Review klant - Citroën Belgique-België

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

De klantenreviews van de CITROËN C1

Toegekende scores

/5

5 sterren

16

4 sterren

11

3 sterren

0

2 sterren

0

1 ster

0

Citroen Advisor

Ontdek de reviews en getuigenissen van de bestuurders van een CITROËN C1.

Post een reviewDe klantenreviews van de

zeer goed comfort en zeer goede wegligging

★★★★★ ★★★★★

Nelly V.

12/09/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
29/07/2017

prachtig om mee te rijden

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

normaal voor Citroën

★★★★★ ★★★★★

Jacques H.

28/06/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
24/05/2017

Heb voordien meerdere modellen van Citroën gekocht. Besloot nu "kleiner" te gaan. Tot onze verrassing moesten wij vaststellen dat C1 "groot" is in zijn categorie. In de korte periode dat wij de wagen gebruiken is onze tevredenheid over onze aankoop enkel maar gestegen. Dit is een fantastische wagen.

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

Heerlijk om mee te rijden en mooi om te zien.

★★★★★ ★★★★★

Cyrillus V.

28/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
04/05/2017

hij heeft alle comfort dat ik wil,de motor loopt bijna geruisloos.vlot om mee te parkeren.fijn om in de stad mee te rijden.het interieur is mooi geworden en hij rijd heel zuinig,kortom hij heeft alles wat ik van een auto verwacht

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

prima

★★★★★ ★★★★★

Nico B.

28/03/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
01/03/2017

Voldoet aan hetgeen verkoper heeft getoond tijdens testrit en beschreven heeft.

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

Afwerking

★★★★★ ★★★★★

Alex L.

27/03/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
06/03/2017

Dakafwerking kan beter. Het lint die de spanning van het onderdak regelt is na een week losgekomen. Hierdoor moet de garage het dak terug demonteren. Schade bij afname dak ???? Bij bestelling v/d nieuwe wagen hebben we een afneembare trekhaak gevraagd in deze is tot op heden niet voorradig??? Hoe is dit mogelijk?

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

C1

★★★★★ ★★★★★

Charlotte V.

01/02/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
20/12/2016

Ik ben tevreden met mijn nieuw voertuig. Niet alleen rijdt het comfortabel, ik voel me ook veilig ondanks dat de auto vrij klein is. Je zit vrij hoog, wat voor mij zeker een pluspunt is. Aangezien ik meestal alleen in de auto zit, is deze auto ideaal voor mij. Compact, maar toch comfortabel.

1 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

Een tevreden klant erbij

★★★★★ ★★★★★

Nathalie B.

11/01/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
16/12/2016

Zeer tevreden over mijn auto . een plezier om hiermee te rijden. Positieve reacties al gekregen ivm kleur en model. Aflevering wagen zeer tof gedaan stond onder zwarte doek , doek werd verwijderd bij overhandiging sleutels.

4 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren

Heb intussen 500 km op de teller en ben heel blij dat ik voor Citroën en dit model heb gekozen. Een speedy autootje waar ik heel fier op ben.

★★★★★ ★★★★★

Martine C.

11/10/2016[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
24/09/2016

Mijn waardering, speedy, comfortabel, geluidloos en typische vrouwenauto. Getekend Trotse eigenaar

6 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren
Top