Verwijzing in seconden

DE CITROËN-VERZEKERINGEN

In samenwerking met de grootste verzekeringsmaatschappijen, ontwikkelde Citroën competitieve verzekeringen, zowel voor professionele als voor particuliere wagens, om zo het hoofd te bieden aan alle situaties.


CITROËN AUTOVERZEKERING

Wilt u er zeker van zijn dat u gedekt bent waar u ook bent? Citroën Verzekering en het Citroën-netwerk staan klaar om uw wagen te beschermen.

U geniet van een contract op maat en u hebt de mogelijkheid om naast de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering die in België verplicht is, een mini-omnium- en een omnium-verzekering af te sluiten om uw nieuwe Citroën te beschermen tegen verschillende soorten beschadigingen.
U kunt ook intekenen op een veiligheidsoptie voor de bestuurder (schadevergoeding van uw eigen blessures en de inherente kosten) en een juridische beschermingsoptie (verdediging van uw rechten en instaan voor de kosten van de advocaten).

De voordelen

  • 3 jaar waardegarantie: in geval van diefstal of van een totaal verlies van uw Citroën die minder dan 3 jaar oud is, kunt u dankzij uw omnium een klassieke vergoeding kiezen in geld of een nieuwe Citroën met dezelfde cataloguswaarde.
  • Totaal verlies van het overgenomen voertuig: u koopt een nieuwe Citroën en u verzekert hem volledig omnium bij Citroën Assurance. Indien uw huidige wagen wordt overgenomen door uw Citroën-concessiehouder, dan is hij eveneens gedekt, in geval van een volledig verlies ingevolge een ongeval, tot de leveringsdatum van uw nieuwe Citroën. De vergoeding zal overeenstemmen met de overnameprijs die werd vastgelegd tussen uw concessiehouder en u.
  • Indien u een beroep doet op een Citroën-concessiehouder in geval van een ongeval waarbij u in uw recht bent of in het kader van uw omnium-verzekering, dan krijgt u een gratis vervangwagen tijdens de volledige herstelperiode van uw Citroën. En in geval van diefstal kunt u vanaf de eerste dag rekenen op een gratis vervangwagen voor een duur van maximum 30 dagen, dankzij uw (mini-) omniumgarantie.
  • Om uw mobiliteit te beschermen is er de eerste assistentie en de assistentie + om u en uw familie te beschermen.
  • Indien u verantwoordelijk bent voor een ongeval, dan verhindert  de Click dat uw premie verhoogt.

Voor alle inlichtingen kunt u bellen naar 0800 23 118 of kunt een afspraak maken bij uw Citroën-verdeler, erkend door de FSMA.

Wettelijke vermeldingen

OCA+

U financiert uw tweedehands wagen met een CITROËN FINANCIAL SERVICES-krediet en u wenst de levenduur van uw wagen te optimaliseren ? De uitbreiding van de OCA+-waarborg* is de oplossing die u de mogelijkheid biedt om de komende jaren in alle sereniteit te rijden.

*Beschikbaar bij uw erkende SELECT+ Citroën-verdelerDe voordelen

  • U geniet van een uitgebreide garantie gedurende uw hele financiering en zonder kilometerbeperking.
  • U geniet van een voordelige en uiterst soepele formule die u niet alleen de mogelijkheid biedt om onder CITROËN-garantie te rijden, maar ook om 24 u/24 en 7 d/7 te genieten van de CITROËN-bijstand.
Wettelijke vermeldingen

Top