[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
e_spacetourer_01

SPACETOURER 4X4 Ë CONCEPT: BELEEF AVONTUUR IN STIJL!

Citroën stelt op het autosalon van Genève 2017 een ongezien prototype voor: de SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT, de 'automotive' interpretatie van de lifestyle-lijn 'Ë' van de constructeur. De nieuwe Citroën SpaceTourer eigent zich hier de codes toe met een unieke signatuur bestaande uit moderne en technische producten. Hij is ook voorzien van een 4x4-aandrijving, beschermingsuitrustingen en grafische elementen op de carrosserie, evenals een specifieke binneninrichting. 

De SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT sublimeert de troeven van de gecommercialiseerde reeks en is klaar om op pad te gaan met de liefhebbers van stijl, welzijn en moderne technologieën, op alle types van wegen. Hij heeft een elegant design en voldoet aan dezelfde codes op het vlak van Kleuren en Materialen dan de collectie die dezelfde naam draagt. Hij is ook uitgerust met een 4x4-aandrijving, ontwikkeld door Automobiles Dangel.

EEN DESIGN MET 'Ë'-SIGNATUUR

De concept-car verenigt het beste van de bestelwagen en van de SUV en benadrukt in de eerste plaats dat hij geschikt is voor alle terreinen. Naast zijn '4x4'-logo onder de buitenspiegels en ter hoogte van de kofferklep is het SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT voorzien van specifieke beschermplaten vooraan en achteraan, en van dakrails in een glanzende aluminiumkleur. Voor zijn banden zijn ook sneeuwkettingen voorzien.

e_spacetourer_02

EEN UITNODIGING VOOR VRIJE TIJD EN AVONTUUR

Het Citroën SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT werd ontworpen voor een grenzeloos avontuur en is uitgerust met de BlueHDi 150 S&S-dieselmotor in combinatie met een 6-versnellingsbak. Hij voelt zich thuis op alle terreinen en biedt een superieur rijcomfort, in welke omgeving dan ook.  Hij is uitgerust met een schakelbare AWD-aandrijving voor intensief gebruik. Deze transformatie (die in het Citroën-dealernet alvast beschikbaar is op specifieke bestelling) wordt uitgevoerd door de partner Automobiles Dangel, Frans specialist in alle-terreinaandrijvingen. 

COMFORT EN MODERNE TECHNOLOGIEËN

De concept-car biedt ruimte, brede zetels met matraseffect, en helderheid dankzij zijn panoramisch open dak. Binnenin vinden we de fundamenten van het Citroën Advanced Comfort®-programma terug waarbij de technologie zich ten dienste stelt van de gebruiksvriendelijkheid, met bijvoorbeeld: kleuren head-up display, eenarmig stuurwiel met vereenvoudigde bedieningsknoppen, achteruitrijcamera of het herladen van smartphones via inductie.

e_spacetourer_03

Top