Bekijk de inhoud

UW CITROËN HUREN MET FREE2MOVE RENT

Een stadswagen, berline, SUV, monovolume, bedrijfsvoertuig of elektrische wagen: uw concessiehouder verhuurt het Citroën-voertuig van uw keuze.

EEN AANBOD OM AAN AL UW MOBILITEITSBEHOEFTEN TE VOLDOEN

100% digitaal traject

Huur uw wagen via de app Free2Move Rent of rechtstreeks op internet. Free2Move biedt u:

Recente en zeer regelmatig onderhouden voertuigen,

Tot en met 3 bestuurders zonder extra kosten,

24/7-bijstand voor voertuigen en personen.

24/7-SERVICE*

De sleutel zit in uw smartphone

Reserveer uw wagen op het tijdstip dat u past. Geen beperkingen qua openingsuren meer om de wagen op te halen en binnen te brengen: alles gebeurt met uw smartphone! Met de 24/7-service kunt u op elk moment de wagen reserveren, instappen, starten en daarna de huur stopzetten, allemaal via uw smartphone.

 

*Service beschikbaar afhankelijk van het Free2Move Rent-verhuurkantoor

 

VERHUUR OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Ons volledige gamma is toegankelijk

Zin in een spontaan weekendje weg of een gezinsvakantie?

Kies voor de eenvoud van kortetermijnverhuur en geniet van het comfort van het gamma: C1, C3, C3 Aircross, Grand C4 SpaceTourer, C5 Aircross, Berlingo of SpaceTourer. Free2Move Rent beantwoordt aan al uw mobiliteitsbehoeften!

 

Maak uw leven eenvoudiger met onze bedrijfsvoertuigen

Een voertuig nodig om te verhuizen of de voetbalclub dit weekend te vervoeren? Free2Move Rent is ook een compleet aanbod bedrijfsvoertuigen om mensen te helpen die het groot zien!

Test uw toekomstige wagen

U wil de tijd nemen om uw toekomstige wagen enkele dagen te testen? Free2Move Rent biedt u de mogelijkheid om het voertuig uit het gamma te huren dat u wenst aan te kopen, om het tijdens de gewenste periode te testen.

Het hoofd bieden aan een tijdelijke toename van uw activiteiten

Als u een extra voertuig nodig hebt om het hoofd te bieden aan een piek in uw activiteiten, kunt u via Free2Move Rent voor een korte termijn een personenwagen of bedrijfsvoertuig huren, aangepast aan uw professionele behoefte.