BEKIJK DE INHOUD

PSA INSURANCE SOLUTIONS

ONTDEK ONS VERZEKERINGSAANBOD

Is uw veiligheid thuis even belangrijk als uw veiligheid onderweg? Wilt u zich verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden om uw mobiliteit en uw budget te vrijwaren? PSA Insurance Solutions biedt verzekeringsoplossingen aan Citroën-klanten en die van andere automerken. Ontdek de producten van PSA Insurance Solutions.

BANDENVERZEKERING

Heb je net een nieuwe wagen gekocht of ga je van banden wisselen, en wil je een bandenverzekering om je mobiliteit en je budget te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden? De Bandenverzekering van PSA Insurance Solutions dekt de vervangingskosten als je band onherstelbaar is, en dat vanaf slechts € 3,00 per jaar. Je kan er zelfs voor kiezen om ook de kosten voor de uitlijning, de plaatsing en de herstelling te dekken of de dekking uitbreiden naar je velgen als je kiest voor het derde verzekeringsniveau. Intekenen doe je 100% online en in enkele klikken.

PSA Insurance Solutions Ltd Nr. Reg: C83206 is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid krachtens de Maltese wet, met maatschappelijke zetel te MIB Building, 53 Abate Rigord Street, Ta’Xbiex, XBX1122 Malta. De vennootschap is door de Maltese toezichthoudende autoriteit gemachtigd om de activiteit van agent uit te oefenen onder de voorwaarden van de Insurance Business Act en om haar activiteit in België uit te oefenen in het kader van het vrij verrichten van diensten door de Malta Financial Services Authority (MFSA - Notabile Road, Attard BKR 3000, Malta).

PSA Insurance Limited, verzekeringsmaatschappij naar Maltees recht ingeschreven onder het nummer C44567 met zetel te MIB House, 53 Abate Rigord Street – XBX 1122 TA XBIEX – MALTA. PSA Insurance Limited is door de Maltese toezichthoudende autoriteit gemachtigd om de activiteit van verzekeraar uit te oefenen onder de voorwaarden van de Insurance Business Act en is gemachtigd om haar activiteit in België uit te oefenen in het kader van het vrij verrichten van diensten door de Malta Financial Services Authority (MFSA - Notabile Road, Attard BKR 3000, Malta).