[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

Zowel voor de kleine trajecten van alledag als voor de lange reizen, voor de vakanties met het hele gezin of gewoon om de kinderen naar hun weekendactiviteiten te brengen... Denk aan het CITROËN-gamma van monovolumes en aan de buitengewone modulariteit ervan voor het geluk van iedereen. Architectuur en innovatief design aan de buitenkant, welzijn, opbergruimte, comfort en modulariteit binnenin: ontdek de monovolumes uit het CITROËN-gamma – de nieuwe CITROËN C4 Picasso en de nieuwe CITROËN Grand C4 Picasso, voor 100% praktische trajecten, zonder in te boeten op rijplezier, veiligheid en rijsensaties.

voiture-monospace-grand-citroen-c4-picasso

Nieuwe CITROËN
Grand C4 Picasso

De nieuwe CITROËN Grand C4 Picasso is een monovolume met 7 zitplaatsen die voldoet aan de dagelijkse behoeften van het hele gezin. Zitruimte, opbergruimte, modulariteit... De nieuwe CITROËN Grand C4 Picasso nodigt uit om de weg op te gaan met uw familie en vrienden, zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers.

Nieuwe CITROËN C4 Picasso

De nieuwe C4 Picasso is een moderne en moduleerbare monovolume voor het hele gezin: intelligente rijhulptechnologieën, sensaties aan het stuur, algemene comfortfilosofie (Citroën Advanced Comfort®-programma), efficiëntie en veiligheid... De nieuwe CITROËN C4 Picasso nodigt uit om re reizen en voldoet aan al uw mobiliteitsbehoeften.
voiture-monospace-citroen-c4-picasso
Top