Verwijzing in seconden

Geniet van het Citroën-forfait Airconditioning

Forfait Airconditioning

Zorg voor een perfecte binnentemperatuur, zomer en winter. Je airconditioningsysteem is omkeerbaar en zorgt ook voor de ontwaseming van de ruiten zodat je een optimaal zicht hebt. Een goed werkende airconditioning is noodzakelijk. Zo voorkom je overmatig brandstofverbruik en vermijd je tegelijkertijd bacteriën en slechte geuren.

Een jaarlijkse check van je airconditioningsysteem wordt aanbevolen.

Zomer of winter, laat je airconditioning minstens elke 15 dagen minstens 10 minuten werken.

Vanaf 99 € inclusief btw*

Aircoreiniging: 59 €

Controle van de airconditioning (staat van de compressorriem en de leidingen, activeren van de compressormagneet, temperaturen in de centrale ontluchting en werking van de kleppen) Staat van de pollenfilter (advies: vervang de pollenfilter om de 20.000 km of jaarlijks) Controle van het vloeistofniveau Reiniging van het verluchtingscircuit

Bijvullen: 99 €*

Vernieuwing van het koelmiddel (R134A)
Bijvullen van de compressorolie

Onderhoud airco:158 €*

Reiniging van de airco
Bijvullen van de airco

* Uitgezonderd voor het nieuwe gas R1234YF
Forfait Airconditioning

De Citroën-forfaits voor het onderhoud van je airconditioning

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder bij het nazicht van je airconditioningsysteem. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

*Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het Forfait Reiniging Airco reinigende behandeling en werkuren voor een in aanmerking komende wagen van het merk Citroën.

** Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het Forfait Bijvullen Airco met gas R134a inclusief compressorolie en werkuren voor een in aanmerking komende wagen van het merk Citroën.

* en ** Controleer of je wagen in aanmerking komt bij het deelnemende Citroën-netwerk in België. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten geen gebreken uit die niet zichtbaar zijn. De lijst van de controles is beschikbaar bij je deelnemende Citroën-verkooppunt.

Top