehouden voor wagens van 3 jaar en ouder. Controleer of je wagen in aanmerking komt bij het deelnemende Citroën-netwerk in België. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten geen gebreken uit die niet zichtbaar zijn. De lijst van de controles is beschikbaar bij je deelnemende Citroën-verkooppunt.

Top