[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

ONTDEK HET IN DEZE VIDEO'S

 

CITROËN C-ELYSÉE is met veel bravoure vernieuwd! De berline heeft nog meer finesse gekregen, met een grille die zijn prestigieuze verschijning bevestigt en een lichtsignatuur met een innovatief design. U kan kiezen uit twee moderne en verfrissende koetswerkkleuren: Lazuli Blue en Steel Grey.

 

DESIGN

DE ELEGANTIE VAN EEN BERLINE

1500x646_1.jpg

De voorkant van de Nieuwe CITROËN C-ELYSÉE is verbreed om de aerodynamiek en de wegligging te verbeteren. De nieuwe LED lichtsignatuur op de koplampen schenkt dit nieuwe model prestigieuze elegantie.

LICHTSIGNATUUR

1500x646_4.jpg

De nieuwe lichten met 3D-effect geven de achterkant van de wagen een moderne look. Deze harmonieuze lichtsignatuur komt overeen met alle modellen in het CITROËN gamma.

DE NIEUWE C-ELYSEE CITROËN: AFMETINGEN

V2-dimensions_CITROEN_Mesures_C-ELYSEE.jpg

Deze berline kreeg optimale afmetingen om makkelijk toegang te krijgen tot parkings en om vlot te maneuvreren.

Hoogte: 1,466 m
Breedte: 1,95 m
Wielbasis: 2,65 m
Lengte: 4,423 m

GETEST EN GOEDGEKEURD

De Nieuwe CITROËN C-ELYSÉE heeft een uitgesproken robuust karakter dat ontworpen is om de tand van de tijd en de kilometers te weerstaan. Bodemvrijheid, banden, double door barrier, optimal fixing of body parts...

Elk detail is ontworpen om lang mee te gaan.
1500x646_9.jpg

WELZIJN

test-bien_etre.jpg

Een genereuze berline die zijn passagiers welzijn verschaft. Dat is de belofte van deze wagen waarvan de uitstekende wegligging en het ophangingscomfort van elke rit een waar genoegen maken.

EEN MODULAIR INTERIEUR.
EN EEN GROTE KOFFER!

De NIEUWE CITROËN C-ELYSÉE biedt het perfecte evenwicht tussen compactheid en welzijn voor 5 passagiers en hun bagage. De uitstekende wegligging en het ophangingscomfort maken van elke rit een waar genoegen. De 500 liter ruime koffer is praktisch en toegankelijk. De achterbank is 2/3-1/3 indeelbaar. Het neerklappen gebeurt makkelijk en intuïtief en maakt veel bijkomende ruimte vrij.
597x597.jpg

TECHNOLOGIE

1500x500_Intelligence_techno.jpg

De CITROËN C-ELYSÉE is een moderne en ruime berline die tegelijk elegantie en robuustheid uitstraalt. Trouw aan de Citroën-filosofie om intuïtieve technologie ten dienste te stellen van uw welzijn, is hij uitgerust met een achteruitrijcamera en een radio en navigatiesysteem van de jongste generatie, met 7" touch screen.

1.gif

Tablet

Alle audio- en navigatiebediening van de Nieuwe C-ELYSÉE is binnen handig bereik van de bestuurder samengebracht in de vorm van de jongste generatie 7"-tablet, uitgerust met de volgende technologie: • NAVIGATIESYSTEEM met realtime verbinding om files te vermijden en met verbeterde routebegeleiding via de kaartdisplay. • MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) om de apps en de inhoud van uw smartphone rechtstreeks op de tablet te gebruiken. • STEMHERKENNING (ingebouwd of via smartphone) om uw wagen met uw stem te controleren. • TELEFOONSYSTEEM met Bluetooth technologie (toegang tot al uw contacten en tweede oproepsysteem). • Geconnecteerde AM / FM RADIO met 4 luidsprekers, bediening onder het stuur (geen CD) en de mogelijkheid om te luisteren naar de muziek op uw smartphone.

Achteruitrijcamera

747x322_C-Elysee-Camera_Recul.jpg

.

Wanneer u in achteruit schakelt; krijgt u op de 7"-tablet zicht op de omgeving achter uw wagen. Kleurreferenties vergemakkelijken uw maneuvers.

Achteruitparkeerhulp

747x322_C-Elysee-stationnement-arriere.jpg

.

De achteruitparkeerhulp verwittigt u voor obstakels via visuele signalen op het 7" touch screen.

SNELHEIDSREGELAAR/-BEGRENZER

747x322_C-Elysee-régulateur-vitesse.jpg

.

Met de cruise control kan u een vaste snelheid programmeren of een snelheidslimiet instellen die niet mag overschreden worden.

DIESEL BlueHDi & PETROL PureTech 82 motoren

De Nieuwe CITROËN C-ELYSÉE is verkrijgbaar met bijzonder performante en zuinige motoren. In benzineversie is er de PureTech 82 (verkrijgbaar met een manuele of een ETG versnellingsbak) en de VTi 115 (verkrijgbaar met een manuele versnellingsbak of de laatste generatie 6-versnellingen EAT6 automaat). Als dieselversies biedt de C-ELYSÉE de HDi 92 en de BlueHDi 100 motoren.
1500x646_motorisations.jpg
Top