(2) Catalogusprijs BTWi op 01/01/2021.

(3) Volgens model en afwerking, meer info bij uw CITROËN verdeler.

(4) De Nettoprijs is als volgt berekend: Nettoprijs = aanbevolen catalogusprijs (2) – korting (3)

(5) EcoTech premie voor uw huidige auto. CITROËN biedt u een extra voorwaardelijke EcoTech premie aan voor de overname en recyclage van uw oud voertuig. Daar heeft het milieu baat bij dankzij het proces van gescheiden recyclage. Het voertuig moet volledig zijn en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. De EcoTech premie is niet cumuleerbaar met de voorwaardelijke overmane premie.

(8) Prijs 'vanaf' incl. btw op 01/01/2021, verminderd met alle kortingen alsook de korting (3) en de voorwaardelijke EcoTech premie (5) en Inschrijvingspremie (10).

(9) Tot 100% korting op alle fabriekopties (behalve op betalende koetswerkkleur) op de volgende CITROËN uit stock: New C3, C3 (AM30 et 32), SUV C3 Aircross, C4 Cactus, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer, SUV C5 Aircross  OF SUV C5 Aircross Hybrid.

 (9 bis) 50% d’options offertes à l’achat d’une nouvelle CITROËN (hors Business).

Aanbieding onder voorwaarden geldig van 01/01/2021 tot 31/01/2021 in de deelnemende CITROËN verkooppunten zo lang de voorraad strekt en voorbehouden aan particulieren. De uitrustingen zijn standaard of in optie naargelang de versie. Meer info bij ons.

(10) CITROËN biedt u een voorwaardelijke Inschrijvingspremie bij aankoop van een nieuwe CITROËN in stock besteld en ingeschreven vóór 31/01/2021 zo lang de voorraad strekt. Volgende voorwaarden voor de inschrijvingspremie behalve op Business afwerking en bedrijfsvoertuigen), bedrag BTWI:  

  • 250 € voor Citroën C1
  • 500 € voor SUV C5 Aircross
  • 250€ voor Citroën Berlingo

 

CDS :

(12)  Duur 36 maand – 30.000 km voor de benzine en diesel modellen /voor elektrische modellen Duur 48 maand – 40.000 km. Het contract loopt af wanneer de eerste van de twee termijnen verstrijkt. Prijs voor particulieren per maand.

Niet contractueel document, niet bindend ten aanzien van CITROËN. Alle prijzen zijn beschikbaar in het CITROËN-net. De contractuele garantie gaat niet in tegen de wettelijke rechten van de consument bij de verkoop van consumptiegoederen. Deze rechten worden niet beïnvloed door de contractuele garantie.

* Vraag het advies van uw normale verkooppunt om te bepalen welk onderhoudsniveau het best aansluit bij uw rijgewoonten. ** Voor meer details verwijzen we naar de Algemene Voorwaarden, die beschikbaar zijn in het CITROËN-net of op www.citroen.be.

* Pechverhelping geldig vanaf de eerste datum van inschrijving tot aan de datum van zijn achtste verjaardag op voorwaarde dat een jaarlijks onderhoud in het CITROËN-netwerk werd uitgevoerd. Gratis bijstand in geval van pech (mechanisch, elektrisch en elektronisch excl. batterij) en ongevallen, zonder kilometerbeperking. Voor een overzicht van voertuigen die niet in aanmerking komen voor het aanbod van CITROËN Assistance, verwijzen we naar de Algemene Voorwaarden. Die Algemene Voorwaarden vindt u in het CITROËN-net of op www.citroen.be.

(13) Lancering premie van:

  • € 500 voor New C4 Shine 1.5 BlueHDi

 

De aanbiedingen (1) (2), (3), (4), (5), (6) (7) (8) (9) en (10) (13) (14) zijn onder voorwaarden en geldig voor elke nieuwe CITROËN verkocht aan particulieren (uitgezonderd leasing/verhuring, Business afwerking en bedrijfsvoertuigen), besteld in januari 2020.

Aanbiedingen geldig in de deelnemende CITROËN verkooppunten zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen niet cumuleerbaar met alle andere lopende promoties. Deze prijzen hebben betrekking op de basismodellen of op specifieke modellen. Alle uitrustingen zijn afhankelijk van de afwerking en de opties.

De afgebeelde voertuigen kunnen verschillen vertonen met de gecommercialiseerde voertuigen in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Voor meer informatie over alle diensten van CITROËN kunt u terecht bij alle CITROËN concessiehouders, commerciële agenten en erkende Citroënherstellers. 

De commerciële garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de wet betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen. De commerciële garantie laat deze rechten onverlet.