[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
1
2
3
4
5
2

.

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

 

Ontworpen met de beste knowhow van het merk is de Nieuwe Grand C4 Picasso een monovolume met 7 zitplaatsen die perfect meegaat met zijn tijd. Slimme rijhulptechnologieën, rijsensaties aan het stuur, filosofie van algeheel comfort (programma CITROËN ADVANCED COMFORT ®t®) en efficiëntie: ontdek al zijn nieuwe snufjes in vijf video's!

DESIGN

1500x500_C4_Picasso_Design.jpg

Hoe kun je gezin en plezier met elkaar verzoenen? De Nieuwe CITROËN C4 Picasso vormt de oplossing op deze vraag! Deze gemoderniseerde en gerevitaliseerde nieuwe versie van de C4 Picasso (5 zitplaatsen) steunt op het unieke en gemakkelijk herkenbare ontwerp van zijn voorganger. De stilistische troeven van de originele monovolume worden nog versterkt door nieuwe chevrons achteraan, een energieke voorkant die straalt van dynamiek en kracht, en twee nieuwe kleuren: Staalgrijs en Lazuli Blue.

mesures_GRD_C4PICASSO_v2_1500x646

Met zijn compacte proporties combineert de nieuwe Citroën C4 Picasso 5 zitplaatsen een voorbeeldig comfort met ruimte aan boord en modulariteit.

  • Lengte: 4,44 m
  • Breedte: 1,83 m (incl. buitenspiegels)
  • Hoogte: 1,61 m
  • Wielbasis: 2,78 m

VOORKANT

747x322_C4_Picasso_face_Avant.jpg

De C4 Picasso beschikt over een nieuwe voorkant die tegelijk dynamisch en luxueus is. Hij behoudt de driedubbele lichtsignatuur, symbool van de CITROËN van vandaag. Het rooster is in twee delen verdeeld, van elkaar gescheiden door het schild in carrosseriekleur en de zeer slanke lampen kregen een nieuw masker dat ze naar buiten uitstrekt. 

TWEEKLEURIG AANBOD ZWART

747x322_C4_Picasso_bi-ton2.jpg

Deze tweekleurige dakhemel benadrukt het karakter en de dynamiek van de C4 Picasso. Optioneel beschikbaar op het hele gamma van kleuren doet deze nieuwe personaliseringsmogelijkheid het silhouet van de monovolume nog meer tot zijn recht komen. Ze is vergezeld van glanzend zwarte schelpen op de achteruitkijkspiegels.

VERHOUDINGEN

- Lengte: 4,438m
- Breedte: 1,826m (inclusief zijspiegels)
- Hoogte: 1,625m
- Wielbasis: 2,785m

Nouveau citroen C4 Picasso bleu, blue new

ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT

747x322_C4_Picasso_feux-3D.jpg

.

Lichten die nog meer hypnotiseren! De nieuwe achterlichten met 3D-effect zijn standaard terug te vinden op de C4 Picasso. Dit nieuwe moderne en technologische design is gebaseerd op een diepte-effect van de lichtsignalen die zich eindeloos lijken te herhalen.

17'' VELGEN

Tranche-3_2.jpg

.

Er zijn nieuwe 17" gediamanteerde velgen met 5 vertakkingen gemonteerd op de CITROËN C4 Picasso, hun zwarte kleur past harmonieus bij de nieuwe Lazuli Blue carrosseriekleur. De diamantering van de huidige velgen kreeg ook een nieuwe zwarte kleur.

CHEVRONS ACHTERAAN

747x322_chevrons.jpg

.

Aan de achterzijde nemen nieuwe glanzend zwarte chevrons met chroom het thema over van de positionering van het merk (sinds CITROËN C4 Cactus) en versterken de moderne look van de monovolume.

1 MONOVOLUME, 4 SFEREN

STANDAARD SFEER

WILD BLUE SFEER

BEIGE DUINSFEER

HYPE GREY SFEER

.

Deze functionele sfeer draagt in ruime mate bij aan het gemak en de kwaliteit van de materialen in de cabine van de Nieuwe C4 Picasso, met een Milazzo Grey stofbekleding die perfect past bij het dashboard. 

calodras.jpg
bleu_terpa_prusse.jpg

.

Kleuren, moderne uitstraling, ruimte aan boord: de sfeer Wild Blue roept vol energie de wereld van de sport op dankzij een Levanzo Blue bekleding, een dashboard Délice Nacré afgewerkt met chroom, en een blauwe lasergravure voor de versiering van de deurgrepen.

Deze sfeer is ook uitgerust met zetels met massagefunctie, luchtverfrissers in het dashboard en chromen instaplijsten.

.

Hebt u oog voor welzijn en comfort?  De Beige Duinsfeer legt de nadruk op licht en zachtheid voor elke dag. Met dit interieur beschikt u over een uitzonderlijk comfort dankzij de uitgebreide comfortfunctie, voorste zetels met massagefunctie, de vloermatten en luchtverfrisser. Deze sfeer is vergezeld van bekleding Tissu Yatago Grey.

yatago.jpg
mi-cuir.jpg

.

De zeer elegante sfeer Hype Grey combineert verfijning van de bekleding Tissu Finn Black/Grijs Leder met de functies van de Pack Lounge en laat u genieten van alle exclusieve comfortfuncties van uw C4 Picasso.

WELZIJN

1500x500_C4_Picasso_Bien-etre-v2.jpg

Aan boord van zijn monovolume Nieuwe C4 Picasso bevestigt CITROËN zijn legitimiteit en knowhow op het gebied van comfort. Een uitnodiging om te reizen, al dan niet met het hele gezin, in combinatie met een unieke rijervaring die deze wagen zo wendbaar maakt op de weg, maar ook met de vele voorzieningen.

PACK LOUNGE: ALLE COMFORT VAN EEN LOFT

747x322_sièges-confort.jpg

In de C4 Picasso reizen alle passagiers in eerste klas. Met de Pack Lounge voelt u zich net in een cocon, want alles werd ontworpen voor uw comfort. Deze geest van een warme loft wordt met name belichaamd in:

zetels met massagefunctie vooraan
een 'Relax' zetel zodat de voorste passagier zijn benen kan strekken
"Relax" hoofdsteunen op rij 1 en rij 2 voor een ideale ondersteuning

WARME MATERIALEN

747x322_matières.jpg

Aan boord wordt u verwelkomd door zachte en warme materialen. De Nieuwe CITROËN C4 Picasso beschikt over een dashboard in slush en kreeg een specifieke behandeling van de deurpanelen, die zeer zacht aanvoelen. Daarbij komt nog een brede waaier kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

De Nieuwe Citroën C4 Picasso past perfect in het CITROËN ADVANCED COMFORT® programma. Veel licht, modulariteit, coconeffect dankzij de Pack Lounge, connectiviteit en uniek veercomfort: deze beide versies van de monovolume werden speciaal ontworpen voor uw welzijn en ontspanning tijdens alle ritten, zowel korte als lange. Klim aan boord en voel het Citroën Advanced Comfort® effect!
Tranche-5.jpg
Habitabilité-Nouveau-C4_Picasso.jpg

MAXIMALE PLAATSRUIMTE

Hebt u een grote laadruimte nodig? De Nieuwe Citroën C4 Picasso is ontworpen om aan al uw wensen inzake modulariteit en plaatsruimte te voldoen.U kunt een perfect vlakke vloer maken door de zetels van rij 2 onder de vloer te klappen en u kunt zelfs de voorste passagierszetel omvormen tot een tablet om lange voorwerpen (meer dan 2,5 m) te kunnen laden. Omgekeerd, als de familie uitbreidt, hoeft u alleen maar de verborgen zetels onder de vloer uit te vouwen.

KOFFERVOLUME

Een ander sterk punt van de Nieuwe Grand C4 Picasso is zijn koffer. Het ontwerp van het achterluik suggereert grootte en robuustheid. Het biedt een gemakkelijke toegang en een groot volume van maar liefst 537 liter en tot 630 liter wanneer de zetels van rij 2 in hun voorste stand staan. Naast een gemotoriseerd luik innoveert de Nieuwe CITROËN C4 Picasso met de integratie van de Handenvrije Achterklep. Zo kunt u de achterklep gemakkelijk openen, zelfs als u uw armen vol hebt, dankzij een sensor onder de achterbumper. U hoeft uw voet maar te verplaatsen om de achterklep te openen of te sluiten.
coffre_C4_picasso_nl.jpg
C4 et Grand C4 Pic

ONTDEK DE NIEUWE GRAND CITROËN C4 PICASSO 7 PLAATSEN

Extra ruimte nodig voor het hele gezin? Grand C4 Picasso is jullie op het lijf geschreven! Met zijn 7 plaatsen en zijn koffer van 645 liter hebt u in deze versie altijd ruimte te over voor uw kleine en grote spullen!"

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Een nieuwe 7" touchpad is terug te vinden in de CITROËN C4 Picasso. Hij is voorzien van een verbeterde interface en een capacitief scherm (vergelijkbaar met de allernieuwste smartphones). Deze nieuwe versie van de monovolume biedt ook de mogelijkheid om het 12-inch scherm en de touchpad onafhankelijk te beheren en biedt een gloednieuwe Connect Nav navigatie-interface.

CONNECT NAV

Dit nieuwe 3D-navigatiesysteem, met aanraakscherm en in real time verbonden, biedt de mogelijkheid om met twee vingers in of uit te zoomen (zoals bij een iPad) en evolueert om de begeleiding te vergemakkelijken dankzij een verbeterde cartografie.Om de aanraakinterfaces te vereenvoudigen en om de auto veiliger te maken tijdens het rijden, is er spraakherkenning beschikbaar. 

520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

RIJHULPSYSTEMEN

ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET STOPFUNCTIE

747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

Met behulp van een radarsensor detecteert het systeem de voorligger en handhaaft het automatisch een veilige afstand die door de bestuurder werd voorgeselecteerd tot het voertuig stopt door gebruik te maken van de remmen en het gaspedaal. Regeling van de snelheid vanaf 30 km/u tot 180 km/u. 

WAARSCHUWING AANDACHT BESTUURDER

747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

Het systeem reageert in twee fasen: door een waarschuwing bij de detectie van een eerste laveerbeweging met een bericht "wees waakzaam", gekoppeld aan een geluid. Bij de detectie van een 4e laveerbeweging is het geluid luider met de boodschap "neem een pauze". Het systeem grijpt niet in op de bedieningsorganen van het voertuig om meester over de auto te blijven.

WAARSCHUWING ONVRIJWILLIGE LIJNOVERSCHRIJDING

Tranche-9_3.jpg

De waarschuwing bij onvrijwillige lijnoverschrijding helpt u als u te weinig alert bent of gewoon op een moment dat u even niet oplet aan het stuur.  Met behulp van een camera die de wegmarkering op de grond identificeert, corrigeert het systeem het traject door u te waarschuwen zodra het een risico op onbedoelde lijnoverschrijding detecteert zonder dat de richtingaanwijzers geactiveerd werden.  

ACTIEF DODEHOEKBEWAKINGSSYSTEEM

747x322_SAM.jpg

Dit systeem geeft een visuele waarschuwing op de zijspiegels wanneer er een auto aanwezig is in de dode hoek. Wanneer het geactiveerd is, werkt het automatisch vanaf 12 km/u. Als de functie Waarschuwing bij Onvrijwillige Lijnoverschrijding aanwezig is en u toch naar de betrokken kant begint te rijden door uw richtingaanwijzer op te zetten, dan wordt er kracht uitgeoefend op het stuurwiel om u tegen te houden en een botsing te voorkomen. 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Tranche-9_5.jpg

Dit is een noodremsysteem dat botsingen voorkomt. De camera bovenaan de voorruit detecteert obstakels zoals een voertuig dat in dezelfde verkeersrichting rijdt of vóór hem stopt. Vanaf 5 km/u tot maximale snelheid activeert de sensor het automatisch remmen wanneer een risico op botsing wordt gedetecteerd (tenzij u dit deactiveert). 

HERKENNING VAN SNELHEIDSBORDEN

Tranche-9_4.jpg

Het systeem herkent snelheidsbeperkingen en geeft deze informatie door aan de bestuurder via de handset. Deze snelheid kan worden opgeslagen als aanwijzing voor de snelheidsregelaar - snelheidsbegrenzer. Het werkt over het hele snelheidsbereik.

WAARSCHUWING VOOR BOTSINGSRISICO'S

Tranche-9_2.jpg

Dit systeem waarschuwt u dat uw voertuig in botsing kan komen met zijn voorligger. Dit systeem werkt vanaf 30 km/u dankzij een radar in de voorzijde van het voertuig die alleen bewegende doelen detecteert in de rijrichting van het voertuig, en geen vaste doelen. De waarschuwing voor risico's op een botsing kan worden in- of uitgeschakeld via de touchpad.

DIESEL BlueHDI: BEST IN CLASS!

BlueHDi-Nouveau-C4-Picasso).jpg

Dankzij zijn Diesel BlueHDi motoren zijn de Nieuwe C4 Picasso en Grand C4 Picasso zeer zuinig in brandstofverbruik met een lage CO2-uitstoot. Als bewijs hiervan is de C4 Picasso "Best in Class" (beste in zijn klasse) in zijn segment met een uitstoot vanaf 94 g/km CO2 (verbruik: 3,6 l/100 km) voor BlueHDI 120 S&S BVM6. 

BENZINE PureTech

747x322_C4_Picasso_PureTech-v2.jpg

In 2016 wordt de waaier aan keuzes nog uitgebreid met een nieuwe motor PureTech 130 S&S EAT6. De Nieuwe Citroën C4 Picasso combineert een uitstekende benzinemotor PureTech130 S&S met de efficiëntie van de automatische versnellingsbak EAT6 om een serene mobiliteit te bieden. 

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Nieuwe CITROËN C4 Picasso

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze CITROËN C4 Picasso aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze CITROËN C4 Picasso in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een CITROËN C4 Picasso in uw buurt te vinden.

MINIATUURVERSIES CITROËN C4 PICASSO

Een modelauto van de Citroën C4 Picasso mag in uw collectie niet ontbreken. Als één van de meest legendarische modellen uit ons huidige gamma verdient ook de Citroën C4 Picasso het om te worden vereeuwigd op een 1:43- en 3 inch-schaal.

Prijs 3 inch: € 4,50
Prijs 1:43: € 36,-

miniaturec4pic.258385
Top