Verwijzing in seconden

Geniet van het Citroën-forfait Accu.

Forfait Accu

Om in alle weersomstandigheden onmiddellijk te kunnen starten, bieden de Citroën-experts je een selectie hoogwaardige accu's aan die voldoen aan de strenge specificaties van de constructeur. Met het all-inforfait van Citroën zorg je voor een optimale levensduur van je accu. Je bent zeker van een zorgeloze ontsteking en je houdt je budget onder controle.

Vanaf 211€ inclusief btw**

Een all-inprijs voor onderdelen en werkuren, zonder verrassingen, om vlot te starten!

Vanaf 211 € inclusief btw*

• Controle van je huidige accu vooraleer deze te vervangen
• Vervanging van de accu (met 2 jaar garantie)
• Werkuren voor montage door Citroën-experts
Forfait Accu

De Citroën-forfaits

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder van je accu. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

De budgetforfaits

Wordt je wagen een dagje ouder en wil je je budget onder controle houden? Ontdek de budgetforfaits voor het onderhoud van je batterij. Deze forfaits zijn samengesteld op basis van multimerkwisselstukken van Eurorepar en zijn geselecteerd en goedgekeurd door de Citroën-ingenieurs voor wagens van 3 jaar en ouder. De Eurorepar wisselstukken krijgen twee jaar garantie in het hele netwerk van erkende Citroën herstellers.

Starten/Ontsteking, het Eurorepar-gamma biedt je kwalitatieve producten aan kwalitatieve prijzen.

Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het forfait Vervanging van de batterij, inclusief werkuren tegen het 211€ -tarief voor Citroën C4 1,4i 16v 90. Controleer of je wagen in aanmerking komt bij het deelnemende Citroën-netwerk in België. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten geen gebreken uit die niet zichtbaar zijn. De lijst van de controles is beschikbaar bij je deelnemende Citroën-verkooppunt.

Top