Verwijzing in seconden

Zowel voor de kleine trajecten van alledag als voor de lange reizen, voor de vakanties met het hele gezin of gewoon om de kinderen naar hun weekendactiviteiten te brengen... Denk aan het CITROËN-gamma van monovolumes en aan de buitengewone modulariteit ervan voor het geluk van iedereen. Architectuur en innovatief design aan de buitenkant, welzijn, opbergruimte, comfort en modulariteit binnenin: ontdek de monovolumes uit het CITROËN-gamma – de nieuwe CITROËN C4 Picasso en de nieuwe CITROËN Grand C4 Picasso, voor 100% praktische trajecten, zonder in te boeten op rijplezier, veiligheid en rijsensaties.

voiture-monospace-grand-citroen-c4-picasso

CITROËN
Grand C4 Picasso

CITROËN Grand C4 Picasso is een monovolume met 7 zitplaatsen die voldoet aan de dagelijkse behoeften van het hele gezin. Zitruimte, opbergruimte, modulariteit... CITROËN Grand C4 Picasso nodigt uit om de weg op te gaan met uw familie en vrienden, zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers.

CITROËN C4 Picasso

De nieuwe C4 Picasso is een moderne en moduleerbare monovolume voor het hele gezin: intelligente rijhulptechnologieën, sensaties aan het stuur, algemene comfortfilosofie (Citroën Advanced Comfort®-programma), efficiëntie en veiligheid... De nieuwe CITROËN C4 Picasso nodigt uit om re reizen en voldoet aan al uw mobiliteitsbehoeften.
voiture-monospace-citroen-c4-picasso
1500x646_SpaceTourer_7.jpg

Citroën Spacetourer

Een uitgesproken design, een geoptimaliseerde architectuur, een familiaal silhouet en een modulariteit die zich aanpast aan uw wensen... Ontdek CITROËN Berlingo Multispace, de vrijetijdscompagnon van het hele gezien en zijn kofferinhoud van 675 liter (die uitgebreid kan worden naar 3000 liter met uitgenomen zetels). Een multispace die aangepast kan worden aan uw mobiliteitsbehoeften... Zonder in te boeten op het comfort en de veiligheid van de bestuurder en van alle passagiers.
Top