Review klant - Citroën Belgique-België

Deze website gebruikt cookies. Door verder te surfen op deze website, aanvaardt u het gebruik van de cookies.

Meer weten over de cookies

Sluiten
Sluiten
Sluiten

De klantenreviews van de CITROËN C3 Picasso

Ontdek de reviews en getuigenissen van de bestuurders van een CITROËN C3 Picasso.

Citroen Advisor
/5

Toegekende scores :

5 sterren

4

4 sterren

0

3 sterren

0

2 sterren

1

1 ster

0

Post een review
Vlot rijplezier en comfort van Onze C 3 excusieve (GEEN Picasso)
★★★★★ ★★★★★

René H.

27/10/2016[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
28/09/2016

Fijne wegligging en goed wendbaar in het verkeer .

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren
Trop tôt
★★★★★ ★★★★★

Yalcin D.

12/10/2016[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
04/09/2016

Bonjour, je trouve que votre enquête est envoyée trop tôt dans le cas ou l'achat s'est fait que depuis moins de deux mois. Je vous propose de renvoyer ce questionnaire dans quatre ou cinq ans et si vous êtes si sur de votre qualité de votre gamme Citroën, je pourrais vous donner mon avis.

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren
xxx
★★★★★ ★★★★★

Pierre V.

12/10/2016[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
14/09/2016

très bon confort et très bonne tenue de route,vision particulièrement bonne à 360°. vendeurs très compétants et sympathiques ce qui est un plus.

1 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren
content et ravi ( Citroën C3 )
★★★★★ ★★★★★

Charles V.

11/10/2016[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
23/09/2016

Après avoir demandé conseil auprès du vendeur, celui-ci nous a tout de suite conduit vers le véhicule que nous recherchions : efficacité, amabilité... rien à redire, nous sommes entièrement satisfait

1 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren
perfect
★★★★★ ★★★★★

Eva P.

11/10/2016[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
27/09/2016

Ik ben tevreden, punt.

0 Niemand heeft deze mening nuttig gevonden Vindt u deze review nuttig? Bedankt voor uw stem Misbruik aangeven

Misbruik aangeven

Aangifte van een review met ongepaste, ongeoorloofde of tegen de algemene gebruiksvoorwaarden ingaande inhoud


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:NL]

Terug Valideren
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top