[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

Ruimte nodig voor dagdagelijkse verplaatsingen en betrouwbaarheid voor lange zomerdagen? Bekijk dan het CITROËN-gamma van gezinswagens, met breaks, MPV's, compacte modellen, vrijetijdswagens, combi's en voertuigen met 5, 7 of 9 zitplaatsen. Bij CITROËN is er altijd plaats voor het hele gezin!

CITROËN C4 Picasso

Ontdek de nieuwe CITROËN C4 Picasso en zijn rijhulpsystemen, optimale comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en versterkte veiligheid. Deze MPV zal de harten van het hele gezin veroveren met zijn uitzonderlijk modulair design en tal van uitrustingen voor zowel kinderen als volwassenen!
Familiale-citroen-C4-Picasso.jpg
Familiale-citroen-nouveau-c4-picasso.jpg

NIEUWE CITROËN
GRAND C4 PICASSO

De nieuwe CITROËN Grand C4 Picasso is een MPV met 7 zitplaatsen die voldoet aan alle behoeften van grote gezinnen op het vlak van ruimte en modulair design. Geniet van zijn in het licht badend interieur met loft en 'feel good'-gevoel. En als u meer ruimte nodig hebt, schakel dan in één snelle beweging over van 7 zitplaatsen naar 5 en van een kofferinhoud van 645 liter naar een van 704 liter.

NIEUWE CITROËN BERLINGO MULTISPACE

Een uitgesproken design, een geoptimaliseerde architectuur, een familiaal silhouet en een modulariteit die zich aanpast aan uw wensen... Ontdek de nieuwe CITROËN Berlingo Multispace, de vrijetijdscompagnon van het hele gezien en zijn kofferinhoud van 675 liter (die uitgebreid kan worden naar 3000 liter met uitgenomen zetels). Een multispace die aangepast kan worden aan uw mobiliteitsbehoeften... Zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en van alle passagiers.
NIEUWE CITROËN BERLINGO MULTISPACE
Voiture-Jumper-Combi-familiale.jpg

CITROËN JUMPER COMBI

CITROËN Jumper Combi transformeert een eenvoudige rit in een heerlijke gezinsuitstap dankzij zijn talloze troeven van formaat: tot 9 plaatsen die zich volledig aan uw behoeftes aanpassen, een vooruitstrevende architectuur voor de markt van het personenvervoer, aanzienlijke besparingen, doorgedreven veiligheid en een onvergelijkbare gemoedsrust tijdens het rijden ... Ontdek de kracht en het comfort van de grote gezinswagen van CITROËN.

CITROËN SPACETOURER

U droomt ervan om er met het hele gezin op uit te trekken? De Citroën SpaceTourer biedt u vele mogelijkheden! In een wereld waarin verplaatsingen in groep steeds meer zin hebben, is de Citroën SpaceTourer een karaktervolle minibus die u het leven gemakkelijker maakt. Met een vloeiend design zonder agressie zorgt hij met zijn volumes voor zekerheid en robuustheid.
CITROËN SPACETOURER
CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

De Citroën SpaceTourer Business Lounge staat voor een verfijnd design ten gunste van de elegantie, vloeiende maar onvervalste lijnen, een robuust maar onbewogen silhouet, donkergetinte ruiten achteraan om uw klanten meer discretie te bieden... En tal van kleine statusverhogende details voor een sterk karakter.
Top