Verwijzing in seconden

Persoonlijke MyCITROËN

Blijf altijd verbonden met uw Citroën dankzij MyCitroën, en ontdek alle informatie over uw wagen in uw persoonlijke ruimte.

Van de bestelling over handleidingvideo's tot vragen over het onderhoud, MyCitroën helpt u met het dagelijks gebruik van uw wagen.


Ga naar MyCITROËN

espace personnel my citroen

Boordocumentati

Praktische video's

Onderhoud

Boordocumentati

750x423_My_Citroën

Uw Citroën, handleiding!

Op MyCitroën hebt u rechtstreeks toegang tot alle boorddocumentatie van de voertuigen van het Merk. Of u nu eigenaar bent van een C4 Picasso, een C3 of een C4, u vindt er alle informatie met betrekking tot de werking van uw voertuig, evenals de goede praktijken voor het onderhoud ervan.

Praktische video's

Een aantal Citroën-technologieën vragen om meer uitleg? Bekijk alle praktische video's over uw voertuig op MyCitroën. Of u nu concrete informatie zoekt over de werking van de 7" touchscreen van de C4 Cactus, of over de Park Assist van de C4 Picasso, de praktische video's en tutorials zullen uw vragen beantwoorden

750x423_My_Citroën

Onderhoud

750x423_My_Citroën

Dankzij deze functie "Onderhoud" van uw account, kunt u alle stappen met betrekking tot het onderhoud van uw Citroën volgen en sturen, afhankelijk van de leeftijd van het voertuig en van zijn kilometerstand. Technische controle of gewoon periodiek onderhoud, MyCitroën zal de belangrijke data voor u onthouden!

Financiering

750x423_My_Citroën

MyCitroën biedt u via een beveiligde account ook toegang tot uw financieringscontracten. Via deze account hebt u toegang tot alle gegevens van uw financieringscontracten (termijnplanning, resterend saldo dat verschuldigd is, enz.) en kunt u contact opnemen met de PSA Finance bank.

Klantendienst

750x423_My_Citroën

De dossiers die u aanmaakt door de klantendienst te bellen, worden in MyCitroën opgenomen zodat u de vooruitgang van uw aanvragen kunt volgen.

Top