[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten

MAAK KENNIS MET DE C4 CACTUS RIP CURL IN 4 VIDEO'S

 

 

De Citroën C4 Cactus Rip Curl is een evidente match: dit model houdt het midden tussen de vloeiende lijnen en de gedurfde persoonlijkheid van de crossover C4 Cactus, en de vrijheid van de Rip Curl. Twee merken die eenzelfde passie delen voor avontuur! Maak kennis met de sterke punten van de C4 Cactus Rip Curl via een playlist met 4 video's over de filosofie, het ontwerp, de Grip Control-technologie en de Airbump.

DESIGN

1500x646_design-v2.jpg

De Citroën C4 Cactus is een crossover van het nieuwe genre die de autowereld dooreenschudde. De Citroën C4 Cactus zet zijn ontwikkeling verder met een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Citroën en Rip Curl. Door een samenwerking aan te gaan met dit merk waarvan de naam alleen al sinds 1969 aan surfen doet denken, wordt het 'outdoor-aspect' van de C4 Cactus nog versterkt met een meer uitgesproken, radicalere versie.

SCHELPEN BUITENSPIEGELS

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Retro.jpg

De Citroën C4 Cactus Rip Curl onderscheidt zich visueel door exclusieve attributen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De unieke en niet te imiteren look van de crossover wordt in deze speciale serie benadrukt door de witte schelpen van de buitenspiegels. 

STICKERS VOORAAN EN ACHTERAAN

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Stickers.jpg

Het achterzijpaneel kreeg ook het Rip Curl-motief dat speciaal werd ontwikkeld voor dit model en dat horizontaal werd toegepast. Er is ook een Rip Curl-signatuur in witte letters, een toets die maakt dat de wagen een totale surfdimensie krijgt, en als het ware zoekt naar de perfecte golf!

EEN AVONTUURLIJKE LOOK

Wat zou de C4 Cactus zijn zonder Airbump®? Dit grafisch en functioneel element biedt de C4 Cactus een uitgesproken persoonlijkheid en beschermt het koetswerk. Hij is verkrijgbaar in Black (serie) maar biedt ook tal van andere kleuropties (Dune, Chocolate en Grey). Aan de buitenkant is er de legendarische beschermende tweede huid in TPU (Thermoplastisch polyurethaan) met daarop de Rip Curl-stickers die speciaal werden ontwikkeld voor dit model. Hier wordt de sticker geplaatst op de vleugel vooraan.
597x507_Airbump.jpg

17'' VELGEN & 4-SEIZOENENBANDEN

747x322_Rip_Curl_jantes.jpg

De C4 Cactus Rip Curl rijdt niet onopgemerkt voorbij met zijn 17'' CROSS biton velgen uitgerust met specifieke 4-seizoenenbanden die de beweeglijkheid in alle omstandigheden nog verbeteren. Zo rijd je absoluut veilig.

DAKDRAGERS

747x322_Rip_Curl_barres.jpg

Een surfplank of een paar ski's? Met de witte dakdragers van de Citroën C4 Cactus Rip Curl volgen uw verlangens u overal.

De weg naar het avontuur wacht op u!

OUTDOOR KARAKTER

747x322_Rip_Curl_sabot.jpg

Kleine details maken het verschil! De C4 Cactus Rip Curl straalt volop zijn Outdoor-karakter uit en is vooraan en achteraan uitgerust met blokken voor een perfecte bescherming, ongeacht de weg die jij kiest.

KLEURTOETSEN AAN DE BINNENKANT

1500x646_C4_Cactus_interieu.jpg

Het interieur van de C4 Cactus Rip Curl heeft Pulp Orange kleurtoetsen, en een energierijke en dynamische kleur die op verfijnde wijze en met mate werd geïntegreerd. De veiligheidsgordels die zodoende een nieuwe kleur krijgen, contrasteren met de bekleding  van de zetels die beschikbaar zijn in Tissu Mica Grey (serie) of in Mixte Black Leder/Black Stof (optioneel).

Diezelfde kleur is ook terug te vinden op de vloerbekleding: de boventapijten hebben een Pulp Orange sierstiksel en een etiket met daarop het logo van het surfmerk.

WELZIJN

1500x646_bien-être.jpg

De Citroën C4 Cactus Rip Curl is gemaakt om uw verblijf achter het stuur te vergemakkelijken. Handige en toegankelijke opbergsystemen voor iedereen, een open en uitnodigend interieur, een glazen panoramisch dak, dakrails: die speciale serie is mooi uitgerust, en stemt overeen met de niveau 3-versie "Shine" van de C4 Cactus. De serie nodigt uit om samen te rijden en het gezellig te maken na een surfuitstap in extreme omstandigheden!

597x597_C4_Cactus_toit_pano.jpg

LIVE WEERBERICHT ONDER HET GLAZEN DAK

Dankzij het glazen dak van de Citroën C4 Cactus Rip Curl weet u of het goed surfweer is, zonder dat u uit uw wagen hoeft te stappen! Dit glazen panoramisch dak met hoge thermische bescherming (beschikbaar in optie) biedt een uitzonderlijke dimensie en laat permanent gefilterd en aangenaam licht binnen in de cabine. Gedaan met de ongewenste effecten van teveel hitte!

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

1500x646_techno_utile.jpg

Deze crossover neemt de voornaamste afwerkingselementen over van de seriereeks van de niveau 3-versie 'Shine' van de Citroën C4 Cactus, en is uitgerust met tal van snufjes zoals de parkeerhulp achteraan, automatische airconditioning, automatische lichten en ruitenwissers vooraan, het navigatiesysteem, of de regulator/snelheidsbeperker. Geen excuses meer: u kunt al uw aandacht richten op de weg!

GRIP CONTROL: SPELEN MET SENSATIE

 

De Citroën C4 Cactus Rip Curl is uitgerust met het Grip Control-systeem, een technologie die meer beweeglijkheid biedt, en die in staat is om zich aan te passen aan de ondergrond waarop men terecht komt (zand, sneeuw, een gladde ondergrond).

Ongeacht het seizoen of de bestemming geniet u met deze wagen met Grip Control van een nooit gezien comfort op de weg ... Bekijk deze technologie op de video!

597x597_C4_Cactus_Rip_Curl_Grip_Control.jpg

GRIP CONTROL MET 5 STANDEN

STANDAARD : Om te rijden langs zonnige kustwegen, om door bergachtige bochten te rijden, op grote autowegen of op drukke lanen in de stad. Deze stand is geschikt voor gebruikelijke rijdomstandigheden met een gering percentage slipgevaar. ZAND: Voor wie zo dicht mogelijk tot bij een mooie surfplek wil rijden. Deze stand maakt dat de twee wielen tegelijkertijd bewegen zodat u vooruit geraakt op een beweeglijke ondergrond, en zodat het risico op verzanding beperkt blijft. ELK WEGDEK: Om u in alle sereniteit te verplaatsen op elk soort gladdig wegdek (modder, nat gras, aardewegen). Deze stand werkt als een differentieelblokkering en zorgt ervoor dat de wagen kan gestart worden in moeilijke omstandigheden. SNEEUW: Om tot bij de mooiste skistations te geraken. Deze stand past onmiddellijk de beweging van elk van de wielen aan de wegligging aan, zo kunt u sereen en veilig rijden op besneeuwde wegen. ESP OFF: Biedt de mogelijkheid om de ESP uit te schakelen (actief tot 50 km/u).

AIRCONDITIONING

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_clim.jpg

Met de automatische airconditioning wordt de gewenste temperatuur in de cabine behouden ongeacht de temperatuurschommelingen buiten (zon, enz. ...). Het airconditioningdebiet past zich aan om een stabiele temperatuur te behouden.

PARKEERHULP

Citroen C4 Cactus couleur olive

Ook al bent u een crack in parkeren en manoeuvreren, een beetje hulp is altijd welkom! De parkeerhulp achteraan begeleidt u met sensoren om achteruit te rijden. Optioneel is er een achteruitrijdcamera beschikbaar.

NAVIGATIE

Intérieur inside Citroen C4 cactus

Het navigatiesysteem geïntegreerd in het 7-inch Touchscreen van de Citroën C4 Cactus Rip Curl biedt een perspectiefzicht van de kaart met weergave van de snelheidsbeperkingen en de omstandigheden op de weg.

 

DONKERE BEGLAZING

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_HP.jpg

De donkere beglazing biedt deze crossover meer comfort en intimiteit. In de lijn van zijn stijl is de Citroën C4 Cactus Rip Curl ook uitgerust met donkere beglazing die perfect past bij de verschillende kleuren van het koetswerk.

AIRCONDITIONING

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_régulateur_vitesse.jpg

Ce système maintient automatiquement la vitesse de C4 Cactus Rip Curl à la valeur que vous avez programmée, sans action de votre part sur la pédale d’accélérateur. L'assurance de rouler à une allure fixe.

ZES LUIDSPREKERS

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_vitres_surteintées.jpg

De cabine van de C4 Cactus Rip Curl is uitgerust met zes luidsprekers die zorgen voor een getrouwe weergave van uw bestanden en MP3-playlists. Wat is er zaliger dan een beetje luisteren naar surfmuziek terwijl je kijkt naar de ondergaande zon?

KONING OP GLADDE WEGEN, MAAR EEN ZUINIGE KONING!

1500x646_C4_Cactus_conso.jpg

Dankzij de BlueHDi 100 dieselmotoren (S&S BVM Euro6) en de PureTech 110 benzinemotoren (S&S BVM Euro6), rijdt de Citroën C4 Cactus Rip Curl heel vlot maar ook heel zuining. En minder brandstof betekent uiteraard ook minder CO2-uitstoot.

Deze nieuwe generatie motoren die door Citroën sinds eind 2013 wordt aangeboden, biedt de mogelijkheid om de stikstofuitstoot aanzienlijk te beperken (NOx), terwijl ook de CO2 wordt beperkt via de uitlaat. Jezelf een plezier doen en denken aan het milieu, het is geen onmogelijke opdracht!

Top